Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Το παιδί μου είναι χρήστης ναρκωτικών,τι γίνεται τώρα??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενο  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μπεττίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 470
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 28, 2006 5:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το παιδί μου είναι χρήστης ναρκωτικών,τι γίνεται τώρα??? Απάντηση με Συμπερίληψη

Παιδάκια σε 3 ώρες πετάω για Βουδαπέστη,συνοδεύοντας τον σύζυγό μου που πρέπει να παει για 3 μέρες.Ταξίδι ρουτίνας(έχω ξαναπάει άλλες 3 φορές).Την Τρίτη επιστρέφω,μη νομίζετε δηλαδή,αν δεν απαντήσω σε κανέναν απο σας ότι σας αγνοώ.
Φιλάκια σε όλους απο Λευκωσία και μη κλάψετε πολύ...αν δεν πέσει το αεροπλάνο Τρίτη θα είμαι εδω. Laughing
_________________
Η χειρότερη ασθένεια είναι η άγνοια.
Πλάτων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ouliathis
Πρύτανης


Εγγραφή: 04 Οκτ 2003
Δημοσιεύσεις: 3832
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 28, 2006 7:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Παράθεση:
Αναφέρεις την Σαμίου και τον γιο της σαν "προνομιούχα μέλη της κοινωνίας"αλλά δεν κατάλαβα για πια προνόμια μιλάς.


Αναφέρομαι στο γεγονός πως είναι επώνυμα μέλη της κοινωνίας και στην οικονομική τους ευμάρεια. Η αληθινή δυστυχία είναι να είσαι όχι μόνο χρήστης αλλά και φτωχός τέτοιος, πράγμα που σημαίνει πως είσαι στο έλεος των εμπόρων, οι οποίοι και σε τροφοδοτούν με νοθευμένο πράγμα που είναι και η αληθινή αιτία των θανάτων. Το πέθανε από υπερβολική δόση που ακούς στις ειδήσεις είναι κατά 90% ψέμα. Το πέθανε από νοθευμένη δόση είναι που ισχύει. Αντίθετα οι διαθέτοντες βαλάντιον όχι μόνο δεν πεθαίνουν, αλλά αντίθετα δείχνουν και νεότεροι και ποιο κοτσονάτοι. Και μην απορείς καθόλου για το νεότεροι γιατί είναι αλήθεια. Γνωρίζω τι σου λέω.
Ο χώρος του μόντελινγκ τώρα είναι πασίγνωστος για τα συμβαίνοντα σε αυτόν, η Σαμίου ζούσε σε άλλον πλανήτη άραγε; Ή ήταν τόσο έξω απ΄ αυτόν τον χώρο; Δεν νομίζω.
Στην ηρωίνη τώρα λίγοι είναι αυτοί που πέφτουν από απλή περιέργεια, όχι πως δεν υπάρχουν, αλλά όχι τόσοι όσοι οι πολλοί νομίζουν. Η απόγνωση και η ανυπαρξία μέλλοντος είναι η μεγαλύτερη αιτία. Δεν αναφέρομαι πάλι στους πλούσιους και τους καλλιτέχνες εδώ (η κοκαΐνη κάνει την περισσότερη θραύση σε αυτόν τον χώρο), οι τελευταίοι μάλλον από ανία πέφτουν σε αυτά, αλλά στους φτωχούς χρήστες. Αυτοί είναι που πεθαίνουν καθημερινά, και όχι οι πλούσιοι και οι καλλιτέχνες, για τους οποίους συνήθως δεν θα ακούσεις τίποτα, όχι γιατί είναι λίγοι οι χρήστες ανάμεσά τους - το εντελώς αντίθετο ισχύει - αλλά γιατί προμηθεύονται μόνο καθαρό πράγμα.
_________________
Αυτο που εσείς αποκαλείτε ζωή εγώ το αποκαλώ θάνατο, κι αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, εγώ το αποκαλώ ζωή.
Εμπεδοκλής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
iason
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Ιούν 2003
Δημοσιεύσεις: 4108
Τόπος: (Γ)Ελλάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 29, 2006 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Βρε Ουλιάδη, πολλά ξερεις εσύ, θα αρχίζω να σε υποπτεύομαι. Laughing

