Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Ελεύθερες Απόψεις
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
niko
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 28 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 22
Τόπος: UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 28, 2003 2:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ Απάντηση με Συμπερίληψη

Γεια σας,εχω μερικες αποριες γενικα με τη ζωη μου!Και σκεφτηκα να τις μοιραστω με εσας.Θα ηθελα τη γνωμη σας.Αυτη τη στιγμη σπουδαζω στην αγγλια!Οι σπουδες μου ξεκινησαν εντελως τυχαια,τι θελω να πω.Οτι ενω δεν ειχα καμμια προοπτικη να σπουδασω και ζουσα μια ανεμελη ζωη μεχρι και πριν 3 χρονια.Ξαφνικα,βρισκομαι σε ενα τοπιο εντελως αγνωστο!(αυτο πριν 3 χρονια).Αυτη τη στιγμη ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τι ακριβως θελω να κανω στη ζωη μου παρα το γεγονος οτι εχω παει στρατο και εχω μια ηλικια(25) που λογικα θα επρεπε και μεσα απο τις εμπειριες μου γενικα να εχω καταληξει καπου!

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ποτε μου δεν ειχα καποιο "στοχο" στη ζωη, και το μονο που με κραταει ακομα εδω ειναι οτι δεν θελω να απογοητευσω τη μητερα μου.(μητερα=η μονη συμπαρασταση)
Με λιγα λογια, την δυναμη την αντλω απο εκει αλλα λογο αποστασεως το συναισθημα αυτο δεν ειναι τοσο ισχυρο για να με υποστηριζει σε τυχον καταστασεις λιθης!Συν, το γεγονος οτι απογοητευομαι ευκολα!

Απο την αλλη μερια,ξερω οτι υλοποιοντας το σκοπο για τον οποιο ηρθα εδω(αγγλια) θα ειναι προσωπικο οφελος,απο την αποψη οτι θα εχω εστω αλλη μια επιλογη με το πτυχιο, στο θεμα της επιβιωσης!(αυτο που λεμε μαθε τεχνη και...)Ακομα και το γεγονος, οτι για μια μεριδα ανθρωπων το οτι 8α εχω το πτυχιο, θα σημαινει αυτοματος οτι ειμαι και Κατι!
(προσωπικη αποψη.Το πτυχιο δεν σε κανει ανθρωπο!)

Μηπως τελικα,ο καθε ενας απο εμας πρεπει να ψαχει μεσα του, το τι κανει, και για ποιο σκοπο?Και οτι και να ακουει,αν δεν το καταλαβει μονος του ειναι αδικος κοπος?Ισως τα προαναφερθεντα ακουστουν πεζα αλλα εγω ακομα προσπαθω.(που λεει και ενα τραγουδι) Smile

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! 'ΕΓΩ' ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!Υπαρχει συμβουλη στο περδεμα μου? Η ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΓΝΟΩ?.........ΑΥΤΑ τα λιγα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
afham
Διαχειριστής


Εγγραφή: 02 Φεβ 2003
Δημοσιεύσεις: 1894
Τόπος: Φωτονερόπετρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 28, 2003 11:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Καταρχάς είναι θετικότατο σημάδι ότι αναρωτιέσαι πάνω σε υπαρξιακά θα έλεγα ζητήματα που απασχολούν εσένα και τη ζωή σου.

Είμαι βέβαιος πως οι σπουδές που κάνεις για "χάρη" κάποιου άλλου δεν σε οδηγούν στο σωστό δρόμο, γιατί απλούστατα δεν αγαπάς το αντικείμενο που σπουδάζεις και κατά συνέπεια δεν πρόκειται ποτέ να το εξασκήσεις και να είσαι χαρούμενος με τη δημιουργικότητά σου.

Έχεις λοιπόν να διαλέξεις: Ή απογοητεύεις τη μάνα σου, ή καταστρέφεις τη ζωή σου. Τα χρόνια αγαπητέ φίλε δεν δίνονται πίσω. Είναι αμείλικτα. Αυτά τα χρόνια σου είναι πολύτιμα για να τα χαραμίζεις.

