Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 09, 2013 6:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Απάντηση με Συμπερίληψη

Καταγγέλλουμε μερίδα του Τύπου που τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί συστηματικά να πετάξει τόνους λάσπης πάνω στους κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα και της ευρύτερης περιοχής του 6ου Δ.Δ. μέσα από άθλια ρεπορτάζ.
Για μία ακόμη φορά «δημοσιογράφοι» διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να συκοφαντήσουν για μία ακόμη φορά την περιοχή μας.
Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από ΜΜΕ που έχουν κάνει τον στρουθοκαμηλισμό πάγια τακτική τους.
Εμείς αναρωτιόμαστε εάν οι ρεπόρτερ που ήρθαν στις γειτονιές μας για δήθεν «ρεπορτάζ» είδαν τα χάλια μας.
Αναρωτιόμαστε εάν είδαν τον εποικισμό της περιοχής από πληθυσμούς Ασιατών, Αφρικανών, Ρομά. Αναρωτιόμαστε εάν «είδαν» το παραεμπόριο των αλλοδαπών στις λαϊκές αγορές, αν «είδαν» τα χάλια έξω από την ΑΣΟΕΕ, αν «είδαν» την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως. Αναρωτιόμαστε πόσους Έλληνες είδαν να κυκλοφορούν στην περιοχή.
Αναρωτιόμαστε εάν μπήκαν σε πολυκατοικίες να μετρήσουν τα άδεια διαμερίσματα, όπου λίγα χρόνια πριν κατοικούσε κόσμος που αναγκάστηκε σε φυγή.
Αναρωτιόμαστε εάν μέτρησαν στην Αχαρνών, στην Αριστοτέλους, στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη τα μίνι μάρκετ, κουρεία, Ιντερνέτ, εμπορικά αλλοδαπών. Θα μας εξηγήσει κάποιος πού βρήκαν όλοι αυτοί οι «φτωχοί» και «κατατρεγμένοι» άνθρωποι τα χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν υπάρχουσες επιχειρήσεις ή για να φτιάξουν καινούριες;
Με τα κυκλώματα αυτά πότε θα ασχοληθούν;
Αναρωτιόμαστε πόσους από εμάς ρώτησαν εάν μπορούν να ζήσουν μέσα στις φαβέλες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εισβολής, στην κυριολεξία, λαθρομεταναστών. Αναρωτιόμαστε εάν έψαξαν με την ίδια ζέση ποιά κυκλώματα τους φέρνουν, ποιά τους νοικιάζουν σπίτια, ποιά τους ταΐζουν, ποιά τους εκμεταλλεύονται, πώς ζούνε όλοι αυτοί οι πληθυσμοί, από ποιές δουλειές βγάζουν τα προς το ζην.
Για να τελειώνουμε με την παραπληροφόρηση, η οποία τους μόνους που εξυπηρετεί είναι τους διακινητές ανθρώπων και τις δήθεν ομάδες αλληλεγγύης, που έχουν γίνει πάμπλουτες από την κατάσταση αυτή.
Με στοιχεία που έχουμε και που τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν ΠΟΤΕ!

Σε καταστήματα Ιντερνετ αλλοδαπών γίνεται διακίνηση λαθρομεταναστών. Κανένα πρόβλημα παρά τις καταγγελίες.
«Φρουτάκια» που έχουν βαφτιστεί Ιντερνέτ και καφενεία λειτουργούν ανενόχλητα εδώ και χρόνια, παρά τις καταγγελίες. Αλλοδαποί τσιλιαδόροι, αλλοδαποί πελάτες, αλλοδαποί και ημεδαποί ιδιοκτήτες. 93 ιντερνέτ, ιδιοκτησίας στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλοδαπών, υπάρχουν στο 6ο Δ.Δ.. Οι ευαισθητούληδες δημοτικοί σύμβουλοι, που μας κατηγορούν ότι ενοχλούμαστε με τους αλλοδαπούς, ας ανοίξουν τα μάτια τους μήπως και δουν ότι ΜΟΝΟ αλλοδαποί αιτούνται αδείας Ιντερνέτ καφέ στις γειτονιές μας.

