Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Opyrgos
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 12:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Opyrgos Απάντηση με Συμπερίληψη

Θέμα μας εδώ είναι το μέλος Opyrgos.
Το τελευταίο καιρό διαπιστώνει ότι όλοι στο φόρουμ είναι βλάκες, πως όλο το φόρουμ είναι μια βλακεία...πως πρέπει να απαντά σε κάθε βλάκα, ή όπως νομίζει ότι είναι, πως είναι βλάκας. Πώς σας φαίνεται αυτή η πρακτική; Την επικροτείτε, την συμμερίζεστε;

η ερώτηση ΔΕΝ απευθύνεται στον OPYRGO.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Darkmind
Πρύτανης


Εγγραφή: 05 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 1671

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 10:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πρώτα ξεκλειδώστε αυτό το θέμα για να είμαστε δίκαιοι.
_________________
Πάντων χρημάτων μέτρον έστιν άνθρωπος

«Η φιλοσοφία στο βαθμό που παραμένει φιλοσοφία δεν μπορεί να συστήσει άμεσα βήματα αλλαγών. Προκαλεί αλλαγές μόνο όσο παραμένει θεωρία. Δεν είναι η θεωρία επίσης μια αυθεντική μορφή πρακτικής;» Theodor W. Adorno
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 12:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ας το ξεκλειδώσουν!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ouliathis
Πρύτανης


Εγγραφή: 04 Οκτ 2003
Δημοσιεύσεις: 3832
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 6:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Προσωπικά συμφωνώ που κλείδωσε το άλλο παρόμοιο θέμα ο Άφχαμ. Αφού άλλαξε γνώμη πάντως ας το συζητήσουμε.
Όσον αφορά τις συζητήσεις στο φόρουμ και για να μην γεμίζουν σκουπίδια, αν είχα εγώ σχέση με την διαχείριση θα διέγραφα αμέσως όποιον καταχωρούσε κατ επανάληψη υβριστικά σχόλια που δεν περιέχουν άποψη για το θέμα. Πχ για τον εαυτό μου αν κάποιος μου έγραφε ή υπονοούσε πως είμαι χαζός διότι ότι λέω δεν στέκει για τον Α η Β λόγο δεν θα με ενοχλούσε, το θεωρώ αναμενόμενο εφόσον δέχτηκα μόνο μου να εκτεθώ σε κριτική. Άλλά σκέτα υβριστικά σχόλια είναι απαράδεκτα. Όσον αφορά την διαμάχη σου με τον Όπυργο τώρα Μπάγκμαν θεωρείς πως είσαι υπεράνω; Για δες εδώ.

Παράθεση:
Να θα κάνω τα μαγικά μου και αμέσως θα εμφανιστεί ο Opyrgos στην συζήτηση (γιατί τόσο καιρό δεν μπορούσε, τον απασχολούσε ο Bugman)


Τα παραπάνω τα έγραψες στο θέμα για την Ανιθαγένεια, όπου ο Όπυργος μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει εμφανιστεί καν. Επεμβαίνεις στο θέμα όμως και καταχωρείς μία δημοσίευση που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την συζήτηση μόνο και μόνο για να προκαλέσεις τον Όπυργο.
Πως αξιολογείς εσύ αυτή σου την στάση;
_________________
Αυτο που εσείς αποκαλείτε ζωή εγώ το αποκαλώ θάνατο, κι αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, εγώ το αποκαλώ ζωή.
Εμπεδοκλής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 7:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πείραμα..ήταν.
Τώρα σοβαρά από το 2003 έχω βρίσει πολύ κόσμο; Έχω χαλάσει πολλές συζητήσεις; Το ότι έχω πολιτικές διαφωνίες είναι κακό σε μια δημοκρατία;

Το φόρουμ είναι ένα καφενείο αλλά δεν σημαίνει ότι ο καφετζής πρέπει να αφήνει και άσχημους ανθρώπους, ως προς το τι κάνουν, ως προς την συμπεριφορά τους.