Αν λοιπόν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ευτυχία της μάνας σου, συνέχισε αυτό που κάνεις. Αν θέλεις όμως να είσαι ο ίδιος ευτυχισμένος και να αποκτήσεις ένα άλλο άτομο στο οποίο μπορείς να στηριχτείς εκτός από τη μάνα -τον εαυτό σου εννοώ-, τότε παράτα τα όλα όσο είναι νωρίς.

Κάθισε λίγο χρονικό διάστημα και ψάξε λίγο τα πραγματικά σου ενδιαφέροντα και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να ονειρευτεί. Όλες οι άλλες κατευθύνσεις θα έρθουν μόνες τους. Και πίστεψέ με ότι το πτυχίο στη σημερινή αγορά εργασίας είναι το τελευταίο που κοιτούν οι εργοδότες...

Αρκετές φορές στη ζωή δυστυχώς δε γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Ήρθε η ώρα της μεγάλης σου επιλογής.

Λοιπόν τι λες;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 29, 2003 12:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Γεια χαρά Niko.
O afham μιλάει γενικώς όπως και συ θες να δεις τι γενικώς συμβαίνει με αυτό που λέμε σκοπότης ζωής.
Το ζήτημα είναι ότι κολλάς τον χρόνο μέσα στην ζωή σου. Άρα θες έναν τρόπο αξιοποίησης αυτού. Σε αυτό σε βοηθάει ο afham. Αξιοποίησε τον χρόνο σου "διαβαθμίζοντάς" τον. Χρόνος μαμάς, χρόνος δικός σου, κλπ.

Εγώ όμως δεν θα σταθώ σε αυτό το "ύπουλο" ζήτημα της διευθέτησης του χρόνου, διότι κάτι που πιάνεις τώρα σημαίνει κάτι άλλο που αφήνεις (και αυτά που αφήνεις είναι πιο πολλά!)
Μου έκανε εντύπωση η λήθη που λες ότι σε πιάνει πότε - πότε. Όλο σου το "γράμμα" φανερώνει ότι κάτι έχεις ξεχάσει "γενικά". Δηλαδή ότι είσαι σε φάση λήθης.

Ας πούμε κάτι χειροπιαστό για τον χρόνο: Πες ότι χρόνος είναι μια σκάλα. Τι προσδιορίζει το μέγεθος αυτής; Το τέρμα; Μάλλον όχι. Εμείς καθορίζουμε το μεγεθός της. Γι' αυτό και άλλοι φθάνουν στον σκοπό τους πιο γρήγορα. Αλλά πολλές φορές όπως και σε μια σκάλα συμβαίνει, το τέρμα δεν φαίνεται. Δηλαδή αν δεν γνωρίζεις τον σκοπό σου, τότε τα ίδια σου τα βήματα μπορούν να σου δείξουν που "περίπου" πας.
Το καλό ή το κακό αποτέλεσμα θα το δεις στο τέλος! Όμως μπορείς να ακους αυτό που σου λένε ότι οδηγεί σε καλά αποτελέσματα.
Δηλαδή την εμπειρία των άλλων μην την πετάς, χρησιμοποιησέ την. Το ίδιο θέλεις και εδώ όπως και με την μαμά σου. Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσεις είναι ότι και εσύ είσαι είσαι χρήσιμος για τους άλλους όπως και οι άλλοι για σένα.
Και το σπουδαιότερο: Δεν γινόμαστε χρήσιμοι μόνο όταν κάνουμε το εξαιρετικό (π.χ. γράψουμε μια γλώσσα προγραματισμού!), αλλά εξίσου χρήσιμοι γινόμαστε και με το συνηθισμένο αλλά "απαραίτητο", όπως το φαγητό που σου έφτιαχνε η μανούλα σου, και μπορεί να σου λείπει, όπω ς χιλια δυο απλά πράγματα.
Για να τα κάνεις όλα αυτά τα χιλια δυο απλά πράγματα, πρέπει να κάνεις τις ικανότητές σου αποδοτικές, άρα δες αν το σχολείο σου μπορεί να το κάνει αυτό, δες την κοινωνία σου αν τις δέχεται και εντάξου σε αυτήν (δεν υπάρχει για την ώρα άλλη!). Μέσα απο αυτήν βρες τρόπο να την αναπτύξης καινα αναπτυχθείς.
"Τη γεύση στο φαϊ την δίνει το μπαχαρικό" συμβουλή εργένη!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ouliathis
Πρύτανης