Η διακίνηση λαθρομεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας λαμβάνει χώρα τακτικά εδώ και μήνες.
Άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες παραλαμβάνονται από διακινητές και μεταφέρονται στα δεκάδες διαμερίσματα-ξενοδοχεία λαθρομεταναστών της περιοχής. Αυτά είναι γνωστά στην Αστυνομία εδώ και καιρό.
Για κάποιον λόγο τα διαμερίσματα αυτά χαίρουν πιθανόν κάποιας ασυλίας, αφού ουδείς επεμβαίνει παρά τις καταγγελίες.
Ανενόχλητοι επίσης λαθρομετανάστες μεταφέρονται από τις γειτονιές μας προς άγνωστη κατεύθυνση με φορτηγάκια με Βουλγάρικες πινακίδες, τα οποία έχουν κατακλύσει την περιοχή και ουδείς ασχολείται.
Ακόμη πιο ανενόχλητες είναι οι ορδές Ρομά που έχουν έρθει μαζικά τον τελευταίο καιρό.
Κάποιος να μας ενημερώσει για το ποιά δουλειά κάνουν όλοι αυτοί οι Ρομά και για το πώς βρίσκουν τα χρήματα για να πληρώσουν το ενοίκιο τους και τα έξοδα τους.

Εντελώς ανενόχλητοι οι Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη, στην πλατεία Βικτωρίας.
Ακόμη πιο ανενόχλητοι Έλληνες φραγκοφονιάδες νοικιάζουν τα σαβουροδιαμερίσματα τους και τα σαβουρομαγαζιά τους ως κατοικίες, παράνομα τζαμιά και εκκλησίες σε αλλοδαπούς. Ανάμεσα τους πολλοί δικηγόροι.
Κυκλώματα από μεσίτες, δικηγόρους, μηχανικούς, λογιστές έχουν στήσει πάρτυ στις γειτονιές μας και ζουν εις βάρος μας παριστάνοντας τον «αλληλέγγυο της Εκάλης».
Έχουν αναλάβει εργολαβία τις business των αλλοδαπών και φροντίζουν να τους ανοίξουν μαγαζιά, να τους βρουν διαμερίσματα, να τους γλυτώσουν από κυρώσεις, να τους φτιάξουν τα οικονομικά στα μαγαζιά - βιτρίνες που έχουν. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για αυτό;
Πλατείες, δρόμοι, πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από αλλοδαπούς νόμιμους και παράνομους, έμπορους ναρκωτικών και ναρκομανείς, μπεκρήδες, πόρνες, καροτσάκια με σκουπίδια, αυτοκίνητα αποθήκες ή σωρούς σκουπιδιών γενικώς.
Παράνομα τζαμιά και αφρικανικές εκκλησίες συνεχίζουν να λειτουργούν ανενόχλητα, παρά την εισαγγελική παραγγελία για σφράγιση τους. Για ποιόν λόγο ο πρόξενος του Αφγανιστάν στην Βουλγαρία επισκέπτεται τον τελευταίο χρόνο επανειλημμένως το παράνομο «τζαμί» της οδού Καλύμνου;

Τί είδους ασυλία χαίρει ο εν λόγω χώρος και άλλοι αντίστοιχοι χώροι που έπρεπε να έχουν σφραγιστεί εδώ και καιρό; Για ποιον λόγο φυλασσόταν παλιότερα καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως με περιπολικό το «τζαμί» στην οδό Προύσσης; Κάποιο ρεπορτάζ για όλα αυτά ή μήπως θα βγάλει σπυράκια ο κ. Μούιζνιεκς, η Διεθνής Αμνηστία, τα διάφορα ακριβοπληρωμένα παρατηρητήρια και οι ΜΚΟ;

Εμείς ανακοινώνουμε πως δεν σκοπεύουμε να ξαναγυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω όταν η λέξη αλλοδαπός, γκέτο, λαθρομετανάστης ήταν ταμπού και όποιος μιλούσε για την κατάντια της γειτονιάς του ήταν ρατσιστής, φασίστας και χρυσαυγίτης.
Ήδη παρακολουθούμε με αηδία την προσπάθεια κάποιων «μαϊντανών» πολιτικών να επαναφέρουν την (λαθρο)μεταναστευτική ατζέντα του 2008-2010. Ούτε σκοπεύουμε να κάνουμε δήλωση πολιτικών φρονημάτων προκειμένου να μην μας κολλήσουν τις γνωστές ταμπέλες. Ούτε πρόκειται να δίνουμε συνεντεύξεις σαν κάποια νούμερα γείτονες μας για να διαστρεβλώσουμε την πραγματικότητα.
Θα συνεχίζουμε να λέμε την αλήθεια, να διεκδικούμε την ζωή που μας πήραν και τις ιδιοκτησίες που μας κατέστρεψαν με κάθε μέσο που μας δίνει ο νόμος, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.
Καλούμε τον κ. Σαμαρά να θυμηθεί τί μας είπε όταν επισκέφθηκε προεκλογικά τις γειτονιές μας.
Καλούμε τον κ. Αθανασίου να θυμηθεί τι είδε όταν περπάτησε σε αυτές και να αναλογιστεί τον κόσμο που μένει εδώ, με τον οποίο συνομίλησε. Καλούμε τον κ. Δένδια να θυμηθεί και εκείνος τι έχει συναντήσει στις επισκέψεις του στο Κέντρο, τί έχει κουβεντιάσει με τους κατοίκους, τί έχει πει. Η Αθήνα υποφέρει.

