Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Πολιτική Αυτοκτονία Bενιζέλου.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενο  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα Επικαιρότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Iosif Iakovatos
Πρύτανης


Εγγραφή: 14 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 216
Τόπος: Lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 20, 2007 9:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολιτική Αυτοκτονία Bενιζέλου. Απάντηση με Συμπερίληψη

Ακόμα και αν θεωρήσουμε πως οι προθέσεις του κ. Βενιζέλου είναι αγνές, πράγμα για το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν έχω πειστεί, θεωρώ πως δεν έχει το απαιτούμενο πολιτικό βάθος για να έρθει σε σύγκρουση, σε ανοικτή ρήξη με το κατεστημένο και να επιχειρήσει τις αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία και ο τόπος.

Σχετικά με το κ. Παπανδρέου, από τι στιγμή που υποβόσκει το στοιχείο της εσωτερικής υπονόμευσης, οφείλουμε να περιμένουμε τις εξελίξεις. Πιστεύω πως στη πορεία προς την εκλογή Προέδρου, ο κ. Παπανδρέου θα εκμεταλλευτεί την τελευταία ευκαιρία που έχει και θα αποδείξει στο ευρύ κοινό του ΠΑΣΟΚ τις ικανότητές του, ως ο εμπνευστής μια νέας πορείας, ορίζοντας εκ΄ νέου τα δομικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος ηγέτης, συνοψίζοντας και καταθέτοντας τη πρόταση του για τη Νέα Αλλαγή, η εφαρμογή της οποίας θα είναι σε θέση να οδηγήσει άμεσα, στην ανακούφιση της Ελληνικής Κοινωνίας.
_________________
Volentem ducunt fata, nolentem trahunt.
http://www.esperida.wordpress.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
afham
Διαχειριστής


Εγγραφή: 02 Φεβ 2003
Δημοσιεύσεις: 1894
Τόπος: Φωτονερόπετρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 20, 2007 9:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Λες να βγάλει ο Γιωργάκης τον ηγέτη από μέσα του; Ας τον βγάλει μια φορά, ας μιλήσει μια φορά χωρίς να τα διαβάζει και θα του πω και μπράβο. Αλλά το βλέπω πολύ χλωμό. Δεν θα έχει τύχη στην εκλογή αν συνεχίσει το ίδιο τροπάρι και μάλλον το ίδιο θα συνεχίσει γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.
_________________
Στραβός είναι ο γιαλός

Δείτε επίσης: http://www.liantinis.org
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
john
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 767
Τόπος: ΧΩρΑ Της λΗΘης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 20, 2007 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

αν καταφερει ο βενιζελος και δωσει μια ταυτοτητα στο πασοκ ...τοτε κατι θα γινει ....το πασοκ πασχει απο αλλοτριωση ...λογω γιωργακη ...

ο βενιζελος φαινεται εξυπνος ...αλλα ειναι λιγο απροσωπος

αν καταφερει και ξεφυγει απο τη μικροπολιτικη το πασοκ ...θα παει καλυτερα

ασφαλως περιμενω να σοβαρευτει λιγο με το βενιζελο ... η κυβερνση του καραμανλη εχει τρομερη εξωστρεφεια και παει πολυ καλα τουλαχιστον επικοινωνιακα !

ο βενιζελος μου θυμισε λιγο cats ετσι οπως βγηκε και μιλησε ...σα το hulk hogan που του τη λει στο warrior οτι θα τα πουνε στο ring ..μια τετοια φαση ....

δεν κινειθηκε και πολυ ωραια ...ηταν λιγο εν θερμο ...και δεν ειναι υπερ του η συμπεριφορα αυτη ...λιγο ασχημη εικονα μου εβγαλε ..

ο γιωργακης δεν ειναι ικανος να τον διαγραψει γιαυτο που εκανε ....δεν εχει τα κοτσια ...

ενδιαφερον το βιβλιο του βενιζελου αριστερα -δεξια απο τη διευθυνση σου αφχαμ ...