Εγγραφή: 04 Οκτ 2003
Δημοσιεύσεις: 3832
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 29, 2003 11:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Το....κακό με το πρόβλημά σου φίλε Νίκο είναι πως είναι πραγματικό. Αυτό σημαίνει πως η πολύ θεωρία εδώ βλάπτει ειδικά από εμάς που δεν είμαστε εσύ. Γενικά πάντως θα μπορούσα ίσως να πω ότι δικαιούσαι και να ευχαριστήσεις την μητέρα σου (δεν είναι αλήθεια πως δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν) δικαιούσαι επίσης και να μην το κάνεις (άλλο χρωστάω και άλλο πληρώνω μια ζωή κερατιάτικα). Συνεπώς μάλλον θα πρέπει να κάτσεις και να ζαλιστείς σκεπτόμενος για κάποιον εύλογο χρόνο και μετά να διαλέξεις κάτι (γιατί θα έχεις κουραστεί και δεν θα μπορείς να κάνεις αλλιώς). Αυτό δικαιούσαι σίγουρα να το κάνεις. Αυτό που νομίζω δεν δικαιούσαι είναι να κάνεις κάτι με μισή καρδιά. Ότι και αν τελικά είναι αυτό, μόλις το αποφασίσεις φρόντισε να πετάξεις τις αμφιβολίες σου και να πάρεις όλη σου την καρδιά μαζί σου.
_________________
Αυτο που εσείς αποκαλείτε ζωή εγώ το αποκαλώ θάνατο, κι αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, εγώ το αποκαλώ ζωή.
Εμπεδοκλής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
niko
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 28 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 22
Τόπος: UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 29, 2003 12:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

χαιρετω την παρεα!

Afham: (Η απογοητευεις τη μανα σου,η καταστρεφεις τι ζωη σου) Confused

Να πω πρωτα απο ολα οτι,ειμαι ηδη στη μεση των σπουδων μου και δεν βλεπω σωστη κινηση να εγαταλειψω!Προς το παρον εχω κινητρα, ανεφερα ενα ομως.γιατι ερχεται πρωτο στο μυαλο μου.(μια σκεψη
μου)
Το να κανω χαρουμενο καποιο δικο μου ατομο, και μεσα απο εκει να αντλισω στοιχεια (καλα η κακα) που θα ενεργεισουν θετικα στην μελλοντικη μου ευτηχια και ενδεχομενος να με ισσοροπησουν εν μερη. Αυτο ακουγεται σαν εξαρτιση?

Τελικα ο δρομος μου πρεπει να αποκοπει απο τις μεχρι τωρα γνωστες πηγες μου, συμπαραστασης;


Περα απο αυτο εχω σκεφτει πολλα γυρω απο τον εαυτο μου και εχω μετρησει κατασταστασεις!Αυτο που με κολαει ειναι οτι ενω εχω "φανταστει" τον εαυτο μου, στο τι θελω και που παω!Απο την αλλη μερια βλεπω γυρω τον κοσμο που ζουμε,και το τι συμβαινει! Τωρα που το σκεφτομαι Βασικα, αυτο ειναι που με κανει να απογοητευομαι,και αναριωτιεμαι αν αξιζει να μπω και εγω στη μαζα που λειτουργει σαν κοπαδι(το βλεπω αρα δεν θα γινω?).