Όσο για τα ΜΜΕ που πάσχουν από επιλεκτική κώφωση και τύφλωση προειδοποιούμε πως εάν συνεχίσουν την λασπολογία θα κινηθούμε νομικώς.
Και κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσουν μεγάλες εφημερίδες και δημοσιογράφοι γιατί δεν δημοσίευσαν τα στοιχεία που δώσαμε εδώ και καιρό για τα καταστήματα των αλλοδαπών στην περιοχή.
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;
Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου Δ.Δ.
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Anοnymous
Νεοφώτιστος


Εγγραφή: 09 Οκτ 2013
Δημοσιεύσεις: 7

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 09, 2013 8:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΗΤΑΝΕ (ΣΚΟΡΔΕΛΗ, ΠΙΠΙΚΙΟΣ ΚΤΛ.)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 09, 2013 9:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Τελικά αποκλείστηκες ή όχι? ιδού η απορία.

Επειδή το μόνο που κάνεις είναι να μην σχολιάζεις αλλα να βρίζεις, θα σου κάνω μια απλή ερώτηση, την οποία και πάλι δεν θα εισαι σε θέση ν΄απαντήσεις λόγω του φτωχού εγκεφάλου σου:

δεν καταδικάζεις το γεγονός ότι ο Φύσσας, ο αντιφασίστας, ο συγχωρεμένος, έχει γίνει λαστιχάκι των πολιτικών σκοπιμοτήτων?

Δεν αγανακτείς που είναι λιγες μέρες στο χώμα, εντούτοις το σώμα του βεβηλώνεται παντειοτρόπως απο τα πολιτικα κόμματα που δεν συμπαθούσε, αλλά και από ανθρώπους που τόσο αγαπούσε?

Δεν βλέπεις οτι ο νεκρός καταντά στα χέρια του συστήματος και οχι μόνον?

Λυπάμαι, αλλά ο εγκέφαλός σου, δεν λειτουργεί καθόλου....
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vasana
Πρύτανης


Εγγραφή: 07 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 354
Τόπος: Dachau

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 09, 2013 10:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Θα αργήσει λίγο να σου απαντήσει οπυργος. Wink
http://www.filosofia.gr/forum/viewtopic.php?p=174336#174335
Αναμένομε εναγωνίως το νέο nickname. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 09, 2013 11:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Βλέπω όλες οι πτέρυγες της Δεξιάς συντάσονται χαρμόσυνα παρά του afham.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 9:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

τι βλεπεις που δεν βλέπω εγώ Σέννα? με κάποιον τρόπο όμως, οφείλει να προστατευτεί και ειναι απολυτως λογικό....
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 10:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ε, καλά, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ Μαρία
κανείς λογικός δεν φέρνει αντίρρηση στο να "προστατευτεί" αλλά αυτή η "σύμπτωση" να παραμένει μέσα η μια πλευρά χωρίς καμία απώλεια ... σαν κάτι να μου λέει.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vasana
Πρύτανης


Εγγραφή: 07 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 354
Τόπος: Dachau

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 1:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ώρα είναι να αρχίσουμε να κλαίμε πως θα μας λείψει κάποιες ώρες, για μέρες δεν το βλέπω,
η ευγενική παρουσία του οπύργου. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 1:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Vasana έγραψε:
Ώρα είναι να αρχίσουμε να κλαίμε πως θα μας λείψει κάποιες ώρες, για μέρες δεν το βλέπω,
η ευγενική παρουσία του οπύργου. Laughing Laughing Laughing