Πάντως, λέει μια παροιμίς: όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα θα τον φάνε οι κότες...
_________________
-Κάθε λόγος μπορεί να έχει αντίλογο. Κάθε αντίλογος πρέπει να έχει λόγο.
-Εγέμισεν ο ουρανός πετούμενους γαϊδάρους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dim mam
Πρύτανης


Εγγραφή: 19 Ιούν 2005
Δημοσιεύσεις: 1711
Τόπος: καλαματα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 29, 2006 9:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Γενικη αποψη επι του θεματος:
(διχως να το περιοριζω στο θεμα της τραγουδιστριας)


Φταιμε ολοι! Ολοι! Εγω που βλεπω εναν τοξικομανη και δεν κανω τιποτα. Εσυ που δε κανεις τιποτα...
Ο διπλα...
Μεριδιο σαφως εχει και η οικογενεια καθως σε μια μεγαλη γκαμα αποτελει και αιτιο. Σαφως ευθηνη εχει και η κοινωνια-κρατος, καθως δεν κανει διαγνωση(οι γελοιοι καθηγητισκοι της υπνοπαιδειας στα σχολεια και στα φροντηστιρια φροντιζουν να φτιαχνουν περισσοτερους φορεις πανουκλας παρα ελευθερους ανθρωπους -δε θελουν να βλεπουν προβλημα-) καθως και τα θεμα ενημερωσης της κοινης γνωμης(αυτο και εαν ειναι προβλημα). Η εξαρτηση ειναι εννοια ψυχολογικη. Αυτο σημαινει, πως η μεθαδονη δεν ειναι η λυση στο προβλημα. Ειναι μερος της λυσης. Απο εκει και επειτα ομως. Πως θα δημιουργησουμε ανθρωπους κοινωνικα αποδεκτους; Οποτε βλεπουμε πως η αιτια για ενα κοινωνικο προβλημα, ειναι ενας φαυλος κυκλος. Υπαρχουν πολλες αιτιες με ενα αποτελεσμα. Η βασικη αιτια; Ο τροπος σκεψης μας.

Τελος να προσθεσω στα φορτιζμενα απο πονο ρημαδολογια μου. Μπεττινα μου, δεν θα συμφωνησω με τις επεφημιες σου στον Γουναρη. Ο ιδιος ειναι φορεας των αλυσιδων και της πανουκλας, φορτιζει μεσω αυτου που υπηρετει(αυτα τα σοου των fame story) να δημιουργει αρρωστους, φτωχους και φυλακισμενους πολιτες. Η πραξη του, για εμενα προσωπικα, δεν ειναι τιποτα αλλο, απο συνηθισμενο εμπορικο παιχνιδι δυστυχως...


Η ενταση της στιγμης ειναι μεγαλη...
_________________
''Οταν λέω ποίηση δεν εννοώ κάποιο λογοτεχνικό είδος. Ποίηση είναι ένας ξεχωριστός τρόπος να συνειδητοποιείς τον κόσμο...'' (Αντρέι Ταρκόφσκι)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μπεττίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 470
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 02, 2006 6:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το παιδί μου είναι χρήστης ναρκωτικών,τι γίνεται τώρα?? Απάντηση με Συμπερίληψη

Τελικά δεν είσαστε τόσο τυχεροί φαίνεται,ώστε να απαλλαγείτε απο μένα απο την στιγμή που οι Κυπριακές Αερογραμμές με ξαναφεραν στην βάση μου σώα και αβλαβή.Μόνο που αντί για χθες,επιστρέψαμε σήμερα Τρίτη το μεσημέρι.
Εχω κάτι σημαντικό να σας αναφέρω(σχετικό πάντα με το θέμα ανάρτησης)αλλά λόγω του ότι αισθάνομαι απόψε πολύ κουρασμένη,θα τα πούμε αύριο.
Απλά απόψε δηλώνω...παρουσία Laughing
_________________
Η χειρότερη ασθένεια είναι η άγνοια.
Πλάτων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μπεττίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 470
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 03, 2006 9:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Το παιδί μου είναι χρήστης ναρκωτικών,τι γίνεται τώρα?? Απάντηση με Συμπερίληψη

