Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Ποιοι ειμαστε ? Καιρος να γνωριστουμε .............
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
paraskevi
Πρύτανης


Εγγραφή: 29 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 175

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 3:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Ποιοι ειμαστε ? Καιρος να γνωριστουμε ............. Απάντηση με Συμπερίληψη

Τοσο καιρο μιλαμε . Θα θελατε να δωσουμε καποια στοιχεια ,για το ποιοι ειμαστε και τι μας ενδιαφερει ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iason
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Ιούν 2003
Δημοσιεύσεις: 4108
Τόπος: (Γ)Ελλάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 4:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Γεια σου Παρασκευή! Θα το έκανα αν ξέρω ότι θα το κάνουν και οι άλλοι... Rolling Eyes
_________________
-Κάθε λόγος μπορεί να έχει αντίλογο. Κάθε αντίλογος πρέπει να έχει λόγο.
-Εγέμισεν ο ουρανός πετούμενους γαϊδάρους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θεμελίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιαν 2004
Δημοσιεύσεις: 317

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 6:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πολυ καλο.Γιατι οχι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
afham
Διαχειριστής


Εγγραφή: 02 Φεβ 2003
Δημοσιεύσεις: 1894
Τόπος: Φωτονερόπετρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 7:04 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Όχι ότι έχω πρόβλημα, αλλά το Διαδίκτυο δεν έχει συνδεθεί τόσα χρόνια με την ανωνυμία; Μήπως είναι καλύτερα έτσι; Μήπως δηλ. είναι καλύτερα να διαβάζουμε μόνο απόψεις και όχι χαρακτήρες/πρόσωπα;

Αλλωστε γι αυτό το λόγο πολλοί συγγραφείς και φιλόσοφοι επέλεγαν ψευδώνυμα για τα έργα τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
paraskevi
Πρύτανης


Εγγραφή: 29 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 175

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 8:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Αντε να κανω την αρχη αφου εγω εθεσα το θεμα .

Φυσικα δεν με φωναζουν Παρασκευη ,αλλα Βικυ .Η μαμα μου ηθελα να πικαρει την γιαγια μου και πεθερα της, απο την οποια πηρα το ονομα . Παντως εγω δεν ρωτηθηκα . Ειμαι 29 ετων ,απο Αθηνα. Εχω σπουδασει Ιστορια -Ιστορια τεχνης ,και λατρευω το αντικειμενο μου .Ολο χωμενη σε μουσεια /γκαλερι /βιβλιοπωλεια ειμαι . [Η εκθεση Outlook , ηταν ο,τι πιο ασχημο εχω δει ,ενω η Πινακοθηκη ειναι ολα τα λεφτα ,μεταφορικα και κυριολεκτικα ] . Ειμαι μονη μου ,χωρις σχεση ,και μου λειπουν αφανταστα στενοι παιδικοι μου φιλοι ,που για λογους εργασιας ,ο ενας ειναι Σουηδια , ο αλλος Νεα Υορκη ,μια στο Παρισι ,μια στις Βρυξελλες ......Απο την αλλη χαιρομαι και τους ζηλευω ,γιατι βρηκαν το δρομο τους ,κατι που ειναι σημαντικο ,για νεους ανθρωπους .
Με τρομαζει λιγο ,οτι τωρα τελευταια η δικη μου "γενια " γυναικων ,το εχουμε ριξει σε μια δηθεν ανεξαρτησια , και καταληγουν μονες ,ενω ειμαστε τοσο δηθεν δυναμικες ,που αρνιομαστε το φυλο μας και βιολογικες αναγκες και επιταγες ........Σκεφτομαι να επιστρεψω ,στο Πανεπιστημιο ,στο εξωτερικο ,να κανω κατι παραπανω ,κατι πιο ενδιαφερον /συγχρονο και συμμετοχικο , αλλα για καριερα δεν ειμαι .
Μου αρεσει η ιδεα της οικογενειας και μαλιστα διευρημενη ,με θειες ,γιαγιαδες ,πεθερες ,να γινεται ενας μυλος .Αυτο μου αρεσει .Η μονογονεικη οικογενεια δεν μου αρεσει ,και φριτω με κατι τυπισσες που το προβαλλουν σαν προτυπο .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
paraskevi
Πρύτανης