Επίσης διαφωνώ γενικά με την κριτική που το συμπέρασμά της διατυπώνεται "είσαι έτσι". Ενώ θα έπρεπε να λέει "η άποψή μου είναι πως έτσι και έτσι είναι τα πράγματα" και την διαφορά μπορεί να την αντιληφθεί ο καθένας.

Επίσης το να διαφωνείς χωρίς να έχεις την διάθεση να δώσεις την άποψή σου, και να καταλήγεις στη βρισιά...μου θυμίζει το ανέκδοτο με το γρύλο!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 9:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bρε βρε τον Bugman που ρίχνει λάδι στη φωτιά! Bugman μου, το ότι έφυγες από Συντονιστής δεν σημαίνει ότι θα πάψεις να είσαι και άμοιρος κριτικής. Ποιά κριτική βέβαια αφού η μόνη κριτική που μπορεί να γίνει σε σένα πλέον είναι για τις απεγνωσμένες κινήσεις σου να με διώξεις απ' το φόρουμ αφού βρέθηκε κάποιος να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα σε έκαναν να φύγεις από Συντονιστής. Φυσικά κι εγώ δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια. Αν θέλεις να κάνεις μπουρδέλο το φόρουμ τώρα που έφυγες από Συντονιστής, διότι πριν το έκανες μπουρδέλο από τη θέση του Συντονιστή, με το γάντι που λένε, δεν θα σεβαστώ τίποτε. Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους που σέβονται πάνω απ' όλα το συνάνθρωπό τους. Αν εσύ δεν σέβεσαι κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτούλη σου και τις αποψάρες σου, δεν θα σε σεβαστώ ούτε κι εγώ ούτε θα σεβαστώ τις απόψεις μου για σένα. Το θέμα είναι μέχρι που μπορείς να το φτάσεις. Δυστυχώς φίλε μου, εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους εκείνους που μπροστά σου έδειχνα άλλο πρόσωπο και από πίσω σε σχολίαζα αρνητικά. Εγώ ό,τι είναι να πω το λεω κατάμουτρα. Μόλις κατάλαβα την ασχετοσύνη σου στη φιλοσοφία αλλά και την επιμονή σου να παρεμβαίνεις σε όλες τις συζητήσεις, όχι ως Συντονιστής, αλλά για να περνάς το δικό σου, βγήκα και το είπα. Όταν αντιλήφθηκα τη μεροληψία και την προκατάληψή σου ως Συντονιστής, βγήκα και το είπα. Και από τότε που άνοιξες πόλεμο μαζί μου, βγήκα και τον αποδέχτηκα δημόσια. Όσο εξακολουθείς και γράφεις εδώ μέσα, θα έχεις πάντοτε απέναντί σου έναν Πύργο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kain
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Ιαν 2011
Δημοσιεύσεις: 620

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 9:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Το θέμα δεν είναι τόσο για τον Οπύργο, όσο για τη φύση του forum όπως το βλέπω εγώ. Τι εννοώ;

Σε κάθε forum που είμαι γραμμένος υπάρχουν κάποιοι κανόνες λειτουργίας. Όποιος παραβαίνει τους όρους χρήσης είτε παίρνει κίτρινη κάρτα είτε κατ'ευθείαν ban. Όποιο θέμα δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να υπάρχει είτε διαγράφεται είτε ενσωματώνεται σε άλλο θέμα. Εάν κάποιο θέμα παρεκτραπεί υπερβολικά σβήνονται posts, και τα θέματα που έχουν εξελιχθεί σε ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ μελών απλώς κλειδώνονται είτε μόνιμα είτε μέχρι να ηρεμήσουν οι συμμετέχοντες.

Απλά πράγματα, που κάνουν τους χώρους συζητήσεων στο διαδίκτυο ανεκτούς.

Η ιεραρχία, τώρα, στα περισσότερα fora δεν είναι και τίποτα πολύπλοκο. Υπάρχουν οι Administrators, υπάρχουν οι Moderators, και υπάρχουν και τα μέλη. Τα μέλη postάρουν, οι Moderators είναι υπεύθυνοι να κρατούν "καθαρό" το κομμάτι του forum που έχουν αναλάβει (βλέπε παραπάνω), και οι Administrators είναι, ουσιαστικά, οι δημιουργοί του forum, που είναι σαν υπερ-Moderators, καθώς έχουν ευθύνη για ολόκληρο το forum.