Στην πτήση Λάρνακα-Βουδαπέστη καθόταν δίπλα μου μια μαυροφορεμένη γυναίκα γύρω στα 68-70 και όπως ήταν φυσικό πιάσαμε την κουβέντα.Εκει με δάκρυα στα μάτια που είπε πως ο γιος της η νύφη της και το εγγονάκι της σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα πέρσυ τον Αύγουστο απο την εταιρία ΗΛΙΟΣ.Καταλαβαίνετε ασφαλώς το σοκ μου.Αναρωτήθηκα τι θα έπρεπε να συζητήσω με αυτή την γυναίκα πάνω σε αυτό το θέμα.Μερικές φορές νιώθει κανείς ηλίθιος μπροστά στον πόνο που προκαλεί η απώλεια τριών δικών σου ανθρώπων.Προσπάθησα να κατευθύνω αλλού την συζήτηση και τελικά δεν θυμάμαι πως,καταλήξαμε στους χρήστες ναρκωτικών.Είχε παρακολουθήσει και εκείνη την εκπομπή της Στεφανίδου με την Αντζυ Σαμίου,οπότε μέσα απο ένα γοερό κλάμα την άκουσα να μου λέει"Χίλιες φορές καλύτερα ο γιος μου να βρισκόταν στη θέση αυτή που βρίσκεται ο γιος της Σαμίου και τα παιδιά όλων των άλλων μανάδων,παρά τώρα που τον έχασα για πάντα τόσο άδικα"
Τα έχασα,δεν ήξερα τι να απαντήσω,τόλμησα απλά να σκεφτώ πόσο εγωιστες είμαστε εμεις οι γονείς και κυρίως οι μητέρες.
'Αν ζούσε,της απάντησα δειλά και βρισκόταν στην θέση αυτή θα βλέπατε το παιδί σας να πεθαίνει μέρα με την ημέρα και σεις θα αδυνατούσατε να το
βοηθήσετε.Αυτό ήταν καλύτερο"???
Εξακολουθούσε να κλαίει και εγω σώπασα μέχρι την Βουδαπέστη.
Ηταν μια μάνα σαν όλες τις άλλες που δικαιολογημένα πονούσε απο την απώλεια των δικών της ανθρώπων,όμως θα προτιμούσε να βλέπει να βλέπει το ίδιο της το παιδί να τρυπιέται καθημερινά μπροστά της και γω αναρωτιέμαι δεν θα πονούσε έτσι διπλά????
Να μου έλειπε η Βουδαπέστη,γιατί και τις τρεις μέρες της εκει παραμονής μας,εγω είχα χάσει το κέφι μου.
_________________
Η χειρότερη ασθένεια είναι η άγνοια.
Πλάτων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μπεττίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 470
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 03, 2006 9:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Το παιδί μου είναι χρήστης ναρκωτικών,τι γίνεται τώρα?? Απάντηση με Συμπερίληψη

Ouliathis
Nαι,στα περισσότερα απο αυτά που στηρίζεις τις απόψεις σου συμφωνούμε,αυτό ομως που δεν κατάλαβα είναι μια απλή σου φράση που λεει το εξης"Ο χώρος του μόντελινγκ είναι πασίγνωστος για τα συμβάντα σε αυτόν,η Σαμίου ζούσε σε άλλον πλανήτη άραγε ή ήταν τόσο έξω απο τον χώρο??"
Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο χώρος της μόδας με την πίστα και το τραγούδι ή μήπως νομίζεις πως φτάνουν στα αυτιά των καλλιτεχνών πάντα τα συμβάντα απο τον χώρο του μόντελινγκ???
Επειτα ας μην ξεχνάμε πως η Σαμίου δεν υπήρξε ποτέ τραγουδίστρια της πρώτης γραμμής,(όπως συνήθως αποκαλούν τις φίρμες οι δημοσιογράφοι).Ενα απλό μεροκάματο έπαιρνε και που??σε μαγαζιά τρίτης κατηγορίας και συχνά στα μαγαζιά αυτά συμβαίνει και το εξης"αν κάποια βράδυα το μαγαζί δεν τα "βγάζει"δεν τα παίρνεις και συ,που όλη νύχτα κτυπιέσαι για να περάσεις το πρωι απο το ταμείο και αντί για το μεροκάματο να πάρεις την απάντηση Δεν πήγαμε καθόλου καλά απόψε,θα δούμε αύριο"
Πάντως ναι,επαναλαμβάνω ότι στα περισσότερα συμφωνούμε.
_________________
Η χειρότερη ασθένεια είναι η άγνοια.
Πλάτων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μπεττίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 470
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 03, 2006 10:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Το παιδί μου είναι χρήστης ναρκωτικών,τι γίνεται τώρα?? Απάντηση με Συμπερίληψη

