Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΣΥΝΟΨΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Κουβεντούλα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 10:39 am    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΝΟΨΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.... Απάντηση με Συμπερίληψη

Συνοψίζοντας την μέχρι σήμερα επικαιρότητα, θα δανειστώ γεγονότα της ζωής που βιώνει ο έλληνας στο κράτος αυτό, κάτι σαν δελτίο ειδήσεων στο τέλος κάθε έτου,- με την βοήθεια των φίλων CN, KK,Ν.F.

Οι ειδήσεις θα είναι από εκείνες που μου έκαναν εντύπωση. Θα είναι σε τίτλους με ολιγον από σχόλια…

1.Έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του παρόλο που είναι πράσινος (ΠΑΟ).
Τα λόγια του ήταν τα εξής: Χαρακτηρίζω την επιτυχία αχτίδα φωτός που μας γεμίζει υπερηφάνεια και δείχνει ποια μπορεί να είναι τα΄αποτελέσματα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς’
Σχόλιο: Πιθανά να είναι και ΠΑΟ…ο μπαμπάς βέβαια στα πλαίσια της αντίστασης που έκανε στην χούντα, ειχε γίνει γενικός δ/ντής του ΠΑΟ και κάθονταν –πάντα αντιστεκόμενος δίπλα από Ασλανίδη και Παττακό.

2.Δήλωση κατά την ομιλία του στον ΣΕΒ : "Θα καταργήσω το μνημόνιο, θα επαναφέρω τον βασικό μισθό στα 750 ευρώ καθώς επίσης Θα ακυρώσω και τις αποκρατικοποιήσεις".
Σχόλιο: Δηλαδή με λίγα λόγια θα ζητήσει άλλα 300 δισ απο τους δανειστές, αυτοί θα του τα δώσουνε χωρίς δεύτερη κουβέντα ώστε να τα μοιράσει στον περιούσιο λαό, θα υποκλιθούνε στο μεγαλείο του και θα τον ανακηρύξουν επίσημα μεσσία.

3.O Τάσος Κουράκης, με άψογη μακριά κόμη και αψεγάδιαστο (λέμε τώρα) βαμμένο μαλλί σχολίασε το εξής ιστορικό: ‘Όχι, δεν είναι πρώτα ο μαθητής, ούτε ο άρρωστος. Είναι πρώτα ο εκπαιδευτικός, πρώτα ο γιατρός
Σχόλιο: Βέβαια θα πρέπει να πούμε στον βαψομαλλιά ότι στο Πανεπιστήμιο τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο Φοιτητής είναι ΠΑΝΩ στον καθηγητή, και του ρίχνει και καμιά κλωτσιά αν τολμήσει να μαζέψει τα σκουπίδια