Είναι πολύ εύκολο, όμως, να γίνει κάποια παρεξήγηση και να κατηγορηθούν οι Moderators/Administrators για κατάχρηση εξουσίας. Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Οι Mods/Admins δεν παίζουν τόσο το ρόλο αστυνομικού, όσο το ρόλο οδοκαθαριστή. Μπήκε ένα Bot να κάνει διαφήμιση και spam; Αναλαμβάνει δράση ο οδοκαθαριστής. Ο μόνος τρόπος να κάνει κατάχρηση εξουσίας ένας Mod/Admin, είναι είτε να παραβεί ο ίδιος τους κανόνες λειτουργίας, είτε να κλειδώσει θέμα/διαγράψει posts/δώσει ban χωρίς να γίνεται παραβίαση των κανόνων. Εδώ είναι που αναλαμβάνουν δράση οι υπόλοιποι Mods και Admins και του ρίχνουν εκείνου ban, ή έστω υποβίβαση σε μέλος.

Και θα μου πείτε τώρα "Τα ξέρουμε όλα αυτά ρε Kain, αλλά τι σχέση έχουν με το θέμα μας;"

Απλό. Ο Οπύργος έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στο forum, εφόσον δεν αντιτίθεται στους κανόνες λειτουργίας. Σύμφωνοι, δεν κάνει πάντα διάλογο, και φεύγει εκτός θέματος πολύ συχνά, και κάνει λεκτικές επιθέσεις, και trollάρει, αλλά τα πράγματα είναι πάντα το ίδιο απλά. Παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας; Αναλαμβάνουν οι Mods και οι Admins. Δεν παραβαίνει τους όρους λειτουργίας; Όσο κι αν δεν μας αρέσει, πρέπει να δεχτούμε πως είναι εδώ και λέει όσα λέει. Και αυτό ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο Οπύργο υπάρχει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε απλώς πως βρισκόμαστε σε Forum, ή, όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, Αγορά. Είμαστε σε ένα χώρο δημόσιων συζητήσεων, και χρήσιμος... Όχι, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ κάποιος που να διαφωνεί με τις απόψεις μας τόσο έντονα όσο τις υποστηρίζουμε εμείς, αν όχι περισσότερο. Γιατί σκοπός του Forum είναι ο διάλογος, και δεν υπάρχει διάλογος δίχως αντίλογο. Αν είναι να μαζευόμαστε όσοι συμφωνούμε μεταξύ μας να συγχαίρουμε ο ένας το άλλον, δεν χρειαζόμαστε Forum, την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει ένα Blog με ένα κουμπί "Like" στο κάθε θέμα και από κάτω τα σχόλια των αναγνωστών.

Εν ολίγοις, αυτό:


_________________
"Αν κάποιος νομίζει πως είναι σκαντζόχοιρος, του δίνεις έναν καθρέφτη και μερικές φωτογραφίες σκαντζόχοιρων και του λες να τα βγάλει πέρα μόνος του." - Douglas Adams

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 9:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Αυτά που έγραψες Opyrge τα θεωρείς φυσικά λογικά!
Ε! για μένα δεν είναι...λείπει η αιτία...μια αιτία δηλαδή που να δηλώνει πράγματι και ευθέως την πρακτική σου...π.χ. όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να κάνουμε εκείνο. Αντί λοιπόν να λες ευθέως την άποψή σου καταφεύγεις σε πράγματα που μόνο εσύ κατάλαβες...δηλαδή στραβά καταλαβαίνεις, στραβά αντιδράς. Αλλά εδώ δεν είναι άλγεβρα Μπουλ ώστε τα δυο στραβά να δώσουν ένα ορθό..έχεις όπως και να έχει το πράγμα μια ανήθικη στάση.