Αν ολα που ζουμε εχουν καποιο σκοπο, πως ειναι δυνατων να χαραμιζω τα χρονια μου;Να ομολογησω οτι ενω με προβληματιζει ο χρονος μου οπως σωστα ειπατε, μου φαινεται σκληρο να πω οτι χαραμιζω χρονο!
δεδομενου οτι τα χρονια αυτα εχω ζησει πολλες και αγνωστες καταστασεις μεχρι τωρα που παλαιοτερα αυτα! ουτε καν περνουσαν απο το μυαλο μου!(υποκειμενικο βεβαια αυτο)

Εχω αλλη μια σκεψη σε αυτο το θεμα,αλλα δεν ξερω αν ειναι οπως την αληθεια (δυο οψεις,εννοω).Εαν ολα τα προαναφερθεντα περι "ξερω που παει ο χρονος μου". Εαν το δω ρεαλιστικα για να εχω τετοιου ειδους αποριες μαλλον πως δεν ξερω, Idea και οτι πρεπει να αρχισω απο εκει!

Bugman με επιασες! Λιθη,ειναι η χειροτερη κατασταση που μπορει να βασανισει εναν ανθρωπο πιστευω! Ισως γιατι στην ουσια ετσι ,δεν ζει;

Με το να αναγνωριζεις αδυναμιες προσωπικες,(αυτη η κατασταση)Σε μεταφερει σε επιπεδο που μπορεις να δεις περισσοτερα και να θεραπευσεις αναρχες καταστασεις του εαυτου σου;Αυτο μου φαινεται λιγο μυστηριο,γιατι μπορει ενω ξερεις τι θελεις να κανεις γενικα,να τα σκεφτεσαι να τα φανταζεσε "αλλα" κατι, παντα να μπαινει στο δρομο και να σε βγαζει εκτος πορειας!Αυτο χαρακτιριζει ατομα που παρουσιαζουν ελλειψη πειθαρχιας;

Ouliathis..σωστο!
Τελικα αυτα τα αισθηματα δεν προκειται να χασουν ποτε! Στη μαχη με τη λογικη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 29, 2003 12:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Θα στο αναλύσω ΤΕΛΙΚΑ!
Πρώτα βλέπεις πρόβλημα ισορροπίας! Το οποίο πιθανόν θα λυθεί με συμπαράσταση. Με άλλα λόγια λες για τα δύσκολα βάρη που ανέλαβες!
Ο φανταστικός σου εαυτός είσαι εσύ που απολαμβάνεις τα καλά σου αποτελέσματα. Κάπου πιάνει και ένα μελαγχολικό "αξιζει να μπω και εγω στη μαζα που λειτουργει σαν κοπαδι". Δηλαδή αν "χαλάσεις" τα αποτελέσματα που βλέπεις κάποτε "φανταστικά" καλά, τότε προς τι τα βάρη; Τα πετάς και πετάς!
Οπότε στο τέλος μιλάς για αδυναμίες. Κακά τα ψέματα φίλε μου, έχεις αδυναμίες και πρέπει να στρωθείς στο διάβασμα ή να πας στο σπίτι σου και να πεις στην μανούλα σου: "Μάνα δεν είμαι το καρα-έξυπνο άτομο και μην πετάς τα λεφτά σου, καλύτερα να αλλάξω επίπεδο για να βρώ έναν πιο βατό δρόμο".
Φίλε μου είναι δικαιωμά σου να το κάνεις αυτό! ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ, οι δικοί σου σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τις αποφάσεις σου. Διαφορετικά να σου αγοράσουν και το πτυχίο!
Να πω μόνο ότι προτιμώ κάποιος να είναι από τους πρώτους σε ΤΕΙ παρά τελευταίος σε ΑΕΙ. Διότι ο τελευταίος σε ΑΕΙ δεν βρίσκει πουθενά δουλειά (ευτυχώς έκοψαν και την επετηρίδα).
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
niko
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 28 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 22
Τόπος: UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 29, 2003 2:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Εχετε καταλαβει τι τραβαω,τι να πω;Ειμαι σε λαθος δρομο!Ο σκοπος που μιλησα εδω, ηταν καθαρα αυτη η αναγη να ρωτησω,να μαθω!Αυτο ζηταω. Βugman,τα λογια σου μου φαινονται σκληρα! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 29, 2003 3:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ναι αλλά δεν είναι πονηρά!

