Νέο filosofia.gr online!


Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια από τότε που ανέβασα την πρώτη μορφή της παρούσας ιστοσελίδας. Τότε ήμουν γεμάτος οργή για τους καθηγητές της φιλοσοφικής σχολής που έδειχναν παγερή αδιαφορία έστω και στο να μας αναθέσουν να γράψουμε μία εργασία στα 4 χρόνια φοίτησής μας. Γι αυτό και αποφάσισα να γράψω μόνος μου και να ανεβάσω μια ιστοσελίδα ώστε να διαβάσουν και άλλοι αυτά που έγραφα.

Και τι ειρωνία. Τότε αποζητούσα να διαβαστούν τα δικά μου κείμενα από το ευρύ κοινό και τους καθηγητές ελπίζοντας σε ένα νέο εργαλείο που ονομαζόταν "internet". Τώρα οι καθηγητές και πολλοί άλλοι αποζητούν να διαβαστούν τα δικά τους κείμενα από εμένα και από τη δημοσιότητα που μπορώ να τους δώσω μέσω του internet. Γύρισε ο τροχός και χαίρομαι γι αυτό γιατί κοιτάω τον εαυτο μου στον καθρέφτη και με συγχαίρω που δεν είμαι εκδικητικός τύπος.

Έχω δύο μεγάλες αγάπες. Την τεχνολογία και τη φιλοσοφία. Η πρώτη με κάνει να επιβιώνω. Η δεύτερη με κάνει να υπάρχω. Η πρώτη με κάνει επαγγελματικώς χρήσιμο σε επιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες, καλλιτέχνες και άλλους. Η δεύτερη με κάνει ηθικώς χρήσιμο σε μένα.

Η νέα μορφή του filosofia.gr προσφέρει ένα καλύτερο περιβάλλον πλοήγησης με πολλές νέες δυνατότητες όπως:

  1. Μπορείτε να δημοσιεύσετε το δικό σας περιεχόμενο στον αρθρογραφικό χώρο του filosofia.gr (έξω από το forum) μέσω της επιλογής "Δημοσίευσε το άρθρο σου"
  2. Μπορείτε να κατεβάσετε νόμιμα κάποια συγγράματα επιλογής μου στην ενότητα "Σπουδαστήριο"
  3. Μπορείτε να ενημερώνεστε με RSS για ό,τι νέο ανεβάζουμε και να διαδίδετε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης το περιεχόμενο του filosofia.gr
  4. Μπορείτε με μία κοινή μηχανή αναζήτησης να ψάχνετε περιεχόμενο σε όλο το filosofia.gr (και forum και αρθρογραφία).
  5. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς φιλοσοφικής αρθρογραφίας μέσα από την ανάλογη στήλη "Νέα διεθνής αρθρογραφία" που θα τη βρείτε στα δεξιά της ιστοσελίδας.

Σας ευχαριστώ για την παρέα τόσα χρόνια και ελπίζω να είμαστε κοντά για άλλα τόσα και για άλλα τόσα και για άλλα τόσα.

με εκτίμηση,

Παναγιώτης Πέρρος (nick: William Afham)

  

© 2002-2013 filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Κατασκευη ιστοσελιδων