Ιδιαίτερα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης ΑΛΚΙΜΟΣ


Ιδιαίτερα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης ΑΛΚΙΜΟΣ

Μετά από χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική εκπαίδευση, διοργανώνουμε τα πρώτα και μοναδικά ιδιαίτερα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης με διαρκή υποστήριξη ακόμα και εκτός ωρών διδασκαλίας. Μετά το πέρας της διδασκαλίας, το πλάνο μαθήματος, οι σημειώσεις και η παράδοση του καθηγητή, ανεβαίνουν στον ειδικό λογαριασμό του μαθητή μας στο Internet σε μορφή απλού Video! Έτσι ο μαθητής επαναλαμβάνει το μάθημα όσες φορές θέλει και ο γονέας αισθάνεται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και σιγουριά για την ποιότητα της εργασίας μας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το σύστημα «άλκιμος» είναι ένα προϊόν συνεργασίας των καθηγητών μας με την ελληνική εταιρεία παραγωγής διαδικτυακών εφαρμογών «HYPER CENTER». Επί δύο έτη το σύστημα αυτό προσαρμόζεται και τελειοποιείται βασισμένο στις ανάγκες της μέσης εκπαίδευσης. Είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα στην Ελλάδα το οποίο καταγράφει οπτικοακουστικά τον καθηγητή και την παράδοση του μαθήματος, μαζί με το πλάνο και τις σημειώσεις μαθήματος από τον προσωπικό υπολογιστή του καθηγητή. Έπειτα όλα αυτά μεταφέρονται σε ενιαία μορφή Video στον διαδικτυακό λογαριασμό του κάθε μαθητή που είναι εγγεγραμμένος στο σύστημά μας.

Προτερήματα του συστήματος «άλκιμος»;

 Ευχάριστο, παραστατικό, συμμετοχικό μάθημα, χωρίς χαρτιά και φωτοτυπίες. Προσωπικές οθόνες μαθητών σε τραπέζι συνεδριάσεων με εύκολη δυνατότητα παρεμβολής του μαθητή στο πλάνο και τις σημειώσεις μαθήματος.

 Ο μαθητής επαναλαμβάνει το μάθημα διαδικτυακά όσες φορές επιθυμεί.

 Ο μαθητής στέλνει καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου τις απορίες του μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος και ο καθηγητής ανταποκρίνεται το συντομότερο δυνατό εκτός των ωρών διδασκαλίας.

 Η επίδοση του μαθητή, οι σημειώσεις και το πλάνο μαθήματος καταχωρούνται διαδικτυακά στο λογαριασμό του μαθητή.

 Οι γονείς ελέγχουν την πρόοδο του μαθήματος και του μαθητή ανά πάσα στιγμή, πέραν των προδιαγεγραμμένων, καθιερωμένων ενημερωτικών συναντήσεων με τους καθηγητές μας.

Τα μαθήματα γίνονται είτε στις δικές μας αίθουσες, εφόσον κατοικείτε πλησίον της περιοχής του Περιστερίου, είτε στον δικό σας χώρο, εφόσον κατοικείτε εντός του νομού Αττικής.

Τη διεύθυνση του προγράμματος μαθημάτων και της εύρυθμης λειτουργίας του εκπαιδευτικού συστήματος έχει ο Παναγιώτης Πέρρος (απόφοιτος Φ.Π.Ψ. Αθήνας, Μ.Δ.Ε. Ηθικής Φιλοσοφίας Παν/μίου Αθηνών, Υπ. Δρ. Φιλοσοφίας).

Η πλειοψηφία των καθηγητών μας διατηρεί πολύχρονη εμπειρία, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι μέγιστη προτεραιότητά μας. Και όλα αυτά, πιο οικονομικά από ένα φροντιστήριο, πιο οικονομικά από ένα τυπικό ιδιαίτερο μάθημα!

Επισκεφθείτε μας: http://www.alkimos.edu.gr/  

Ιδιαίτερα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης ΑΛΚΙΜΟΣ


  

© 2002-2013 filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Κατασκευη ιστοσελιδων