4.Δανεισμένο από τον capital.gr:
Πότε έκανε πορεία η αριστερά για την σπατάλη δημόσιων πόρων; Πότε ζήτησε καταδίκη επιόρκων; Πότε αρνήθηκε να ψηφίσει αύξηση αποδοχών των βουλευτών; Πότε κατάγγειλε δικαστικούς; Πότε ζήτησε να σταματήσουν οι καταστροφές στα πανεπιστήμια απ΄ το κάθε τσογλάνι που μπαινε μέσα και τα σπαγε; Πότε δικαίωσε την αστυνομία σε σύλληψη κουκουλοφόρου; ΠΟΤΕ.
Το μόνο που ζητούσε ήταν περισσότερους πόρους, λες και τα λεφτά φύτρωναν στα δέντρα. Ζητούσε π. χ λεφτά για την παιδεία, αλλά ταυτόχρονα υποστήριζε άδειες ενός και δύο χρόνων μετ΄ αποδοχών για καθηγητές. Ζητούσε άδεια λοχείας για τις ΔΥ ενός έτους και ποτέ το ίδιο για τον ΙΤ. Ζητούσε μεγαλύτερους μισθούς, αλλά ποτέ απολύσεις για τους κοπανατζήδες, μέθυσους και προβληματικούς ΔΥ.
ΚΥΡΙΟ σύνθημα του ΚΚΕ ήταν 'εργάτες, αγρότες, φοιτητές'. ΠΟΤΕ εργαζόμενοι. ΠΟΤΕ Ε. Ε. Κι ενώ έβλεπε το παμφάγο κράτος, ζητούσε επιδοτήσεις παραστάσεων για τον Μπρεχτ. . . . Εβλεπε τα χάλια των αγροτικών συνεταιρισμών κι έκανε το παπί. Αντ αυτού, έκλεινε με τον Μπούτα πρώτο πρώτο τους δρόμους. ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ρε, λες και ήταν δικοί τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα δικαιώματα όλων ημών.
Ενώ δε ήξερε το πώς λειτουργούν τα πανεπιστήμια έξω, δεν είχε κανένα πρόβλημα με την εδώ απαράδεκτη κατάσταση αφισών, βρώμας κλπ. Κι όταν είπαμε να πάμε ένα βήμα, άρχισε τα 'όχι στην εντατικοποίηση των σπουδών'. Ζητήσαμε ιδιωτικά πανεπιστήμια και μόνο που δεν πνίγηκε. Ταυτόχρονα όμως, δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να βελτιώσει τις εδώ συνθήκες, ίσα ίσα, σαμποτάριζε ΚΑΘΕ άξιο έλληνα που ζητούσε να έρθει να διδάξει, προστατεύοντας τα κοπρόσκυλα τους εδώ απλά επειδή ήταν. . . αριστεροί.
Σχόλιο: Eίναι γροθιά στο στομάχι από μόνο του…Τώρα αν η αλήθεια πονάει, είναι άλλο θέμα…

5.Αυτή η ιστορία με την ποιήτρια Κική Δημουλά αποκαλύπτει τον ταγματασφαλιτισμό της ποδοσφαιρικής εξέδρας που χαρακτηρίζει τον φασίστα αριστερό. Είπαμε. Άλλο αριστερός, άλλο αριστερό. Άλλο δεξιός, άλλο δεξιό. Δεν κρίνουμε ιδέες, πολιτικές, κόμματα, κρίνουμε άτομα, συμπεριφορές, πρακτικές.
Σχόλιο: Τι καλύτερο από τον ίδιο τον αποδυτηριάκια?
http://www.apodytiriakias.gr/koultoura/2013/05/09/meta-to-vatikano-anelave-to-komma.aspx?facebook

6.Απεργία τότε και τώρα…Από το 1988 χρονολογείται απεργία καθηγητών κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων. Τα αιτήματά τους ήταν οικονομικά και η απεργία τους είχε διάρκεια 37 ημέρες. Στο τέλος οι εκπαιδευτικοί πέτυχαν αύξηση αποδοχών περίπου 30%. Συγκεκριμένα, στις 7 Μαΐου 1988, οι καθηγητές αποφάσισαν με πλειοψηφία απεργία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Η απεργία κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική και έληξε στις 23 Ιουνίου. Οι εξετάσεις άρχισαν αμέσως μετά και οι εκπαιδευτικοί πέτυχαν τη χορήγηση υπερωριακού επιδόματος εξωδιδακτικού έργου και επιδόματος βιβλιοθήκης, τα οποία προσέγγισαν συνολικά τις 25.000 δρχ.
Σχόλιο: Μπράβο τους για την επίτευξη των στόχων τους,αλλά δεν βλέπω κανένα ποιοτικό χαρακτηριστικό στο αποτέλεσμα…