Έχω γράψει ότι ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του για το θέμα...αλλά όχι να κάνει θέμα τον άλλο που λέει την άποψή του. Πότε έγινε αυτό για παράδειγμα από μένα; Μέχρι και θέμα έβαλες για να με "ξεντροπιάσεις" δήθεν για τις ιδέες μου. Αυτό σημαίνει σεβασμός για τις ιδέες του άλλου;

Όσο ο Afham σε φυλάει δεν θα έχει τύχη το φόρουμ.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 9:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Δυστυχώς kaneis ως συντονιστής δεν είχα το όπλο του Ban... Αυτό το έχει ο Afham...και δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσει στον Opyrgo.
Αλλά το ότι συνεχίζει ο Opyrgos να κάνει άσχετες και υποτιμητικές παρατηρήσεις σε θέμα που ανάρτησα τελευταία, σημαίνει ότι οι σκοποί του δεν τελείωσαν με την ενόχλησή μου ως συντονιστής. Πιθανόν έχει σκοπό να με διώξει με το νευρικό του τρόπο.
Ειλικρινά δεν έχω λόγο να μείνω σε ένα φόρουμ που δίνει δικαιώματα σε κάθε Opyrgo να φέρεται έτσι. Υπάρχουν τόσα άτομα υψηλής διανόησης εδώ που ο Bugman είναι περιττός. Επτά χρόνια στο φόρουμ είναι πολλά! Κουράζεσαι και κουράζεις...
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kain
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Ιαν 2011
Δημοσιεύσεις: 620

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 10:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Kain παρακαλώ. Ο kaneis είναι άλλος. (Άλλος kaneis LOL Razz Embarassed )

Εάν νομίζεις πως δεν ανήκεις εδώ στο forum, υπάρχουν πολλά αξιόλογα fora που θα σε δεχτούν. Σκέψου όμως το ενδεχόμενο να το προσεγγίζεις εσύ το θέμα λάθος.

Υπάρχει ένα μέλος που για χ ή ψ λόγους τα έχει βάλει μαζί σου και δε λέει να σε αφήσει σε ησυχία. Δεν είναι οτι δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Δεν μπορείς να το αγνοήσεις από ένα σημείο και μετά; Δεκτό, αλλά δεν χρειάζεται δα να το παίρνεις και τόσο στα σοβαρά. Στην τελική δεν είναι παρά γραμμές από ανώνυμα άτομα σε χρωματιστά κουτιά. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει, η πένα είναι δυνατότερη από το ξίφος κτλ κτλ, αλλά το τι γραφει για εσένα ένας ανώνυμος που δεν σε έχει δει ποτέ από κοντά στο δυαδίκτυο που έχει πλέον και η κουτσή Μαρία δεν νομίζω πως είναι κάτι τόσο σημαντικό ώστε να κάθεσαι να το σκέφτεσαι δα και τόσο σοβαρά... Πόσο μάλλον να φτιάχνετε και θέματα ο ένας για τον άλλον, άσχετα αν το έκανε πρώτος ο Οπύργος.



Στην τελική, μπορείτε να τα βρείτε (ή να μαλλιοτραβηχτείτε ηλεκτρονικά) και με ΠΜ. Για αυτό υπάρχουν τα ΠΜ, για να λύνουν τα μέλη τα προσωπικά τους με αυτά. Το να τσακώνεστε δημόσια δεν βοηθά σε τίποτα. Όταν δύο αποκαλούν συνεχώς ο ένας τον άλλο γελοίο, το μόνο που βλέπουν οι γύρω τους είναι δύο γελοίοι να μαλώνουν για το ποιός είναι πιο γελοίος. Γελοίο.

Πραγματικά, όμως, διαβάζω τους "διαλόγους" σας και μου γεννάται η απορία: Εάν ποτέ συναντιόσασταν από κοντά, τι θα κάνατε; Πώς θα μιλούσατε ο ένας στον άλλο; Θα έπεφτε ξύλο; Αν ναι, όταν το κανονίσετε να με φωνάξετε. Θα φέρω και ποπ κορν. Cool (Αστειάκι, έτσι, για να χαλαρώσουμε όλοι λίγο.)

Δες λίγο και ΕΔΩ, κάνω κάποιες νύξεις πάνω στο θέμα.

