Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Απεργία Καθηγητών Νροπή!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Ελεύθερες Απόψεις
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 11, 2013 6:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απεργία Καθηγητών Νροπή! Απάντηση με Συμπερίληψη

Σε μια κοινωνία όπου μαστίζεται από τη διαφθορά κύρια γιατί τα μέλη της στερούνται μιας σωστής παιδείας κύρια γιατί στερούνται σωστών δασκάλων και καθηγητών, το να επιβάλουν οι καθηγητές το δίκιο τους με απεργίες δεν είναι βλαβερό, αφού τέτοιοι καθηγητές είναι άχρηστοι. Αυτή η κατάσταση θέλει ενέργειες σκληρές όπως:
1. Απόλυση Καθηγητών-Δασκάλων που απεργούν (γενικά να απαγορευτεί η απεργία στους δημόσιους υπάλληλους, όποιος έχει να κάνει κάτι καλύτερο..ας πάει στον ιδιωτικό τομέα)
2. Όλα τα παιδιά θα κάνουν μάθημα από το διαδίκτυο. Ο τοπ καθηγητής θα διδάσκει ζωντανά από την οθόνη του υπολογιστή. Μια ομάδα καθηγητών θα διορθώνει ασκήσεις και σε κάθε τρίμηνο θα δίνονται εξετάσεις σε αμφιθέατρο.
3. Ιδιωτικά αναγνωστήρια, όπου θα υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και θα μπορεί να βάλει κανείς το παιδί του επειδή δεν θα έχει κάποιον να τον προσέχει όσο εργάζεται. Δεν θα χρειάζονται δάσκαλοι, μόνο φύλακες για να μην τσακώνονται τα παιδιά και γυμναστές για αθλητισμό. Ουσιαστικά θα είναι φυλακές για παιδιά, αφού οι γονείς θα θέλουν να βγάλουν λεφτά και να μην φυλάνε εκείνοι τα παιδιά τους!
4. Σχολές μαθητείας με εργαστήρια. Αυτές θα είναι οι σχολές για επαγγέλματα. Από έξι μήνες μέχρι δέκα χρόνια ανάλογα με την ειδικότητα. Εκεί θα διδάσκουν μόνο επαγγελματίες. Οι θέσεις στις σχολές θα βγαίνουν ανάλογα με το τι ειδικότητες χρειάζεται το κράτος.
5. Λίγα πανεπιστήμια, δυο τρία, για διάνοιες. Δηλαδή για υψηλού επιπέδου φοιτητές, οι οποίοι θα στελεχώνουν ερευνητικά εργαστήρια.

Το σημερινό μοντέλο κάνει το εξής: Φτιάχνουμε επιστήμονες σωρηδόν για να τους στείλουμε στο εξωτερικό, σε εκείνα τα κράτη που μας δανείζου. Μέρος από τα χρήματά μας τα δίνουμε για τις σπουδές είτε σε ενισχυτική διδασκαλία είτε για να καλύψουμε έξοδα διαβίωσης, ενοίκια κ.α. Αντί να καλύψουμε τα δάνεια παίρνουμε και άλλα...

Οι ξένοι μας δανείζουν, παίρνουν τα παιδιά μας τσάμπα αφού εμείς πληρώσαμε τις σπουδές τους και τους χρωστάμε κιόλας, θα μας πάρουν και ότι άλλο έχουμε!

Πρέπει να μπει ρήτρα πως τα χρόνια που πλήρωνε το κράτος για να μορφώσει έναν νέο..επί δύο θα τα δουλέψει στην Ελλάδα. Π.χ. 16 χρόνια (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, αει) να ξεπληρωθούν με 32 χρόνια εργασίας. Όποιος δεν τα κάνει αυτά...να χρωστάει στο κράτος!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Eponymous
Πρύτανης


Εγγραφή: 31 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 343

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 12, 2013 6:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πολύ καλά κάνουν οι καθηγητές!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
troian
Πρύτανης


Εγγραφή: 05 Ιαν 2011
Δημοσιεύσεις: 2267
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 1:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Eponymous έγραψε:

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ!!