ευχαριστω
_________________
λενε πως η φιλοσοφια ξεκιναει με την αμφισβητηση ,,,ομως δεν βλεπω ποτε κανεναν να αμφισβητει τον ιδιο του τον εαυτο ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fatherdamien
Αντιπρύτανης


Εγγραφή: 03 Μάϊ 2007
Δημοσιεύσεις: 103
Τόπος: Ελλαδέξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 3:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

afham έγραψε:

fatherdamien προεκλογικά αν έλεγε κάτι θα ήταν ανήθικο γιατί θα κατέστρεφε την ενότητα του κόμματος ενόψει της μάχης.


Afham εκτιμώ ότι αυτή η λογική δεν είναι και τόσο σωστή πέρα από το γεγονός ότι δεν σέβεσαι τους πολίτες από τους οποίους ζητάς την ψήφο τους.Μου θυμίζει σε αυτό το θέμα λίγο την εκκλησία καλή ώρα που βγαίνουν οι ιεράρχες και λένε ότι οι διαφωνίες και τα σκάνδαλα δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω για να μην σκανδαλιστεί το χριστεπώνυμο πλήθος.
Με αυτήν την λογικη δικαιολογείται ο Καραμανλής αν βγαίνει και λέει ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί άψογα και οι πολίτες μπορούν να βασιστούν πάνω του, για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς. Και όταν το χωριουδάκι τους παραδωθεί στις φλόγες από την κρατική αναλγησία και τις ελλείψεις να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει ότι παραλάβαμε χάος από το ΠΑΣΟΚ και θα ανασχηματίσω την πολιτική προστασία και την πυροσβεστική. Θα αγοράσω αεροπλάνα γιατί αυτά που είχαμε ήταν του Β΄Παγκοσμίου.
Τις ευθύνες πρέπει να τις αναλαμβάνεις όταν πρέπει και όχι να κρύβεσαι και να περιμένεις την στραβή για να κατηγορείσεις τους άλλους ότι δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Αυτή είναι καιροσκοπική συμπεριφορά...
Βέβαια μια τέτοια συμπεριφορά δυστυχώς δεν είναι κατακριτέα από τον πολιτικό μας κόσμο και την δικαιολογεί η "δημοκρατία" μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 9:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Afham,
συζητάς για τον κοινωνικό καταμερισμό, τον όρο που έθεσε ο Βενιζέλος...και που σκοπίμως εμβάθυνε στο ότι πρέπει να προστατευτεί αυτός και η κινητικότητα που προσδίδει..