Ouliathis
Ισως να παρασύρθηκα περισσότερο απο ότι έπρεπε απο την εκπομπή αυτή,νομίζω όμως πως θα με δικαιολογήσετε σαν μητέρα,αλλά αναρωτιέμαι,αστε την Σαμίου στην άκρη,η Λάσκαρη γιατί είχε βγει με τον Λυκουρέζο μάλιστα, σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα και είχε μεταφέρει το πρόβλημα της ναρκομανούς κόρης της Μάρθας δημοσίως???
Ηθελε δημοσιότητα,να την κάνει τί??και μόνο το όνομα τόσο το δικό της όσο και του συζύγου της δεν ήταν αρκετά για να περάσει το θέμα απαρατήρητο???Δεν μπόρεσα ποτέ μου να καταλάβω τον λόγο που το έκαναν αυτοί οι άνθρωποι τότε.
DIM MAM,ναι έχεις δίκιο,αλλά μετά το σκέφτηκα για τον Γούναρη.Πιστεύω πως στην αρχή που βγήκε στον "αέρα"δεν το έκανε εσκεμμένα(τον γνωρίζω χρόνια τώρα και άλλα τόσα έχω να τον δω)αλλά στην πορεία ναι του άρεσε σαν ιδέα να ακουστεί το όνομά του μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός.ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΔΙΚΙΟ στο θέμα αυτό και έτσι πληροφοριακά θα σας κάνω γνωστό ότι απο την πρώτη ημέρα του έτους μέχρι σήμερα εδω στην Κύπρο μόνο,έχασαν τη ζωή τους απο ναρκωτικά 75 παιδιά μεταξύ 17-28 ετών,μεγάλος ο αριθμός για μια χώρα ημικατεχόμενη με 710.000 κατοίκους.Στην Λάρνακα λειτουργεί ένα μόνο κέντρο αποτοξίνωσης το ονομαζόμενο ΚΕΝΘΕΑ,ποιός να πρωτομπεί σε αυτό???
Την περασμένη εβδομάδα(πριν το Πάσχα)έπιασαν έναν μαθητή της έκτης δημοτικού με μια χούφτα χάπια "έκσταση "στο χέρι,ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.!!!!!!!!!!
Πώς προστατεύονται αυτά τα παιδιά τελικά και απο πού??Απο το κράτος πάντως όχι και αυτό το λέω γιατί το μοναδικό κέντρο αποτοξίνωσης δεν είναι αρκετό για το νησί ολόκληρο,αλλά εκτος αυτού,όταν συληφθει ένας έμπορος ναρκωτικών,δικάζεται και καταδικάζεται σε 3-4 χρόνια φυλακή,όπου στα δυο έχει βγεί.Οι ποινές εδω είναι πολύ ελαστικές και όπως λεει ο σύζυγός μου λόγω επαγγέλματος,εμεις σαν αστυνομία τους συλαμβάνουμε,τους παίρνουμε κατάθεση και μετά τους στέλνουμε στον εισαγγελέα και κείνος με την σειρά του στον ανακριτή,αν λοιπόν καταδίκαζαν έστω και μια φορά έναν έμπορο ναρκωτικών σε 20 χρόνια φυλακή,για να δούμε τι θα έκαναν οι άλλοι,θα περίμεναν τα παιδιά μας έξω απο τα σχολεία όπως γίνεται τώρα??
Και τέλος,χθες παρά την κούρασή μου παρακολούθησα επιτέλους για μια φορά(!!!)το fame srtory για να δω τί έγινε με το τραγούδι ¨σκληρή αγάπη"της Σαμίου σε ενορχήστρωση Αντώνη Γούναρη,
και βέβαια το άκουσα στο κλείσιμο της εκπομπής.
Σαν ρεφραίν είχε τις φράσεις 'αν τον αγαπάς πρέπει να τον σώσεις"και ερωτώ εγω η αφελής μητέρα"ΕΣΕΙΣ Κ.ΣΑΜΙΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΣΑΤΕ??
_________________
Η χειρότερη ασθένεια είναι η άγνοια.
Πλάτων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dim mam
Πρύτανης