Και όλα όσα λέω απευθύνονται και σε εσένα βρε Ω, Πύργε. Πολλή έχθρα βρε παιδί μου, χαλάρωσε και λίγο. Και δίκιο να έχεις (δεν ξέρω καν αν έχει κάποιος δίκιο εδώ), το χάνεις με αυτό τον τρόπο.
_________________
"Αν κάποιος νομίζει πως είναι σκαντζόχοιρος, του δίνεις έναν καθρέφτη και μερικές φωτογραφίες σκαντζόχοιρων και του λες να τα βγάλει πέρα μόνος του." - Douglas Adams

"Ο εχθρός που νικάς παραμένει εχθρός σου. Ο εχθρός που πείθεις γίνεται φίλος σου."


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Kain στις Παρ Ιούλ 15, 2011 10:25 pm, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 10:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Υπάρχουν τόσα άτομα υψηλής διανόησης εδώ που ο Bugman είναι περιττός.
Πώς το κατάλαβες;! Όταν σου το έλεγα εγώ αυτό, έλεγες ότι σε συκοφαντούσα και σε έβριζα. Είσαι περιττός! Αυτό φώναζα εξαρχής όταν κατάλαβα το ποιόν σου. Όσο κι αν προσπαθούσες έπειτα από τη δική μου επισήμανση ως αντίδραση να δείξεις την αξία σου προσπαθώντας να περάσει πάντα το δικό σου, τόσο περισσότερο γ@μ@γες τα θέματα. Όταν άρχισα να σου το επισημαίνω κι αυτό, άρχισες ανοιχτά πόλεμο μαζί μου. Και έπεται συνέχεια... Όπως καταλαβαίνεις, τίποτε απ' όσα κάνεις δεν περνάει απαρατήρητο και ασχολίαστο. Ξαναλέω, δεν έχω πρόβλημα με τους βλάκες. Έχω πρόβλημα όταν οι βλάκες επιδιώκουν να διαδώσουν τη βλακεία τους και σε περισσότερους ανθρώπους!

Έχει επεξεργασθεί απο τον/την opyrgos στις Παρ Ιούλ 15, 2011 10:29 pm, επεξεργάσθηκε 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
opyrgos
Αποκλεισμένο μέλος


Εγγραφή: 30 Νοέ 2007
Δημοσιεύσεις: 13248

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 10:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Kain έγραψε:
Και όλα όσα λέω απευθύνονται και σε εσένα βρε Ω, Πύργε. Πολλή έχθρα βρε παιδί μου, χαλάρωσε και λίγο. Και δίκιο να έχεις (δεν ξέρω καν αν έχει κάποιος δίκιο εδώ), το χάνεις με αυτό τον τρόπο.
Φίλε μου, δεν είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν το δίκιο τους ως συνάρτηση της εντύπωσης που μπορεί να έχει στους πολλούς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δάκης Μαυροφρείδης
Πρύτανης


Εγγραφή: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 2627
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 10:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πιστεύω ότι το θεμα αυτό πρέπει να λήξει εδώ. Χωράμε όλοι σε μια δημόσια συζήτηση.
_________________
Δεν υπάρχει τίποτα πιο θαυμαστό και αξιόλογο από την ανάδειξη του ωραίου. Αρκεί, ο σκοπός της ίδιας της πράξης να μην αναλώνεται μέσα σε μια ανερμάτιστη και φλύαρη ματαιοδοξία

Δ.Μ.

http://d-mavrofrides.simplesite.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 15, 2011 11:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