Το ζήτημα δηλάδή που θέτει σχετίζεται με τη προστασία αυτού του "κανόνα". Ορίστε Τεχνικές σχολές, ΙΕΚ, ΑΤΕΙ, ΑΕΙ, ΚΕΚ....σεμινάρια, συνέδρια...........συνεστιάσεις/συμπόσια!
Για τους γονείς το ζήτημα λέγεται "ακαδημαϊκή μόρφωση" και "επαγγελματική κατοχύρωση". Οι γονείς επιδιώκουν αυτά τα δύο, το πρώτο ως προτέρημα των παιιδών τους η επίτευξη μιας υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκής μόρφωσης, και το δεύτερο ως μια αρχή για επαγγελματική σταδιοδρομία και ένταξη στην κοινωνία αυτοδύναμα.
Για την κοινωνία...η ακαδημαϊκή μόρφωση είναι απαραίτητη στην έρευνα επί βασικών αρχών, ενώ η εξειδίκευση (που οδηγεί σε επαγγελματική κατοχύρωση) είναι απαραίτητη για την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών, στο τμήμα της μελέτης και αυτό της υλοποίησης (εδώ δηλαδή δεν περιλαμβάνεται η χρηματοδότηση).
Για τις εταιρείες και τους χρηματοδότες τους, η ουσιαστική γνώση, η εξειδίκευση και η θέληση για δουλειά είναι τα πρώτα σε ζήτηση, ενώ η έρευνα, εκ των πραγμάτων στην Ελλάδα, είναι ασύμφορη, και για λίγους ικανούς για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εντός λογικών χρονικών πλαισίων.
Ο καταμερισμός που θέλει να "προστατέψει" ο Βενιζέλος, ουσιαστικά είναι η αποτύπωση της κοινωνίας σε γενικές γραμμές και των απαιτήσεων των εταιρειών πιο ειδικά. Τι θα σήμαινε "απροστάτευτος" κοινωνικός καταμερισμός; Θα σήμαινε σπουδαστές με περίσσευμα γνώσεων, τόσο ακαδημαϊκών όσο και εξειδικευμένων, δηλαδή οικονομικά ένα επιπρόσθετο κόστος, άρα αυτό είναι αρνητικό, αλλά μη οικονομικά ο κόσμος θα είχε περισσότερες γνώσεις, άρα και περισσότερες ευκαιρίες για ερευνητικές εργασίες.
Για να μας στείλει σε χαοτικές σκέψεις ο Βενιζέλος συνεχίζει την ανάλυσή του περί της παιδείας σε τρεις "τομείς":
1. η αρχή της κανονιστικής ρύθμισης
2. η αρχή του ενιαίου εκπαιδευτικού συστήματος που συνδέεται με την αρχή της ομοιομορφίας
3. η αρχή του συμβολικού εξισωτισμού
Τα οποία μεταφράζονται εξωπανεπιστημιακά...(εκεί μέσα μιλάνε άλλη γλώσσα....)
1. Προγράμματα Σπουδών, Οργανόγραμμα Σχολείου-Σχολής...όχι κάτι κανούργιο.
2. Πρότυπα σχολεία και στα χωριά...η το ανάποδο: ένας δάσκαλος σε τρεις τάξεις στο Χαλάνδρι (για ομοιομορφία)
3.Εδώ είναι κατηγορηματικός...τις γενικές δωρέαν παροχές στην παιδεία ΔΕΝ πρέπει μας λέει να τις καταργήσουμε....(όλες τις άλλες θα τις καταργήσει υποχρεωτικά..αφού οι μαλάκες γονείς αρέσκονται στο να πληρώνουν φρονισττήρια, όπως έχει διαπιστώσει)


Το παρακάτω το βάζω αυτούσιο για να δείξω την επιδίωξη αποπροσανατολισμού της σκέψης
Παράθεση:

Η σχέση δημόσιου και ιδιωτικού

Αυτή νομίζω ότι είναι η βάση πάνω στην οποία τίθεται –σύμφωνα με τις δικές μας ιδεολογικές και κοινωνικές αντιλήψεις- η σχέση δημοσίου και ιδιωτικού στην εκπαίδευση. Το βασικό αίτημα είναι η δραστική αύξηση της δημόσιας δαπάνης ώστε να φτάσει το 5% του ΑΕΠ. Ομόλογος στόχος μας είναι η μείωση της αντίστοιχης δαπάνης των νοικοκυριών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών κάθε οικογένειας.

Σημασία έχει επομένως η προώθηση λύσεων για τον πάντοτε εκκρεμή κατάλογο των τρεχόντων προβλημάτων χρηματοδότησης, υποδομής και λειτουργίας στο χώρο της εκπαίδευσης. Αυτά τα προβλήματα είναι η πρώτη προτεραιότητα της κοινωνίας και πρέπει να είναι και η πρώτη προτεραιότητα της πολιτικής στο χώρο της εκπαίδευσης: Σχολική στέγη ώστε να λειτουργούν όλα τα σχολεία σε πρωινό κύκλο, γενίκευση του ολοήμερου σχολείου με ουσιαστικό περιεχόμενο, αναβίωση και ολοκλήρωση του προγράμματος των σχολικών βιβλιοθηκών, πλήρης ψηφιακή δικτύωση όλων των σχολικών μονάδων, ουσιαστική κάλυψη της διδασκαλίας ξένων γλωσσών και καλλιτεχνικών μαθημάτων από το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα, ένταξη των ομίλων δραστηριοτήτων στο πρόγραμμα των δημόσιων σχολείων, επιστροφή των προγραμμάτων ενισχυτικής διδασκαλίας κ.ο.κ. και κυρίως ριζικός εκσυγχρονισμός των αναλυτικών προγραμμάτων ώστε αυτά να είναι ελκυστικά και χρήσιμα για τα παιδιά.