Οπότε επένδυσε στις ικανότητές σου. Δεν υπάρχει άλλη λύση!
Μην ξεχνάς ότι τα μεταξωτά σώβρακα θέλουν επιδέξιους κώλους!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
niko
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 28 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 22
Τόπος: UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2003 5:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Αυτο θα κανω!Αλλα οταν κοιταζω μεσα μου ξεκαθαριζω λιγα. Εκτος του οτι,οσες "στραβες" μου εχουν ερθει τις εχω ξεπερασει, αλλα το κακο ειναι οτι δεν μαθαινω απο τετοιες καταστασεις! Και αντι να εξωτερικευω και να προχωρω,εσωτερικευω και μενω στασημος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 30, 2003 11:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Δεν μαθαίνεις; Αυτό είναι σχετικό! Απλά κάθε νέα κατάσταση είναι διαφορετική! Καλά κάνεις και δεν "μαθαίνεις", να εξετάζεις κάθε περίπτωση από την αρχή!

Το μαθαίνω πολλές φορές σημαίνει και συνηθίζω.Ό,τι χειρότερο δηλαδή.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tai
Πρύτανης


Εγγραφή: 26 Μάϊ 2003
Δημοσιεύσεις: 123
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 02, 2004 2:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Είσαι σίγουρος ότι ευχαριστείς την μάνα σου σπουδάζοντας αυτό ?
μήπως θα ήταν ευτυχισμένη αν έκανες αυτό που σε ευχαριστεί και ταυτόχρονα πετύχαινες?
Μήπως σε έβαλε να σπουδάσεις κάτι γιατί εσύ δεν είχες αποφασίσει? Μήπως θα ευχαριστηθείς και εσύ και η μάνα σου αν γίνεις πιο υπεύθυνος, απόκτησης γνώμη και άποψη για σένα, ανδρωθείς τελικά, και πάψεις να είσαι το κοπρόσκυλο που περιγράφεις? Wink
_________________
ΓΙΑ Ν"ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
niko
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 28 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 22
Τόπος: UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 02, 2004 7:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ται: Τα λογια σου εχουν μια δοση αληθειας,παρ'ολα αυτα μου φαινεται, απο την τελευταια σου προταση και το "χαρακτηριζμο" που προσπαθεις να μου δωσεις οτι μπορεις να βγαζεις ευκολα συμπερασματα χωρις να ξερεις και πολλα για εμενα.
Το οτι μπορεις και διακρινεις τα κοπροσκηλα,αυτο ειναι μοναδικο χαρισμα θα ελεγα,εκτος και αν υπηρξες και εσυ και μεσα απο προσωπικη εμπειρια μπορεσες να γραψεις τετοια βλακεια! Wink

Ξερεις οτι πριν ανεβω αγγλια, οτι δουλευα (και εδω δουλευω)οτι εχω αγορασει με δικα μου εξοδα το αμαξι μου και τη μηχανη μου, και γουσταρω πολυ με τον εαυτο μου που το καταφερα αυτο? Μαλλον οχι!

Ξερεις οτι στην οικογενεια μου δεν γνωρισα πατερα? Μαλλον οχι
Ξερεις οτι μετα το λυκειο πηγα αμεσως στρατο(2) χρονια! Και μετα απο εκει ξεκινησα να δουλευω και να συντηρω τον εαυτο μου?