kain (και όχι Kaneis), το πρόβλημα είναι ότι τα μέλη δεν μπορούν να έχουν την ίδια εικόνα με τους συντονιστές (ειδικά όταν οι συντονιστές σε αρκετές συζητήσεις διαβάζουν ανιχνεύοντας τυχόν προβλήματα). Για το λόγο αυτό δεν μπορείς να έχεις εικόνα αν εγώ είμαι χειρότερος ή ο opyrgos σε αυτή τη διαφορά. Για το λόγο αυτό είχα επικοινωνία σε pm με τον Afham. Προφανώς ο Afham δεν είχε χρόνο, αφού είχε αφήσει εμένα να συντονίζω, να λάβει μια εικόνα από το τι συμβαίνει.
Πραγματικά χαίρομαι που μερικά άτομα από εδώ έχουν γίνει φίλοι και τα λένε και εκτός φόρουμ. Δεν είμαι στην Αθήνα αλλά με πολλά μέλη έχω επικοινωνία και εκτός φόρουμ. Το φόρουμ ήταν η αρχή για να γίνουν φίλοι πολλά άτομα. Πάνω σε αυτό το θέμα ο Opyrgos είναι για μένα η αρνητική εικόνα. Δεν σχετίζεται η άποψή μου με τις όποιες ιδέες του, αλλά με τον τρόπο του, ο οποίος χαλάει τις συζητήσεις. Φωνάζει εδώ και πολύ καιρό ότι χαλάω τις συζητήσεις (χαλώντας έτσι αυτός τις συζητήσεις). Είμαι εδώ από το 2003...γιατί δεν υπήρχε άλλο παράπονο ως προς το ότι χαλάω τις συζητήσεις;

Μόνο φαντάζομαι μια εποχή που δεν θα συμμετέχω στο φόρουμ και θα είναι ας πούμε συντονιστής ο Opyrgos! Αλλά θα αργήσει αυτό....΄

Opyrge...δεν πας να κόψεις και το λαιμό σου...δεν με νοιάζει! Γράψε ότι θες...θα σε γράφω κανονικά.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αριστεύων
Πρύτανης


Εγγραφή: 17 Σεπ 2010
Δημοσιεύσεις: 686
Τόπος: Αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 16, 2011 4:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

o opyrgos
Cool
Ατομο καθαρά αναρχικό του οποίου το σύνθημα είναι ...."κάτω η εθνική ενότητα" "ξεφτίλες πατριώτες" κλπ. κλπ.

Εάν είναι μικρός στην ηλικία θα μπορούσαμε να υποθέσουμε οτι στο άτομα έχει γίνει κάποια πλύση εγκεφάλου.
Οτι δηλαδή βρήκανε κάποιο ξελιγωμένο απο την πείνα γυφτούλι στον δρόμο και το φέρανε στην κατάσταση αυτη.
Έάν δε είναι ηλικιωμένος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται περί κάποιου είδους ιδιάζοντος ρουφιάνου.
Η ρουφιανιά είναι κάποιο πολύ ιδιάζον χαρακτηριστικό διαποτισθέν απο μεγάλη ζήλεια η οποία οδηγεί στον φόνο σχεδόν πάντα.
Αυτα τα άτομα είναι πάντοτε ψυχοπαθή και με τις ύβρεις προσπαθούν να μειώσουν αυτό που είναι ανώτερο τους και το οποίο διαισθάνονται ότι είναι ανώτερο
Ο ρουφιάνος είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου που υπάρχει στην Γή αυτη που πατάω εγώ.
Ιούδας, έρπων σαν σαύρα καταραμένος και απο Θεό και απο ανθρώπους και φυσικά αμετανόητος !
Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή το άτομο να είναι τουρκάκι
Ας μην το αποκλείσουμε κι αυτό.
οπότε απλώς κάνει την ανθελληνική δουλεία του με κάποιο τσαμπουκά.
πάντως για φιλοσοφία δεν κάνει.

Για πολιτική και μάλιστα αναρχία ναί κάνει αλλά για φιλοσοφία? οχι

τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι η ηθική του φόρουμ αυτού είναι της αυτοκτονίας και μάλιστα αλα ...Λιαντίνη χαχα

Κάπιος άλλος νεοέλλην γύφτος πού έγινε μεγάλος φιλόσοφος εδώ μέσα

Είναι να τα ξύνεις με δυό τσουγκράνες.

Και με αυτό το συμπέρασμα μπορεί να πήγα στην ψυχολογία λίγο αλλα κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει να κρίνω.
_________________
Ολοι έχουν ένα χορό κι ένα τραγούδι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
Σελίδα 1 από 10

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center