Προσέξτε τον τίτλο...ΔΕΝ υπάρχει ουσιαστικό! Ο άνθρωπος είναι ΚΟΡΥΦΗ...
Ο βλάκας θα πίστευε ότι συζητάει για το ΔΗΜΟΣΙΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ........αλλά στην ουσία συζητάει για την ΔΗΜΟΣΙΑ ( την ΙΔΙΩΤΙΚΗ που την αναφέρει...βρείτε την ως άσκηση) χρηματοδότηση...(και η ΔΗΜΟΣΙΑ έμμεσα από ιδιώτες γίνεται , από την φορολογία, αλλά την ΔΗΜΟΣΙΑ μπορεί να την χειριστεί το Κράτος, είναι δικός του λογαρισμός).
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
APOLLO
Λέκτωρ


Εγγραφή: 21 Σεπ 2007
Δημοσιεύσεις: 37

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 6:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πολιτική Αυτοκτονία Bενιζέλου. Απάντηση με Συμπερίληψη

επειδη δεν βλεπω να καταλαβατε γιατί το βράδυ των εκλογών έσπευσε άμεσα ο Βενιζέλος στο Ζάππειο να κάνει δήλωση παραθέτω τις πιο σημαντικές φράσεις των δηλώσεων Παπανδρέου-Βενιζέλου για να βοηθησω


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

‘’Σε ό,τι με αφορά, θα ζητήσω άμεσα από την βάση του ΠΑΣΟΚ, ν' ανανεώσει
την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου’’



ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

‘’Συγχαίρω τον κ. Γιώργο Παπανδρέου για την γενναιότητα με την οποία ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν και χαίρομαι γιατί με ταχύτητα αποφάσισε να κινηθούν οι καταστατικές διαδικασίες…’’

Τώρα καταλάβατε ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 6:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Δηλαδή ο Βενιζέλος λες ότι είναι δυο 2 σε 1...και υποψήφιος ηγέτης και η ΒΑΣΗ δηλαδή;

Λίγο ΧΟΝΤΡΟ το βλέπω....
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
APOLLO
Λέκτωρ


Εγγραφή: 21 Σεπ 2007
Δημοσιεύσεις: 37

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 7:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Δηλαδή ο Βενιζέλος λες ότι είναι δυο 2 σε 1...και υποψήφιος ηγέτης και η ΒΑΣΗ δηλαδή;

Λίγο ΧΟΝΤΡΟ το βλέπω....


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΤΟΝ ΕΣΥΡΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑ ΒΟΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ (ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ) ΥΠΟΝΟΗΣΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΣΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΦΥΗΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΒΑΛΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΝΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ,ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ .ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ?
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΗΧΑΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ .ΗΤΑΝ ΑΣΕΒΗΣ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ.\ΑΥΤΟ ΤΣΑΝΤΙΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝ ΟΙΔΗ
ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ?
ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ. ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.
ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΦΥΙΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 7:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Έχω αναφερθεί στην αρχή της συζήτησης για το επιπλέον τέμπο που έβαζε ο Γιωργάκης και τη επιδίωξη την απάληψής του από τον Βαγγελάκη (να τον φωνάζουμε στα ίσα..με τα παιδικά τους ονόματα).

Εδώ το νέο που βάζεις λέγεται "καταστατικό". Στην ουσία ο Βενιζέλος ήθελε κατά το καταστατικό γρήγορη ανάδειξη αρχηγού και μετά συνέδριο. Ό Γιωργάκης θέλει πρώτα "βαβούρα"...με ένα συνέδριο που θα κατέβει ως πρόεδρος...και θα έχει και το λαό από κάτω...για να κάτσουν οι "κυρίες" στην μπάντα...Αυτό ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ο Βενιζέλος και όχι το πώς θα παίξει το καταστατικό, που στο φινάλε αυτό μπορεί να το δει ο καθένας "κανονιστικά": εδώ λέει αυτό το καταστατικό και θα το κάνουμε. Αυτό που δεν λέει το καταστατικό είναι η "παρέλαση" Παπανδρέου σε "συνέδριο" με κόσμο από κάτω......πριν να κατέβουν υποψηφιότητες ή εν τέλει πριν γίνει εκλογή αρχηγού.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
APOLLO
Λέκτωρ


Εγγραφή: 21 Σεπ 2007
Δημοσιεύσεις: 37

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 7:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ.BUGMAN .ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝ' ΤΕΛΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ TEΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ,ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ)ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ 40-ΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 96 ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ?
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ. (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ !)ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ .ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

Bugman έγραψε:
Έχω αναφερθεί στην αρχή της συζήτησης για το επιπλέον τέμπο που έβαζε ο Γιωργάκης και τη επιδίωξη την απάληψής του από τον Βαγγελάκη (να τον φωνάζουμε στα ίσα..με τα παιδικά τους ονόματα).

