Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Στην εντατική με έμφραγμα ο παπα-Τσάκαλος

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sakaflias71
Πρύτανης


Εγγραφή: 07 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 813
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2007 5:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στην εντατική με έμφραγμα ο παπα-Τσάκαλος Απάντηση με Συμπερίληψη

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=1&artid=394388

κάτι μου λέει πως ούτε ο Παπατσάκαλος θα πάει στα Ιεροσόλυμα, στην Τήνο, στην Πάτμο, στον άγιο Ραφαήλ, στον άγιο Σπυρίδωνα, στον άγιο Δημήτριο, στον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, στον Άγιο Διονύσιο και γενικά όπου
πηγαίνουν τα κορόιδα οι πιστοί που πληρώνουν το μισθό του. Αντιθέτως
θα καθίσει να γίνει κομματάκια στα χέρια και τα νυστέρια ορθολογιστών, αντιμεταφυσικών, υλιστών και θετικιστών επιστημόνων.


Παράθεση:
Δύσκολες ώρες περνά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου ο γνωστός ιερωμένος και υποψήφιος βουλευτής παπα-Τσάκαλος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πολυτάλαντος και αγαπητός σε όλους ιερέας ενώ βρισκόταν στη Χαλκίδα ένιωσε, την περασμένη εβδομάδα, ένα δυνατό πόνο στο στήθος και στην πλάτη και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως οι συγγενείς του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί πολλαπλό έμφραγμα.

Προς το παρόν η κατάστασή του αντιμετωπίζεται με θρομβολυτική θεραπεία, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση μπαϊπάς.
Στο πλευρό του παπα-Τσάκαλου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγος και τα παιδιά του, ενώ καθημερινά φτάνουν στο νοσοκομείο για να ενημερωθούν και πολλοί φίλοι του - ιερείς και όχι μόνο.
Οπως ανέφερε στην «Espresso» στενός φίλος της οικογένειας: «Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη, ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο υπερδραστήριος ιερωμένος εδώ και λίγες εβδομάδες άρχισε να νιώθει κόπωση, ανορεξία και μούδιασμα στο αριστερό χέρι. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι δικοί του άνθρωποι: «Δεν άκουγε, όπως πάντα, κανέναν. Δεν ήθελε ούτε να ξεκουραστεί ούτε να πάει στον γιατρό. Οπως και εσείς γνωρίζετε, δεν μπορεί να καθίσει ήσυχα ούτε λεπτό. Αυτό επιβάρυνε την υγεία του, με αποτέλεσμα να πάθει τρία απανωτά εμφράγματα».

Η είδηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο παπα-Τσάκαλος συγκλόνισε και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, καθώς εκτός από προσωπική φιλία, τους συνδέει και το γεγονός ότι ο ιερέας θα είναι στις προσεχείς εκλογές υποψήφιος βουλευτής με το συνδυασμό του.
Από την Κύπρο, όπου βρίσκεται, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον θεράποντα ιατρό του παπα-Τσάκαλου, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο παπα-Τσάκαλος περνά μια δοκιμασία, αλλά θα βγει νικητής, καθώς έχει την ευλογία του Θεού. Επικοινώνησα με τον γιατρό του, τον κ. Παπανικολάου, στο Ωνάσειο και με διαβεβαίωσε ότι όλα πάνε καλά», επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Θα τον περιμένουμε στη Βουλή, πλουσιότερο σε εμπειρίες μετά την περιπέτεια που πέρασε»

_________________
Αυτό που περιφρονείς, γιαυτό θα σε θυμούνται.
FRANK HERBERT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AFONYAS
Πρύτανης


Εγγραφή: 14 Δεκ 2004
Δημοσιεύσεις: 444
Τόπος: Στην άδεια των Ελλήνων πόλη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 07, 2007 8:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πόσοι "απλοί ήρωες της καθημερινής επιβίωσης" είναι άραγε τόσο τυχεροί, ώστε χωρίς να διαθέτουν τα αναγκαία χρηματικά κεφάλαια, να έχουν την φροντίδα του κάθε "Ωνασείου" κέντρου υγείας......?
(Στήν πραγματικότητα καί όχι στις εξαγγελίες διαφόρων...."αδιάφορων")
Περαστικά του και..........καλή ζωή σε όλους μας !
Αντε πάλι, έτοιμος είμαι να τα " ψάλλω" για τον "Χρυσόδουλο"...!
Τουλάχιστον ο Παππα-τσάκαλος έχει έμπρακτα & σιωπηλά βοηθήσει και κάποιες οικογένειες κατά καιρούς. Exclamation
_________________
Γνωρισα τον ανθρωπο & αγαπησα τα ζωα …..

Στα πιο σπουδαία πράγματα στάθηκαν δάσκαλοί μας, τα ζώα. Η αράχνη μας δίδαξε υφαντική, το χελιδόνι την οικοδομική, το αηδόνι και ο κύκνος το τραγούδι.


Δημόκριτος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center