Νομίζω χωρίς αυτό είναι καταδικασμένος ο κάθε κλαδικός αγώνας. Το ζήτημα είναι τι αλληλεγγύη μπορεί να υπάρξει από τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τους άνεργους;
Πολύ φοβούμαι ότι δεν προβλέπεται καμιά ένωση των παραπάνω για ενιαίο εργατικό κόμμα ( με την παλιά έννοια του όρου ) . Όσο για συμμάχους στον μικροαστικό χώρο ο φασισμός έχει κάνει καλά την δουλειά του. Ούτε στους φοιτητικούς κύκλους είναι εύκολο να βρούν σταθερή υποστήριξη.
_________________
μακεδονίτικα πουλιὰ λαλοῦν μακεδονίτικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MERLIN
Πρύτανης


Εγγραφή: 30 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 349
Τόπος: MAHABRAHMA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 9:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman

Πας καλά ρε φίλε;;;
Τι είναι αυτά που γράφεις;;;;
Καταλαβαίνεις τι γραφεις η γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι;;;
_________________
η Μαγεία, έχει τη δύναμη να βιώσει και να κατανοήσει τις εκδηλώσεις του Θεού, οι οποίες είναι απροσέγγιστες για την ανθρώπινη λογική
ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ
ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ ΝΑ ΔΑΜΑΣΩ
ΣΑΝ ΡΑΨΩΔΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΩ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 10:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

MERLIN έγραψε:
Bugman

Πας καλά ρε φίλε;;;
Τι είναι αυτά που γράφεις;;;;
Καταλαβαίνεις τι γραφεις η γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι;;;


Βακμαν με μπέρδεψες
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 13, 2013 11:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς το λάθος που έχουμε κάνει εδώ και χρόνια..και είναι καθαρά λογιστικό!
Ας το δούμε από την μεριά του ξένου. Δανείζει 100 ευρώ..στην ελληνική οικογένεια. Εκείνη ενεργεί πάντα με γνώμονα την μόρφωση των παιδιών και ξοδεύει χρήματα για τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο ξένος περιμένει το παιδί του Έλληνα, που δεν θα βρει δουλειά στην Ελλάδα να έρθει στην χώρα του. Για τον ξένο ο Έλληνας είναι στέλεχος, είναι απαραίτητο συστατικό για την δική του επιτυχία. Δεν περιμένει μόνο τα δικά του παιδιά. Τα κέρδη του τα δανείζει στον Έλληνα. Παίρνει τον νέο και περιμένει από τον Έλληνα να ξεπληρώσει τα δανεικά, τα 104 ευρώ, έβαλα και τόκο 4%. Ο ξένος στήνει την φάμπρικά του και ο Έλληνας μένει χωρίς νέο, τα χρήματά του που έδωσε για εκπαίδευση δεν μένουν στην χώρα...τα παίρνει ο νέος πηγαίνοντας στο εξωτερικό! Στο τέλος ο ξένος θα βάλει μνημόνια στον Έλληνα, για να τον τελειώσει μια ώρα νωρίτερα, για να μπορεί να αγοράσει τα πάντα. Τον δε νέο θα τον αφομοιώσει, θα τον "αποξενώσει" από το Ελληνικό στοιχείο.
Αν το δει κανείς σαν μια ζωγραφιά..θα δει τον πλούσιο ξένο που χρηματοδοτεί με το αζημίωτο τον Έλληνα και να προγραμματίζει θέσεις εργασίας για τα παιδιά του. Το δε Έλληνα τον βλέπει να μαραζώνει, και του εξηγεί πως είναι άχρηστος, πως φταίει αυτός που δεν μπορούσε να μαζευτεί, και να μην δανείζεται! Πως η απερισκεψία του τον έκανε να μην έχει δουλειές για τα παιδιά του.
Όταν έχουμε 30% ανεργία σημαίνει ή ότι δεν θέλουμε να δουλέψουν τα παιδιά μας ή ότι είμαστε ανίκανοι να τους δώσουμε εργασία!

Είναι όμως θέμα ικανοτήτων; Όχι βέβαια, γιατί οι νέοι μας βρίσκουν δουλειά στο εξωτερικό! Άρα το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι κρατούν τον πλούτο σε τράπεζες, τον καθιστούν ανενεργό, και γυρίζουν την πλάτη στους νέους. Με άλλα λόγια είμαστε ένα έθνος προδοτών..και η προδοσία μας είναι ως προς τα παιδιά μας. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα τα προδίδουμε! Τους σκάβουμε το λάκκο!