Εδώ το νέο που βάζεις λέγεται "καταστατικό". Στην ουσία ο Βενιζέλος ήθελε κατά το καταστατικό γρήγορη ανάδειξη αρχηγού και μετά συνέδριο. Ό Γιωργάκης θέλει πρώτα "βαβούρα"...με ένα συνέδριο που θα κατέβει ως πρόεδρος...και θα έχει και το λαό από κάτω...για να κάτσουν οι "κυρίες" στην μπάντα...Αυτό ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ο Βενιζέλος και όχι το πώς θα παίξει το καταστατικό, που στο φινάλε αυτό μπορεί να το δει ο καθένας "κανονιστικά": εδώ λέει αυτό το καταστατικό και θα το κάνουμε. Αυτό που δεν λέει το καταστατικό είναι η "παρέλαση" Παπανδρέου σε "συνέδριο" με κόσμο από κάτω......πριν να κατέβουν υποψηφιότητες ή εν τέλει πριν γίνει εκλογή αρχηγού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 7:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Εκεί που διαφωνούμε και πρέπει να το αναγνωρίσεις είναι ότι ο Βενιζέλος έπαιξε το χαρτί του αλλά δεν του βγήκε.
Θα του έβγαινε αν το Σαββατοκύριακο είχαμε εκλογή προέδρου. Εξ άλλου οι αβρότητες από τους πανεπιστημιακούς....(7 κατασκευαστές προέδρων από το πανεπιστήμιο συνιστούν Βενιζέλο.....αυτοί ξέρουν)..αυτό ήθελαν να "βιάσουν"....την γνώμη των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι αυτό που θα γίνει τώρα είναι αυτό που θέλει ο Παπανδρέου. Ο δε τρίτος πόλος είναι η εξαφάνιση του Βενιζέλου.........υπάρχουν και αλλού συνταγματοπορτοκαλιές που βγάζουν συνταγματολόγους! (όπως θα διάβασες προηγούμενά μου μηνύματα πετάς έξω έναν συνταγματολόγο βάζοντας έναν άλλο...)...

..μήπως τον Λοβέρδο;
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
APOLLO
Λέκτωρ


Εγγραφή: 21 Σεπ 2007
Δημοσιεύσεις: 37

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman έγραψε:
Εκεί που διαφωνούμε και πρέπει να το αναγνωρίσεις είναι ότι ο Βενιζέλος έπαιξε το χαρτί του αλλά δεν του βγήκε.
Θα του έβγαινε αν το Σαββατοκύριακο είχαμε εκλογή προέδρου. Εξ άλλου οι αβρότητες από τους πανεπιστημιακούς....(7 κατασκευαστές προέδρων από το πανεπιστήμιο συνιστούν Βενιζέλο.....αυτοί ξέρουν)..αυτό ήθελαν να "βιάσουν"....την γνώμη των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι αυτό που θα γίνει τώρα είναι αυτό που θέλει ο Παπανδρέου. Ο δε τρίτος πόλος είναι η εξαφάνιση του Βενιζέλου.........υπάρχουν και αλλού συνταγματοπορτοκαλιές που βγάζουν συνταγματολόγους! (όπως θα διάβασες προηγούμενά μου μηνύματα πετάς έξω έναν συνταγματολόγο βάζοντας έναν άλλο...)...