Εγγραφή: 19 Ιούν 2005
Δημοσιεύσεις: 1711
Τόπος: καλαματα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 03, 2006 2:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Κοιταξε, Μπεττινα, θα συνεχισω να μην επικεντρωνομαι στην εν λογω περιπτωση της τραγουδιστριας. Το προβλημα ειναι γενικο. Προσφατα σε μια ερευνα, δημοσιοποιηθηκε πως στην Ευρωπη, στις χωρες της Ευρωπης, υπαρχουν 40.000.000 αλκοολικοι Shocked

Ο αλκοολισμος, οχι βεβαια η απλη καταναλωση αλκοολ για να μην παρεξηγηθω, αποτελει εξαρτηση ομοια με ναρκωτικα. Απιστευτο δηλαδη στον αριθμο...
_________________
''Οταν λέω ποίηση δεν εννοώ κάποιο λογοτεχνικό είδος. Ποίηση είναι ένας ξεχωριστός τρόπος να συνειδητοποιείς τον κόσμο...'' (Αντρέι Ταρκόφσκι)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ouliathis
Πρύτανης


Εγγραφή: 04 Οκτ 2003
Δημοσιεύσεις: 3832
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 03, 2006 8:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πράγματι είναι σωστό να αφήσουμε κατά μέρος το θέμα της τραγουδίστριας, και να δούμε το πρόβλημα στην πηγή του. 40.000.000 αλκοολικοί μας λέει ο Dim mam. Αν προσθέσουμε και τους ναρκομανείς πόσο θα γίνει το νούμερο άραγε; Τι μπορεί να φταίει τελικά αν όχι η υποκρισία μιας ολόκληρης κοινωνίας που προτάσσει ως θεό το κέρδος; Πόσοι είναι αυτοί που όλη τους η ύπαρξη δεν εξαντλείται στο κυνήγι του κέρδους; Όσο λιγότεροι θα γίνονται αυτοί τόσο θα μειώνεται και το πρόβλημα. Όσο περισσότεροι θα γίνονται τόσο το πρόβλημα θα αυξάνεται.
_________________
Αυτο που εσείς αποκαλείτε ζωή εγώ το αποκαλώ θάνατο, κι αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, εγώ το αποκαλώ ζωή.
Εμπεδοκλής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μπεττίνα
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 470
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 04, 2006 11:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Το παιδί μου είναι χρήστης ναρκωτικών,τι γίνεται τώρα?? Απάντηση με Συμπερίληψη

Παιδιά ναι έχετε απόλυτο δίκιο και αν ο αριθμός που μας δίνει ο dim mam για τους αλκοολικούς της Ευρώπης είναι 40.000.000,φανταστείτε πόσος πρέπει να είναι ο αριθμός των χρηστών ναρκωτικών ουσιών,όμως το πρόβλημα αυτό(των ναρκωτικών ουσιών)έχει πάρει τρομερές διαστάσεις τα τελαυταία χρόνια και ειδικά εδω στην Κύπρο η κατάσταση είναι τραγική,όταν οι έμποροι θρασύτατα πλησιάζουν τώρα και παιδιά του δημοτικού σχολείου.Τότε τίθεται το ερώτημα"τι γίνεται τώρα???????
_________________
Η χειρότερη ασθένεια είναι η άγνοια.
Πλάτων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Πρόσωπα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενο  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center