Εγγραφή: 29 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 175

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 10:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Μια ερωτηση = Τί ειναι αυτα τα "ψευδωνυμα " που φιγουραρουν κατω απο τα ονοματα μας ? Για μενα ειναι Επικουρος ........what is this ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 10:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Λίγο πολύ τα έχω πει σχεδόν όλα!
Καταγωγή! Μυστήρια! Από Βασιλικό Ιωαννίνων (Τσαραπλανά) ο προπάπους μου, πήγε στην Αίγυπτο και έφτιαχνε ψωμί! Από αυτόν βαστάει το Καρράς ως επίθετο! Μετανάστης τέταρτης γενιάς (μετανάστευσα και γω στην Πρέβεζα).
Από την μάνα μου καταγωγή από την Νάξο. Είναι αυτή η ιωνική καταγωγή που με κάνει να το φιλοσοφώ!
Σπουδές: τεχνολογία πετρελαίου. Πέρασα με την πρώτη και δεν το ξανασκέφθηκα να δώσω! Ακολούθησα μια άκρη. Μου φάνηκε εύκολη -και ήταν- και έτσι πήρα το πτυχίο στην ώρα μου!
Έτος γεννήσεως 1966. Κυψέλη (Αθήνα). ¨Εχω διατελέσει δημότης Αθηναίων, Χολαργού και Λούρου Πρεβέζης. Σήμερα είμαι στην Πρέβεζα και περιμένω κάποτε να φιλοτιμηθώ να κάνω μεταδημότευση!
Βραβείο στα μαθηματικά στην 3 δημοτικού, στην πρακτική αριθμητική. Κάποιοι αποφάνθηκαν σε μελέτη ότι έχω ΙQ 141, χαζομάρες! Το IQ δεν λέει για τον άνθρωπο αλλά για ένα από τα μέσα του!
'Εφεση στους υπολογιστές και ειδικότερα στον προγραμματισμό. Δεν έγινα επαγγελματίας προγραμματιστής επειδή μου άρεσε να φτιάχνω τις ιδέες μου και όχι να ακολουθώ άλλες (νά ένα πρόβλημα, που πιθανόν θα το λύσω!)
Ακολούθησα πάντα την απλή λογική: "και γιατί όχι", έτσι και νέος 24 χρονών είχα και τον γιό! Απέκτησα και δυο κόρες και έδωσα ένα καλό τέλος στο γάμο μου (διαζύγιο άνευ υποχρεώσεων).
Εργάζομαι στο φωτογραφείο μου, που έχω μαζί με τον γαμπρό μου (αλλά χωρίς αυτός να είναι στην Πρέβεζα), δηλαδή τρώω όλο το μανίκι μόνος μου.
Ζώ μόνος μου σε διαμέρισμα, και δεν διαφωνώ ποτέ μαζί μου για ότι κάνω στο σπίτι! Πάντα κάνω το καλύτερο ΔΥΝΑΤΟ. Κατάλαβα ότι φτιάχνω απίθανα φαγητά. Ίσως μια εκπομπή αλά Μαμαλάκης να μου ταίριαζε!
Έχω και ένα πρόσθετο δωμάτιο για τα πιτσιρίκια, που τα έχω ένα σαββατοκύριακο στα δύο!
Πάω γυμναστήριο και παρόλα τα 98 μου κιλά δεν φαίνονται, λόγω ύψους! Είμαι και λίγο τυχερός και τα μαύρα μαλάκια μου δεν πεθαίνουν περίφημα και έτσι έχω και λίγη πέραση!
Γενικά ο κόσμος λέει ότι δεν έχω ποτέ άγχος. όμως το έχω συνδιάσει με την κούραση και πράγματι πολλές φορές ενώ ξέρω τι πρέπει νακάνω το αφήνω λόγω κούρασης. Ευτυχώς ορισμένες φορές τα καταφέρνω και αποκτώ το απαραίτητο νεύρο για να τακτοποιήσω τα πάντα σε χρόνο μηδέν!
Από σχέση δεν έμεινα ποτέ μόνος μου αλλά δεν είχα και πολλές αλλαγές. Για να χαλάσει μια σχέση μου: πάντα εξωτερικοί παράγοντες την επιρρεάζουν ποτέ στο προσωπικό επίπεδο και σ΄αυτό είμαι ικανοποιημένος.
Τι βλέπω στην συνεχεια;
Να μεγαλώνουν τα παιδιά, να έρθει κάποιο να βοηθήσει στο μαγαζί!
Τι βλέπω για την φιλοσοφία; Ουδείς στην Πρέβεζα ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Μόλις πάω να πω κουβέντα τρώω τάπα. Γι' αυτό μου αρέσει εδώ.
Πολλά από αυτά που έχω γράψει τα συνειδητοποίησα από τα εύστοχα μηνύματά σας!
Ευχαριστώ λοιπόν γι' αυτό.
Γιώργος Καρράς
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Bugman στις Παρ Ιαν 30, 2004 4:32 am, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Θεμελίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιαν 2004
Δημοσιεύσεις: 317