7.‘Ευθύνη, Μια έννοια παντελώς ξένη στους οικονομολόγους" τιτλοφορείται το νέο άρθρο του Γιάννη Βαρουφάκη.
Σχόλιο: Τελικά δεν καταλαβαίνω που το πάει ο με "πλάτες γυμναστηρίου" μετά Χριστόν προφήτης. Αφού έβρισε καλά καλά τα πτυχία ΜΒΑ από την ασφάλεια κάποιας από τις υπερπόντιες καβάντζες του από κάποια πόλη του top-10 ποιότητας ζωής (μεταξύ Σίδνεϊ και Σιάτλ περιδιαβαίνει αν δεν κάνω λάθος), τώρα... άλλαξε major και του φταίνε οι οικονομολόγοι.
Το ξέρουμε, Γιάνη με ένα "νι", ότι και εσένα σε εξαπάτησε ο τζέφρυ και σε άφησε να ξεροψήνεσαι στην ΑΣΟΕΕ περιμένοντας το υπουργηλίκι, αλλά δεν έχει σημασία, εδώ εξαπάτησε έναν ολόκληρο "λαό".
Κάνε λίγο κράτει όμως διότι εκτός από αμετροεπής έχεις αρχίσει και ακούγεσαι σαν γελοίος. Stop bitching που λένε και στα μέρη σου. Λίγο κράτει. Νίκησε την αυτάρεσκη φύση σου και μην πας στον καθρέφτη για μια βδομάδα. Καλό θα σου κάνει. Μπορείς.

8.‘Σου διόρισα την γυναίκα σου ρε γελοίε’ Ήταν από τις καλύτερες και πιο μεστές φράσεις πολιτικού. Απολαύστε την άνευ σχολίου
http://www.youtube.com/watch?v=3Zbz4mu5v-w


9.http://www.google.com/search?q=%CE%93%CE%A3%CE%95%CE%95+%CE%91%CE%94%CE%95%CE%94%CE%A5&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HtyQUffqLuup7Ab-pYCICA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1288&bih=681

Σχόλιο: Αλέξη, χαίρεσαι πάλι γιατί έχουμε απεργίες, επιστρατεύσεις, κλπ κλπ "μεγάλη αναταραχή ωραία κατάσταση", πατερούληδες και τα τοιαύτα;
Όταν και αν γίνεις ποτέ "εξουσία" αυτά τα τέρατα ΕΣΥ θα τα έχεις απέναντι σου. Και τα κλούβια αυγά. Και το ΚΚΕ (να δω τα συριζαίικα ΜΑΤ να δέρνουν ΠΑΜίτες και Κνίτες και ας πεθάνω). Ε??

10.Θα κυκλοφορήσει νέος λογαρισμός της ΔΕΗ με την φωτογραφία του Φωτόπουλου και αριθμό 090 για να βοηθήσουν όσοι χριστιανοί μπορούν….
Σχόλιο: χιούμορ κάνω...
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 1:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

To δια ταύτα απ' όλο αυτό το μπάχαλο ποιο είναι??
_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ayrton Senna
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 2218

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 2:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Μαρία μην δώσεις σε παρακαλώ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ - δεν θα σου ξαναμιλήσω Confused .
Κάθε ενήλικος στη χώρα αυτή οφείλει τάχιστα να διαμορφώσει ένα διά ταύτα - ενώ από το κείμενό σου να αποφανθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και χωρίς σκονάκι..
Εγώ κρατώ το :

MARIA έγραψε:

8.‘Σου διόρισα την γυναίκα σου ρε γελοίε’ Ήταν από τις καλύτερες και πιο μεστές φράσεις πολιτικού. Απολαύστε την άνευ σχολίου
http://www.youtube.com/watch?v=3Zbz4mu5v-w


Μου αρκεί μέχρι να πεθάνω, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα. Απλά είμαι κουρασμένος Cool

Υ-γραφο: Μην πεις ούτε κουβέντα, όποιος είναι μάγκας ας πάρει θέση χωρίς τις πατερίτσες.

"θα προσαρμόσουμε τη λογική ή τα γεγονότα ?" τάδε έφη JollyRoger Cool

Στο άρθρο :
Η πάταξη της φοροδιαφυγής και άλλα παραμύθια

ούτε ξαναπάτησε παρά τις οχλήσεις μας, αφού έκανε το maximανάρμοστο να παραθέσει και να φύγει. Άρα "ρίχνεις" και φεύγεις.
"Κάνε ότι κάνω" δεν μπορεί να σου πει τίποτε
_________________
”Οι φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι αντιφασίστες” . Τσώρτσιλ

http://dwpl.deviantart.com/art/LENIN2-172844451
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 3:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Α. Senna,

αν πράγματι δεν έχεις δει την ταινία, ΠΡΕΠΕΙ να την δεις...και όσοι δεν το έχουν κάνει, είναι το καλύτερο χρονικό σημείο....