Με λιγα λογια,επειδη εσυ μονο εντυπωση θες να κανεις,θα σου προτεινα να ασχοληθεις με κανα αλλο θεμα και οχι το δικο μου! Αν νομιζεις οτι περιμενα εσενα να μου ανοιξεις τα ματια,(κανεις λαθος) να το βγαλεις απο το μυαλο σου!
Δεν μου αρεσουν ατομα που εκφραζονται τοσο ευκολα με τοσα λιγα στοιχεια,εκτος και αν εισαι στο μυαλο μου.(που δεν εισαι)

Δηλ,οι υπολοιποι που ασχολειθηκαν μαζι μου,αντι να ειναι ρεαλιστικοι με την κατασταση μου,προσπαθησαν να μην με πικρανουν?Και μου μιλησαν με ωραιο τροπο?Και ηρθες τωρα εσυ να τα πεις εξω απο τα δοντια?Για να γλιτωσεις τους υπολοιπους απο το κοπο να μου το που αυτοι?

ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?

Εχεις φτασει στο σημειο της ολοκληρωσης σαν ατομο?και η κατασταση μου σου φαινεται αστεια?Και στην τελικη, δεν μπορεις να κρινεις ετσι ευκολα!
Και κατι αλλο,τι στιγμη που θα σκεφτεσαι για εμενα οτι ειμαι οτιδηποτε,εγω την ιδια στιγμη θα εχω παρει αυτα που εψαχνα εξ αρχης σε αυτο το forum!
Τα υπολοιπα λιγη σημασια θα εχουν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 03, 2004 12:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Niko, ρητορικά το λέει ο tai.
Αν όλα αυτά που έκανες σε είχαν γεμίσει απόλυτα, δεν θα το συζητούσες καν!
Πρόσεξε τα παρακάτω:
Αυτό που νομίζεις ότι δεν έκανες μέχρι σήμερα είναι η πρόθεσή σου να κάνεις αύριο.
Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι όταν είσαι ικανός να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ικανότητά σου, λόγω έλλειψης χρόνου, δύναμης και εφοδίων.
Οπότε αυτό που έχεις να κάνει, τώρα, είναι:
1. Διευθέτηση του χρόνου, κλείσε δουλειές που έχεις ανοίξει.
2. Αύξηση δύναμης, με καλό φαϊ, γυμναστική και διασκέδαση(μουσική κυρίως)
3. Αναζήτηση εφοδίων. Εδώ μια καλή συμφωνία μπορεί να σου τα παρέχει αυτά.

Αν πρόσεξες δεν έβαλα τίποτα στο πνευματικό τομέα. Αυτό το θεωρώ πως είναι τμήμα σου, ικανότητά σου, που δεν μπορεί να μειωθεί ή αυξηθεί από μόνο του αλλά από τα τρία βήματα που σου έδειξα.

Περιμένω τα καλά σου νέα!
Χρόνια Πολλά
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 03, 2004 2:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Επίσης, δες εδώ http://www.astrorama.gr/index.php?page=29
Θα διαπιστώσεις ότι οι προσδοκίες όπως τις πλασάρουν, πάνω στο φαινόμενο ότι πάντα κάτι έχει ξεχάσει κανείς να κάνει, λύνονται κατόπιν υποδείξεως από έναν σύμβουλο Φενγκ Σούι Rolling Eyes
Ο οποίος θα συμβουλεύει συνέχεια διότι, τα πράγματα που θα σου προτείνει να αγοράζεις χαλάνε με τον καιρό και θα δικαιολογούν την "ανεπιτυχία" της μεθόδου, που θα εμφανίζεται συχνά!
Δηλαδή θέλω να σου πώ ότι αν αφήσεις τους άλλους να σε καθοδηγούν σε μόνιμη βάση την "πάτησες". Δεν θα ζεις την ζωή σου αλλά θα παίζεις το παιχνίδι για να ζουν άλλοι την ζωή τους.
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
niko
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 28 Δεκ 2003
Δημοσιεύσεις: 22
Τόπος: UK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 03, 2004 2:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bugman, Χρονια πολλα!
Αυτο σου φαινεται ρητορικο που εγραψε ο tai?(και πάψεις να είσαι το κοπρόσκυλο που περιγράφεις?)
Αυτοι που ειναι απολυτα γεματοι δεν μιλανε?

Πρακτικο τομεα:Αλλαζεις τροπο προσεγγισης?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Ελεύθερες Απόψεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενο
Σελίδα 1 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center