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 12:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

[Το ονομα μου ειναι Θεμελινα.Μην το ψαξετε πολυ παραδοσιακο Καλυμνικο ονομα.Μενω Καλυμνο.Κορη της αρμυρας.Χα,χα,χα.Οι δικοι μου με φωναζουν Θεμις.Η ζωη ειναι ακριβως οπως θα ηθελε να ειναι η Βικη.Ειμαι 27 χρονων εχω δυο παιδια γιος 9 ετων και μια κορουλα 10 μηνων η οποια ειναι η αιτια για τα ορθογραφικα μου λαθη και τον μη τονισμο των λεξεων μου.Την κραταω τις περισσοτερες φορες που γραφω.Και εδω να δεις θειες γιαγιαδες ξαδελφια Βικη μου Ιδιαιτερα στις γιορτες.Αν θες να ζησεις κατι τετοιο σε προσκαλω.Απο μορφωση.ΜΜΜΜ!!Εδω ποναει!Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα.Αυτη την εποχη διδασκω στα ΙΕΚ Καλυμνου.Θεωρια μαγειρικης τεχνης.Τα καλοκαιρια ασχολουμαι με επαγγελματα που εχουν σχεση με τον τουρισμο.Ξεναγος,τουριστικα γραφεια ,Γενικα μου αρεσει να ερχομαι σε επαφη με κοσμο.Ποτε δεν με κουραζει.Παρολαυτα περναω αρκετα μεγαλες περιοδου απομονωσης απαυτον.Μου αρεσει να φροντιζω τα παιδια μου και τον αντρα μου.Στη σχεση μου με τον συντροφο μου κυλαει λιγο ανατολιτικο αιμα μεσα μου.Ειναι απτους τροπους να δειχνω την αγαπη μου.Μελαχρινη μακρυα μαλλια.Ενταξει τρωγομαι.Ενεργητικη.Θα μου αρεσε να ειχα μια ζωη μονο καριερα και καμια αλλη δεσμευση αλλα αυτα τα πλασματακια τωρα ειναι το μονο μου μελημα.Αν ειμουν καπου αλλου θα παρακολουθουσα τωρα καμια σχολη(Γενικα με οτι εχει να κανει με τον τουρισμο)Αλλα τα πραγματα εδω ειναι δυσκολα.Ισως αργοτερα που τα παιδια θα εχουν μεγαλωσει.Και ας μην βρω δουλεια ας μην κανω καριερα ετσι για μενα.Αυτα,δηλαδη κι αλλα αλλα αυτα πανω πανω.Α!και ειμαι Σ κορπιος(Ε!να μην το αναφερω?απτις παραδοσιακες ερωτησεις_επισημανσεις των γυναικων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iason
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Ιούν 2003
Δημοσιεύσεις: 4108
Τόπος: (Γ)Ελλάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 1:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Όταν οι άλλοι αποκαλύπτουν, πρέπει να το κάνεις και συ, στριμώχνεσαι. Κανονικά, νομίζω σε ένα φιλοσοφικό φόρουμ κάτι τέτοιο θα ήταν προτιμότερο να μη γίνει, συμφωνώ με τον Afham, έχει κι αυτό τη χάρη του, το να απογυμνώνεσαι από την προσωπικότητα και να μένουν μόνες οι ιδέες, μόνες, γυμνές, αληθινές. Θα πω λοιπόν λίγα. Είμαι μάλλον μοναχικός τύπος, παιδί της φύσης, αλλά συγχρόνως κοινωνικός, προσπαθώ να ισορροπώ, γενικά νομίζω η ζωή είναι η τέχνη της ισορροπίας. Οι άλλοι με θεωρούν φευγάτο συνήθως, αρκετά σωστό αυτό αφού έχω ενδιαφέροντα σε φευγάτα πράγματα όπως τέχνες, μουσική, λογοτεχνία κλπ. Τα πολλά ενδιαφέροντά μου μού δημιουργούν προβλήματα, επειδή με διασπούν και τρέχω και δε φτάνω. Έτσι έχω πάντα μπελάδες, κάτι που από τη μια με φθείρει και από την άλλη με θρέφει. Ζω στην ύπαιθρο, με τα ζώα μου και τα φυτά μου. Η φιλοσοφία για μένα δεν είναι θεωρία ή γνώση, είναι ο ίδιος ο τρόπος της ζωής σου, απλά αναγκάζεσαι και καταφεύγεις στις λέξεις, δηλαδή είμαστε αλευρωμένοι αλλά όχι και μυλωνάδες. Οπότε, φίλοι μου, σας είπα κάτι χωρίς να σας πω τίποτα στην ουσία! Από κει και πέρα, για μένα οι λεπτομέρειες της ζωής του καθενός, ειλικρινά όσο ειλικρινείς και να γίνετε, δε μου λένε τίποτα. Στο προκείμενο, μόνο περιγραφικοί να γίνουμε, όπως ο Bugman. Θα ήθελα δηλαδή να καταλάβω κάτι από την στάση ζωής σας. Την επικοινωνία τη λατρεύω. Πάντα μαθαίνω από τους ανθρώπους.
_________________
-Κάθε λόγος μπορεί να έχει αντίλογο. Κάθε αντίλογος πρέπει να έχει λόγο.
-Εγέμισεν ο ουρανός πετούμενους γαϊδάρους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MoHDa
Αντιπρύτανης