Ομολογία

Οφείλω να ομολογήσω δε ότι αν και οι απόψεις μας διίστανται, σέβομαι την ύπαρξή σου...
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mark
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Ιούλ 2012
Δημοσιεύσεις: 2337

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 3:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ayrton Senna έγραψε:


"θα προσαρμόσουμε τη λογική ή τα γεγονότα ?" τάδε έφη JollyRoger Cool


Ο Αϊνστάιν ο Μέγας είχε πει πάντως:

"Αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τη θεωρία, τότε αλίμονο στα γεγονότα." Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ayrton Senna
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 2218

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 5:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

mark έγραψε:
Ayrton Senna έγραψε:


"θα προσαρμόσουμε τη λογική ή τα γεγονότα ?" τάδε έφη JollyRoger Cool


Ο Αϊνστάιν ο Μέγας είχε πει πάντως:

"Αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τη θεωρία, τότε αλίμονο στα γεγονότα." Wink


Από εκεί το πήρε ?? !! Θα τον καθαρίσω τον άτιμο κι εγώ υιοθέτησα τη ρητορική του ωσάν να ήταν αγνή δική του ?!!

Rogeeeeeeer ! Εξηγήσου αμέσως !! Laughing Laughing
_________________
”Οι φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι αντιφασίστες” . Τσώρτσιλ

http://dwpl.deviantart.com/art/LENIN2-172844451
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ayrton Senna
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 2218

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 5:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

MARIA έγραψε:
Α. Senna,

Ομολογία

Οφείλω να ομολογήσω δε ότι αν και οι απόψεις μας διίστανται, σέβομαι την ύπαρξή σου...


Μαρία, με εκπλήσεις υποθέτω αυτό θα ήταν ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής εδώ Shocked
Σ'ευχαριστώ (για την "ατελέσφορη" περίπτωση)
_________________
”Οι φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι αντιφασίστες” . Τσώρτσιλ

http://dwpl.deviantart.com/art/LENIN2-172844451
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
JollyRoger
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Ιαν 2011
Δημοσιεύσεις: 3610

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 5:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ayrton Senna έγραψε:
mark έγραψε:
Ayrton Senna έγραψε:


"θα προσαρμόσουμε τη λογική ή τα γεγονότα ?" τάδε έφη JollyRoger Cool


Ο Αϊνστάιν ο Μέγας είχε πει πάντως:

"Αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τη θεωρία, τότε αλίμονο στα γεγονότα." Wink


Από εκεί το πήρε ?? !! Θα τον καθαρίσω τον άτιμο κι εγώ υιοθέτησα τη ρητορική του ωσάν να ήταν αγνή δική του ?!!

Rogeeeeeeer ! Εξηγήσου αμέσως !! Laughing Laughing
Shocked Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

καμία εκπληξη, σέβομαι όποιον με σέβεται...απλά πράγματα Senna
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 6:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ναι, τόσο απλά...που στον αποδέκτη του σεβασμού δεν συμπεριλαμβάνονται...

_________________
"Mόνην τε ὀρθὴν πολιτείαν εἶναι τὴν ἐν κόσμῳ."
― Διογένης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ayrton Senna
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 2218

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 6:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