Ένα παράδειγμα τέτοιου σκαψίματος είναι και το πώς λογαριάζουν τα παιδιά οι εκπαιδευτικοί! Όπου στηρίζονται στο ότι είναι εντελώς άχρηστοι..να παράσχουν δημόσια και δωρεάν παιδεία, παραδίδοντας τους νέους στα φροντιστήρια. Στηρίζονται στις παροχές και στην ηθική αξία. Απαιτούν γραμματειακή υποστήριξη, αντιτίθενται στις λελογισμένες μετακινήσεις προσωπικού, για μείωση εξόδων...διατυμπανίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει το τέλος του σχολείου, κύρια γιατί το κράτος χτυπάει την αυτοτέλειά του. Εδώ όλος ο κόσμος βλέπει την ασυνέπεια του εκπαιδευτικού συστήματος και επιζητεί πολιτικές, δράσεις, και οι εκπαιδευτικοί θεωρούν ότι όλο το πρόβλημα είναι οι παροχές από το κράτος. Το τσιτάτο των εκπαιδευτικών ήταν ότι φτωχός δάσκαλος δεν είναι καλός δάσκαλος. Δεν σέβονται τα χρήματα των Ελλήνων, δεν σέβονται την οικογένεια. Μάλιστα στον αντίλογο ακούει κανείς πως και αυτοί είναι Έλληνες και πως και αυτοί έχουν οικογένειες! Συμφωνώ ότι δεν σέβονται όχι μόνο τις άλλες οικογένειες, αλλά ούτε τις δικές τους. Γιατί και τα δικά τους παιδιά τα στέλνουν στο εξωτερικό! Δεν είδα πουθενά εκπαιδευτικούς να έρχονται σε συνεννόηση με τοπικούς παράγοντες για το τι ικανότητες πρέπει να έχουν οι νέοι μας για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου!
Και στα πιο απλά παιχνίδια στρατηγικής...δεν ετοιμάζεις "προσωπικό" που δεν χρειάζεσαι!
Αν ήμασταν πρωτόγονοι θα μαθαίναμε να κυνηγάμε...και αυτό για την κοινωνία μας θα ήταν αρκετό. Σήμερα, παρά το επίπεδο τεχνολογίας που έχουμε είμαστε χειρότεροι από τους πρωτόγονους...αφού γεννάμε παιδιά που δεν τα χρειαζόμαστε...αποδεδειγμένα, και τα εξάγουμε! Η διαφορά μας με τους Πακιστανούς είναι ότι εμείς το πακέτο δεν το στέλνουμε κόκκαλα και κρέας, αλλά με ένα δυο πτυχία, αφού χρεωθούμε για τα καλά.

Ενεργούμε σαν μια ομάδα ποδοσφαίρου που πριν την επίθεση φεύγουν οι επιθετικοί σε άλλο γήπεδο και οι υπόλοιποι κάνουμε απεργία λέγοντας πως ο προπονητής δεν έχει σχέδιο επίθεσης...

Ζητάμε ανάπτυξη χωρίς να έχουμε καθορίσει θέσεις για τους νέους...εκείνους που θα περπατήσουν την ανάπτυξη, εκείνους που αποτελούν την πρώτη γραμμή.

Φάτε τώρα το αριστερό χαζό πνεύμα της παιδείας στην Ελλάδα...και εξάγετε παιδιά στην Ευρώπη..χάνοι! Αριστερό το λέω γιατί το έχουν παραχέσει στο θέμα της αυτονομίας, στο αυτοδιοἰκητο, που τελικά μόνο αυτοϊκανοποίηση δίνει...και όλος ο κόσμος αδυνατεί να καταλάβει γιατί με τόσα πανεπιστήμια και πολυτεχνεία...η Ελλάδα χρωστάει ένα σωρό χρήματα....Όλοι αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες με τα ipad..που και μπλοκάκι να είχαν τις ίδιες μαλακίες θα έγραφαν....
Αν όμως αύριο πει το κράτος πως από τρίτο σπίτι και πάνω τα κατάσχει για να τα πουλήσει και να μαζέψει χρήμα...τότε όλοι θα γίνουν αυτόματα καπιτάλες....και θα πουν ότι πρέπει να προστατεύεται η περιουσία, επειδή αυτό αποτελεί τον στόχο κάθε καπιτάλα...να μαζεύει το χρήμα και να αγοράζει!

Pflegeleicht, σε έχουν αποβάλλει...και δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου (την είχα χάσει για λίγο...αλλά λέω ότι την βρήκα)....να συζητώ με εκείνον που αποβλήθηκε, γιατί αυτό είναι ασέβεια στον διαχειριστή που με φιλοξενεί εδώ. Όσο λοιπόν θα μου απευθύνεις τον λόγο θα ζητάς έμμεσα να γίνω ασεβής..Αυτό θέλεις;
(Εκτός και αν ζητήσεις δημόσια συγνώμη για τη πρότερη συμπεριφορά σου....)
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pflegeleicht
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Σεπ 2013
Δημοσιεύσεις: 1399

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 8:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:

Pflegeleicht, σε έχουν αποβάλλει...και δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου (την είχα χάσει για λίγο...αλλά λέω ότι την βρήκα)....να συζητώ με εκείνον που αποβλήθηκε, γιατί αυτό είναι ασέβεια στον διαχειριστή που με φιλοξενεί εδώ. Όσο λοιπόν θα μου απευθύνεις τον λόγο θα ζητάς έμμεσα να γίνω ασεβής..Αυτό θέλεις;
(Εκτός και αν ζητήσεις δημόσια συγνώμη για τη πρότερη συμπεριφορά σου....)