Εγγραφή: 17 Μάρ 2003
Δημοσιεύσεις: 108
Τόπος: Κι εδώ κι αλλού...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 3:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

MoHDa -> Master of Himself Da(=ναι, για όσους δεν έχουν δει "δύο ξένους") Αυτό είναι ότι έχω και με αυτό πορεύομαι, με περιγράφει όσο καλύτερα γίνεται!

Κατά τα άλλα φοιτητής σε διάφορα τμήματα και σε διαφορετικά πεδία, από υποψήφιος της τρίτης δέσμης πριν από χρόνια, τον Σεπτέμβρη θα είμαι στο Trodheim για μηχανική.

Γενικά είμαι κωλόπαιδο με αδυναμία στο να εκλέγομαι όπου είναι δυνατόν, στη λογοτεχνία, στο θέατρο, στο net, στις όμορφες υπάρξεις και στο καλό φαγητό.

Όπου είναι η γνώση είναι το και σπίτι μου!

Γουστάρω που είμαι χαζός και πιστεύω πως οι Σαλονικείς είναι οι καλύτεροι φίλοι!
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Julianus
Πρύτανης


Εγγραφή: 19 Ιούν 2003
Δημοσιεύσεις: 269

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2004 4:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Έρχομαι σε δύσκολη θέση, δίοτι συμφωνώ με τον Αφχαμ και τον Ιάσωνα ότι η ανωνυμία είναι κατεξοχήν χαρακτηριστικό του διαδικτύου.

Cool


Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Julianus στις Παρ Μάρ 04, 2005 11:06 pm, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Thanasis
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 07 Ιαν 2004
Δημοσιεύσεις: 28

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 30, 2004 3:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Γεννηθηκα,μεγαλωσα,σπουδαζω κ κατα τα φαινομενα,θα ειμαι για πολλα χρονια ακομα,στην Αθηνα!Ευβοεας στην καταγωγη,απο μικρος ειχα κλιση στα μαθηματικα(ετσι μου λεγανε!),οποτε δεν προκαλει εκπληξη αυτο που σπουδαζω(Εφαρμοσμενα Μαθηματικα).Ενδιαφεροντα...μμμ...λιγα πραγματα...μπασκετ,ιντερνετ,καμμια βολτα με τ αμαξι στους ανοικτους Ευβοικους δρομους..."Ειδικα" ενδιαφεροντα,η πολιτικη,η αρχαιοελληνικη φιλοσοφια,η ιστορια των επιστημων.Εχω προσπαθησει,κατα το δυνατον,να μην εχω καμμια σωμματικη εξαρτηση(δεν εχω κινητο,δεν καπνιζω).Λατρευω την μεσογειακη κουζινα κ γενικοτερα τις απολυτα απλες γευσεις!Αυτα σε γενικες γραμμες...Α,κ ειμαι Ευβοεας,σας το πα?????Χα!!