Εγώ πιστεύω ότι παρά την τυπική απομάκρυνση από το Ισπανικό κοινοβούλιο των τριών γυμνόστηθων (ωραιότατα βυζιά) ακτιβιστριών που διαδήλωσαν για τις αμβλώσεις πολλοί θα ήθελαν πιο μόνιμες τέτοιες παρεμβάσεις γεμάτες μπρίο ζωντάνια και ομορφιά Razz
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianiss
Πρύτανης


Εγγραφή: 18 Ιούλ 2011
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 2:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Pflegeleicht έγραψε:
Vasana έγραψε:
Ώρα είναι να αρχίσουμε να κλαίμε πως θα μας λείψει κάποιες ώρες, για μέρες δεν το βλέπω,
η ευγενική παρουσία του οπύργου. Laughing Laughing Laughing


Εγώ πιστεύω ότι παρά την τυπική απομάκρυνση από το Ισπανικό κοινοβούλιο των τριών γυμνόστηθων (ωραιότατα βυζιά) ακτιβιστριών που διαδήλωσαν για τις αμβλώσεις πολλοί θα ήθελαν πιο μόνιμες τέτοιες παρεμβάσεις γεμάτες μπρίο ζωντάνια και ομορφιά Razz


Αυτό είναι αυτονόητο , πως θα ήταν πολύ όμορφες τέτοιες αντιδράσεις και στη δική μας Βουλή .

Προσφέρω μάλιστα αμισθί τις υπηρεσίες μου, να απομακρύνω ο ίδιος τις θρασύτατες ακτιβίστριες καλύπτοντας μάλιστα με τα ίδια μου τα χέρια τα βυζιά τους , για να μην σκανδαλίζονται , τα σεμνά μέλη του κοινοβουλίου μας,


.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 2:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 6:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

βγαίνω στο συμπέρασμα ότι ο πυργος έχει ωραία βυζιά.... Wink

από την άλλη μεριά, μόλις είδα τα σάλια, σκέφτηκα ότι αν δώσεις λίγο βυζί στον έλληνα, τον παίρνεις με το μέρος σου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianiss
Πρύτανης


Εγγραφή: 18 Ιούλ 2011
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 7:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

MARIA έγραψε:
βγαίνω στο συμπέρασμα ότι ο πυργος έχει ωραία βυζιά.... Wink

από την άλλη μεριά, μόλις είδα τα σάλια, σκέφτηκα ότι αν δώσεις λίγο βυζί στον έλληνα, τον παίρνεις με το μέρος σου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing



Είναι πέρα για πέρα εμφανές πως νοιώθεις μοναξία, μωράκι μαράκι μου.
Σου λείπει ο "γλυκός" σου Οπύργος και τα μπινελίκια που σου πετάει
Όλο σε αυτόν αναφέρεσαι τώρα που δεν μπορεί να μπει να σου πει τα γλυκόλογα
Σαν ξελιγωμένη τον βλέπεις παντού .....

Σου τρέχουν τα σάλια κορίτσι μου ! Τι βίτσιο και αυτό?

Βρέ afham
Μην το βασανιζεις άλλο κορίτσι μας!
Ανέστειλε για λίγο το "εμπάργκο" , να παρουσιαστεί ο φίλος της , να της πει κανένα μπινελίκι, να ηρεμήσει η κοπέλα μας.

Υποφέρει βαρέως δεν το βλέπεις?


.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MERLIN2
Αναπληρωτής


Εγγραφή: 30 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 55

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 7:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Εισαι αισχρός
Ο οπυργος εβριζε αλλα σεν ήταν σαπιος και δυσώδης σαν εσένα.
Οχι βέβαια οτι αποτελεις εξαίρεση σε αυτο το βόθρο.
Η Μαρία φταίει που κάθετε και συνομιλεί με σκατα σαν όλους εσάς εδωμέσα.
Είσαστε όλοι σας το ΤΙΠΟΤΑ και παριστάνετε τους κάποιους με εξυπνακίστικες μπούρδες και σιχαμένα σχόλια.
Ουστ βρωμοκοπρίτες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 9:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

γιαννάκη μου,

εσυ υποφέρεις αγόρι μου γιατί η ανάγκη σου για βυζάκια ξεχειλιζει.... Very Happy

πάλι καλά...όμως, διότι τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν παρεκτραπεί της φύσης τους.... Laughing Laughing Laughing


Μερλιν,

να ευχαριστείς που εχουν και μια γυναίκα, αντε 2 για να συναλλάσσονται....αλλιώς... Laughing
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενο
Σελίδα 1 από 4

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center