Είσαι τόσο άθλια ορντινάντσα που δικαιώνεις απόλυτα τον opyrgo.
Ασεβής στον ανύπαρκτο διαχειριστή και όχι στους άλλους υπαρκτούς συνομιλητές που συνομιλούν μαζί μου.
Πάνε γλύψε αλλού που έχει κέρδος.
Είσαι για φτύσιμο άνθρωπε. Φτου σου χαμένε με την συνείδησή σου μαζί.
_________________
Ο ρομαντισμός δεν βρίσκεται ούτε στην επιλογή του θέματος ούτε στην ακριβή αλήθεια, αλλά περισσότερο σε έναν τρόπο να αισθάνεσαι τον κόσμο [Charles Baudelaire]

Truth springs from argument amongst friends
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Eponymous
Πρύτανης


Εγγραφή: 31 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 343

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 9:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς το λάθος που έχουμε κάνει εδώ και χρόνια..
Το μόνο λάθος που έχουμε κάνει είναι που σε ανεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα... ΒΛΑΚΑ !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 2:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Eponymous έγραψε:
Bugman έγραψε:
Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς το λάθος που έχουμε κάνει εδώ και χρόνια..
Το μόνο λάθος που έχουμε κάνει είναι που σε ανεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα... ΒΛΑΚΑ !!

τικ τακ...τελειώνει ο χρόνος δέσμευσης και αυτού του Nickname...
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Eponymous
Πρύτανης


Εγγραφή: 31 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 343

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 2:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πάνε τα περασμένα σου αυτά μεγαλεία, που έσβηνες όποιον ήθελες, που ήσουν ο Μέγας Συντονιστής εδώ μέσα, που ήσουν παντού και πάντα!
Τώρα με το ζόρι κρατάς ακόμα και την ίδια την παρουσία σου εδώ μέσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
akatanomastos
Επίκουρος


Εγγραφή: 18 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 46

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 2:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

λειτουγικες καταλυψεις και ανοιχτα σχολεια για οργανωσει στην γειτονια. δημιουργια πολιτοφυλακων και αγωνας διαρκειας με πολιτικα προταχματα.
αλληλεγγυοι για την ανατροπη.

και εσυ μπουγμαν τι βλακειες γραφεις τις σκευεσε καθολου; η φασιστικη σου λογικη οχι απλως σταζει στο πατωμα, αλλα εχουμε πλημυρισει
_________________
"Επαναστατώ άρα υπάρχουμε" Α.Καμύ

Τα δυο μεγαλυτερα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας ηταν: πρωτον η ιδιοκτησια και δευτερον η πλατωνικη σκεψη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Eponymous
Πρύτανης


Εγγραφή: 31 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 343

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 2:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Όπως δεν φταίει η ίδια η ΧΑ γι' αυτά που κάνει αλλά όλοι αυτοί που την στηρίζουν, έτσι και γι' αυτά που λέει ο Bugman δεν φταίει ο ίδιος ο Bugman αλλά όλοι οι υπόλοιποι που του δίναν σημασία όλα αυτά τα χρόνια!
Απλά μην του δίνετε πλέον σημασία.
Αξία του δίνετε.....και αυτό θέλει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 14, 2013 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Eponymous έγραψε:
Πάνε τα περασμένα σου αυτά μεγαλεία, που έσβηνες όποιον ήθελες, που ήσουν ο Μέγας Συντονιστής εδώ μέσα, που ήσουν παντού και πάντα!
Τώρα με το ζόρι κρατάς ακόμα και την ίδια την παρουσία σου εδώ μέσα.


Ωχ, βλέπω ότι το έχεις ρίξει στο παραμύθιασμα! Καλά μπορείς να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, αλλά μην νομίζεις ότι πιάνει και αλλού. Μέχρι εκεί πας!

Πες τώρα ποιο θα είναι το επόμενο nickname...
Άντε βρε....να τα εκατοστήσεις...τα ονόματα!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Eponymous
Πρύτανης


Εγγραφή: 31 Αύγ 2013
Δημοσιεύσεις: 343

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 15, 2013 3:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Στο παραμύθιασμα το έχεις ρίξει εσύ.
Μήπως δεν ήσουν Συντονιστής??
Μήπως δεν έσβηνες όποιον ήθελες και έκανες ό,τι γούσταρες εδώ μέσα???
Τους καινούργιους μπορείς να τους παραμυθιάζεις, όχι όμως τους παλιούς!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 15, 2013 6:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Παλιός είσαι;
Από 31 Αυγούστου 2013......
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Ελεύθερες Απόψεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενο
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center