MARIA έγραψε:
καμία εκπληξη, σέβομαι όποιον με σέβεται...απλά πράγματα Senna


σου έχω μια έκπληξη σε σχέση με αυτό που λες ... Very Happy

θα το χρησιμποποιήσω σαν προθέρμανση γιατί αδημονεί ο skapaneas Very Happy

Δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται κι αυτό διότι είναι φύσει αδύνατον να εκδηλωθεί χρονικά (στο δέκατο) την ίδια στιγμή ο σεβασμός προς τον άλλον. Κάποιος από τους δύο εκδηλώνεται πρώτος έστω και με ελαφρά προπορεία και τότε υπό την προϋπόθεση αυτή κατεβάζει και ο άλλος το πιστόλι
Χωρίς να το θέλουμε ή να το επιδιώκουμε θέτουμε τον εαυτό μας σε "διαπραγμάτευση" με άλλλους.
Έχουμε τους Α και Β
1. Αν ο Α αισθάνεται αρκετά δυνατός ή έστω λίγο πιο δυνατός από τον Β
2. Αν ο Α αδιαφορεί για το αν είναι ή δεν είναι δυνατότερος από τον Β απλά και μόνο διότι δεν τον απασχολεί ή ακόμη ακόμη και διότι επιδιώκει την σύγκρουση με τον Β
3. Αν ο Α μπλοφάρει επιχειρώντας να κάνει τον Β να νομίσει ότι διαθέτει ισχύ που όμως πραγματικά δεν την διαθέτει

και ίσως να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, τότε ο Α θα επιδιώξει να καθυστερήσει έστω απειροελάχιστα ώστε να βολιδοσκοπήσει τον Β. Αν ο Β έμμεσα υποχωρώντας αναγνωρίσει ισχύ στον Α τότε ο Α κλειδώνει τα κέρδη (κάπως χρηματιστηριακό γίνεται Laughing ) και κατεβάζει σημαία.

Το ενδιαφέρον είναι νομίζω όταν ο αταλάντευτος Α ανακατεύει την τράπουλα και αιφνιδιάζει τον Β κατεβάζοντας πρώτος το πιστόλι. Πως αντιδρά ο προΐδεασμένος Β (για την αμετακίνητη θέση του Α) σε έναν τέτοιο αιφνιδιασμό ? Laughing Rolling Eyes

φυσικά δεν αναφέρομαι σε σένα και μένα με τα Α και Β Very Happy
_________________
”Οι φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι αντιφασίστες” . Τσώρτσιλ

http://dwpl.deviantart.com/art/LENIN2-172844451
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 7:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

πάλι κοπιάρεις τις αηδίες του indi media???? βγάλε και κάτι δικό σου ρε μπαγάσα.... Laughing Laughing Laughing

όπως θέλεις μπορείς ν΄αναφέρεσαι senna..εγώ είμαι φίλος του απλού (της λογικής, των ανισοτήτων, παραγόντων... )...
αν το Α λοιπον βρίσκεται με το Β σε ενα επίπεδο ανεκτό είναι όλα καλά...Οταν αυτό πάψει, τότε θα προκύψει το Κ...

Κ=Κορέα....

Laughing Laughing Laughing Laughing ελπίζω να μην παρεξηγείς το χιούμορ μου
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ayrton Senna
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 2218

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 7:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Laughing όχι φυσικά ! Η Κορέα είναι και πάλι επίκαιρη Very Happy και μάλλον πάει να γίνει all-time-classic Cool
_________________
”Οι φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι αντιφασίστες” . Τσώρτσιλ

http://dwpl.deviantart.com/art/LENIN2-172844451
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
troian
Πρύτανης


Εγγραφή: 05 Ιαν 2011
Δημοσιεύσεις: 2267
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 7:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη


το Ενωμένο Βασίλειο αντιγράφει Κορέα.
_________________
μακεδονίτικα πουλιὰ λαλοῦν μακεδονίτικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 15, 2013 9:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

New news…

Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας….

ώρες και ώρες γύριζε στην βουλή ο Τσατσόπουλος , παρακαλώντας και κλαουρίζοντας προκειμένου να μην γίνει η άρση της βουλευτικής του ασυλίας….βλ. θέατρο ‘Χυτάρειο’…έχουμε 2 πρόσωπα σε 1 τελικά…? Του επαναστάτη και της κότας?
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Κουβεντούλα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενο
Σελίδα 1 από 3

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center