..μήπως τον Λοβέρδο;


ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ 100% ΣΑΦΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ''ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ '' ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΑΤΙΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ,ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΛΠ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ (ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
ΦΡΕΣΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ,Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΠΑΛΙΟΣ ΜΕΝ ΝΕΑΡΟΣ ΔΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ,Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ Η ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣ,ΑΡΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΤΟ ΕΙΠΕ (ΕΞΥΠΝΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ) ''ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ''ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΄'ΚΑΦΕΔΕΣ'' ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ,ΟΙ ΣΥΝΩΜΩΣΙΕΣ ,ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΛΠ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
APOLLO
Λέκτωρ


Εγγραφή: 21 Σεπ 2007
Δημοσιεύσεις: 37

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 9:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πολιτική Αυτοκτονία Bενιζέλου. Απάντηση με Συμπερίληψη

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΟΣΗΦ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ .ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ 40-ΡΗ ΚΩΣΤΑ ΣΤΗ ΝΔ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ,ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ?ΑΠΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ) ΑΡΚΕΤΟ.Α! ΞΕΧΑΣΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΡΙΑ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ(ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ,ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ. ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΘΩ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

Iosif Iakovatos έγραψε:
Ακόμα και αν θεωρήσουμε πως οι προθέσεις του κ. Βενιζέλου είναι αγνές, πράγμα για το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν έχω πειστεί, θεωρώ πως δεν έχει το απαιτούμενο πολιτικό βάθος για να έρθει σε σύγκρουση, σε ανοικτή ρήξη με το κατεστημένο και να επιχειρήσει τις αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία και ο τόπος.

Σχετικά με το κ. Παπανδρέου, από τι στιγμή που υποβόσκει το στοιχείο της εσωτερικής υπονόμευσης, οφείλουμε να περιμένουμε τις εξελίξεις. Πιστεύω πως στη πορεία προς την εκλογή Προέδρου, ο κ. Παπανδρέου θα εκμεταλλευτεί την τελευταία ευκαιρία που έχει και θα αποδείξει στο ευρύ κοινό του ΠΑΣΟΚ τις ικανότητές του, ως ο εμπνευστής μια νέας πορείας, ορίζοντας εκ΄ νέου τα δομικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος ηγέτης, συνοψίζοντας και καταθέτοντας τη πρόταση του για τη Νέα Αλλαγή, η εφαρμογή της οποίας θα είναι σε θέση να οδηγήσει άμεσα, στην ανακούφιση της Ελληνικής Κοινωνίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Iosif Iakovatos
Πρύτανης


Εγγραφή: 14 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 216
Τόπος: Lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 9:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολιτική Αυτοκτονία Bενιζέλου. Απάντηση με Συμπερίληψη

Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών, το καλύτερο που θα μπορούσε να προκύψει υπό τις παρούσες συνθήκες, απέδειξε πως ο Ελληνικός λαός και μνήμη διαθέτει και κριτική ικανότητα και τον τρόπο να επιβάλλει την άποψή του όταν κρίνει πως είναι απαραίτητο.

Οι αστοχίες του κ. Βενιζέλου ήταν τόσες πολλές και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όσο και η αποδεδειγμένα εξαιρετική δυνατότητα που έχει, να μιλά ακατάπαυστα για 15 λεπτά συνεχώς, χωρίς να λέει απολύτως τίποτα.

Βέβαια συμφωνώ πως η νίκη έχει πολλούς πατέρες, αλλά η ήττα είναι ορφανή.

Το να υποτιμάται πάντως η ικανότητα αντίληψης των Ελλήνων, εκτός από ανόητο είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο. Το απέδειξε περίτρανα η κάλπη στης 16 ΣΕΠ 2007.

To όλο πρόβλημα βέβαια, προφανώς και δεν είναι ζήτημα προσώπων, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
_________________
Volentem ducunt fata, nolentem trahunt.
http://www.esperida.wordpress.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
APOLLO
Λέκτωρ


Εγγραφή: 21 Σεπ 2007
Δημοσιεύσεις: 37

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 10:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πολιτική Αυτοκτονία Bενιζέλου. Απάντηση με Συμπερίληψη

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ΟΜΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΑΣΑΦΗ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ? .Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ?ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΧΙ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΩΣΤΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ .ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ (ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ) ΛΕΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ?(ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα Επικαιρότητας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενο  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Επόμενο
Σελίδα 3 από 12

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center