Υ.Γ.να μην τελειωναν ποτε τα φοιτητικα χρονια......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΕΚΤΩΡ
Αντιπρύτανης


Εγγραφή: 04 Φεβ 2004
Δημοσιεύσεις: 95
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 07, 2004 4:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΡΑΤΩ ΑΠΟ ΙΩΝΙΑ (ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ΄ . ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ... ΕΧΩ ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΟΤΙ
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ,ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΡΟΣ ΦΘΟΡΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 'ΣΑΛΤΑΡΕΙ' ΠΩΣ ΠΑΝΤΡΕΥΩ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΜΕ ΒΑΓΚΝΕΡ, ΑΤΤΙΚ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΚΛΠ), ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΗΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ) , ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΙΣΩΣ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ) ,ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ, ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ,ΜΕ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΕΔΩ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ,ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ , ΠΟΛΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Antisos
Νεοφώτιστος


Εγγραφή: 07 Φεβ 2004
Δημοσιεύσεις: 1
Τόπος: ATTIKH

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 09, 2004 5:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

νέος εδώ...
αγαπώ το ψάξιμο εδώ μέσα, στο ανώνυμο internet...κρύφτηκα τυχαία στην σελίδα αυτή και έμεινα..γράφτηκα..ενεργοποιήθηκα..και αφήνω κι εγώ ένα κομμάτι του εαυτού μου...
λοιπόν!
38-παιδιά 3-2 αγόρια (16-14)-1 κοριτσάκι 18 μηνών.. (η λατρεία μου...)
αγαπώ την ιστορία..την οποιαδήποτε ιστορία... των πολλών, του ενός, του όλου...αγαπώ το μικρό, το ασήμαντο και προσπαθώ μέσα από αυτό να δω το σύνολο, να το μυριστώ, να το γευτώ και να το κάνω μεγάλο στα μάτια μου... αναζητώ το απλό, μέχρι να γίνει σύνθετο και να κυριεύσει..αγαπώ την ιστορία και θλίβομαι που είναι τόσο μικρή και τελειώνει στις μέρες μου..θα ήθελα να την κάνω φίλη και να επανέρχομαι κάπου κάπου-ίσως όχι με τα ίδια μάτια-αλλά να έρχομαι και να μαθαίνω νέα της... εκείνη τα δικά μου νέα τα γνωρίζει..τα έχει ζήσει..σε μένα μένει να της πω το πότε και το γιατί..το αν... ε αυτό το ξέρουμε όλοι μας.
γαλήνια ζωή και αναζήτηση... μουσική (παράξενο ακούγεται..), διάβασμα... εργασία και χαρά, όλα εδώ και όλα ριχμένα μέσα μου...πάμε καλά λοιπόν...
πάμε..? θα το τολμούσα το ναι αλλά το σκέφτομαι ακόμη...θα δούμε...όλα είναι απλά και όμορφα...όλα? όλα ή τίποτα...και η ψυχή? που κατοικεί άραγε αυτή?μέσα σε μικρές γραμμές, σε σκονισμένα βιβλία που επιμένουν να βρίσκονται αλλού, σε άλλες βιβλιοθήκες, σε άλλους κόσμους.. θα βρεθεί κάποια στιγμή και αυτό το βιβλίο, θα πέσει στα χέρια μας (άτιμο, μικρό,σκονισμένο βιβλίο μας...) θα έχει το όνομά μας και θα γράφει για όσα έγιναν και όσα δεν αφήσαμε να γίνουν...ή δεν μπορούσαν να γίνουν...Βασίλης.
_________________
Τρώγε την πρόοδο και με τα φλούδια και με τα κουκούτσια της...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
paraskevi
Πρύτανης


Εγγραφή: 29 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 175

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 13, 2004 2:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Δεν καταλαβαινω γιατι αισθανθηκατε τοσο αβολα .... παντως δεν σας πιεσα κιολας ,..............Παντως μου αρεσε και σαν παιχνιδι .........για μερικους ,ειχα καταλαβει πανω κατω τι μπορει να ειναι και τι οχι .......δεν ξερω εβγαινε απο τις συζητησεις ......ειδικα για την θεμελινα ,τον τζουλιανους .....και αλλους .Αυτο που θελω να πω οτι ολοι μας υπηρξαμε αποκαλυπτικοι ,πολυ πριν απαντησουμε σε ενα τετοιο ερωτημα....ετσι δεν ειναι ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
Σελίδα 1 από 6

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center