Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Μιλιταριστικός Αθεϊσμός: Παραδείγματα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενο  1, 2
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφικοί Προβληματισμοί
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
skakos
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 3594
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 23, 2015 1:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

maxim_97 έγραψε:
"spyros"

Που υπάρχουν αυτές οι προτροπές στα Ευαγγέλια Μάξιμε;

Διάβασε πρώτα τα ευαγγέλια και μην αρχίζεις πάλι τις μισαλλοδοξίες σου.

Όσες εγκληματικά πράξεις έγιναν, έγιναν αποδεδειγμένα από ανθρώπους που δεν πίστευαν στον Χριστό. Διότι αν κάποιος πιστεύει στον Χριστό αποκλείεται να κάνει μια τέτοια πράξη.
Αν διαβάσεις τη διδασκαλία του Χριστού θα δεις ότι ο Θεός προτρέπει μόνο στο να αγαπάμε τον συνάνθρωπο.
Άρα, αυτό που αποδεικνύεις είναι ότι αν θέλουμε να μείνουμε μακρυά από το έγκλημα, πρέπει να υιοθετήσουμε την χριστιανική διδασκαλία.
Αυτό απέδειξες Μαξ.
-------------------------------------------------------------------------------------


Κανε τον κοπο να διαβασεις τι μας λεει η "αγια" θεοπνευστη Βιβλος "αγαπης" Σπυρο ...

Αγάπα με ή...κάηκες... Η θεϊκή «αγάπη» σε όλο της το μεγαλείο· ήτοι κατάρας το ανάγνωσμα... Πάρτε βαθειά ανάσα πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση...
«Αν δεν υπακούσεις στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του, και τα διατάγματά του, που εγώ σήμερα σε προστάζω, όλες οι κατάρες αυτές θά 'ρθουν επάνω σου, και θα σε βρουν. Καταραμένος θα είσαι στην πόλη, και καταραμένος θα είσαι στο χωράφι.

Καταραμένο το καλάθι σου, και η σκάφη σου. Καταραμένος ο καρπός τής κοιλιάς σου, και τα γεννήματα της γης σου, οι αγέλες των βοδιών σου, και τα κοπάδια των προβάτων σου. Καταραμένος θα είσαι όταν μπαίνεις μέσα, και καταραμένος θα είσαι όταν βγαίνεις έξω. Ο Κύριος θα στείλει επάνω σου την κατάρα, τη θλίψη, και τη φθορά, σε όλα όσα βάλεις επάνω το χέρι σου για να κάνεις, μέχρις ότου εξολοθρευτείς, και μέχρις ότου γρήγορα αφανιστείς, εξαιτίας της πονηρίας των έργων σου, επειδή με εγκατέλειψες. Ο

Κύριος θα προσκολλήσει σε σένα το θανατικό, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσει από τη γη, όπου πηγαίνεις να την κληρονομήσεις. Ο Κύριος θα σε πατάξει με μαρασμό, και με πυρετό, και με ρίγος, και με φλόγωση, και με μάχαιρα, και με ανεμοφθορία, και με ερυσίβη· και θα σε καταδιώκουν μέχρις ότου αφανιστείς. Και ο ουρανός σου, που είναι επάνω από το κεφάλι σου, θα είναι χαλκός, και, η γη που είναι από κάτω σου, σίδερος. Ο Κύριος θα δώσει τη βροχή τής γης σου σκόνη και χώμα· από τον ουρανό θα κατεβαίνει επάνω σου, μέχρις ότου εξολοθρευτείς. Ο Κύριος θα σε κάνει να συντριφτείς μπροστά στους εχθρούς σου· από έναν δρόμο θα βγεις εναντίον τους, και από επτά δρόμους θα φύγεις από μπροστά τους· και θα διασκορπιστείς σε όλα τα βασίλεια της γης. Και το πτώμα σου θα είναι τροφή σε όλα τα όρνεα του ουρανού, και στα θηρία τής γης, και δεν θα υπάρχει εκείνος που θα τα αποδιώχνει.

Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή Πληγή, και με αιμορροϊδες, και με ψώρα, και με φαγούρα, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με αφροσύνη και με τύφλωση, και με έκσταση καρδιάς· και θα ψηλαφίζεις καταμεσήμερα, όπως ψηλαφίζει ο τυφλός στο σκοτάδι, και δεν θα ευοδώνεσαι στους δρόμους σου· και θα είσαι μονάχα κάτω από καταδυνάστευση και αρπαγή όλες τις ημέρες τής ζωής σου, και δεν θα υπάρχει εκείνος που σώζει. Θα αρραβωνιαστείς γυναίκα, και άλλος άνδρας θα κοιμηθεί μαζί της· θα οικοδομήσεις σπίτι, και δεν θα κατοικήσεις σ' αυτό· θα φυτέψεις αμπελώνα, και δεν θα τον τρυγήσεις.

Το βόδι σου θα είναι μπροστά σου σφαγμένο, και δεν θα φας απ' αυτό· το γαϊδούρι σου θα αρπαχτεί από μπροστά σου, και δεν θα σου αποδοθεί· τα πρόβατά σου θα παραδοθούν στους εχθρούς σου, και δεν θα υπάρχει για σένα εκείνος που σώζει. Οι γιοι σου και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε έναν λαόν, και τα μάτια σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται γι' αυτούς όλη την ημέρα· και δεν θα υπάρχει δύναμη στο χέρι σου. Τον καρπό τής γης σου, και όλους τούς κόπους σου, θα φάει ένα έθνος που δεν το γνωρίζεις· και θα είσαι μονάχα κάτω από καταδυνάστευση, και από καταπάτηση όλες τις ημέρες τής ζωής σου. Και θα παραφρονήσεις εξαιτίας των θεαμάτων των ματιών σου, τα οποία θα δεις.

Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς, από το πέλμα των ποδιών σου, μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σου. Ο Κύριος θα φέρει εσένα και τον βασιλιά σου, που θα βάλεις επάνω σου, σε έθνος που δεν γνώρισες, ούτε εσύ ούτε οι πατέρες σου· και εκεί θα λατρεύσεις άλλους θεούς, ξύλα και πέτρες. Και θα είσαι σε έκπληξη, σε παροιμία και σε περίγελο ανάμεσα σε όλα τα έθνη, όπου και αν σε φέρει ο Κύριος. Πολύ σπόρο θα φέρεις στο χωράφι, και λίγο θα μαζέψεις· επειδή, θα τον καταφάει η ακρίδα. Θα φυτέψεις αμπελώνες, και θα καλλιεργήσεις, και κρασί δεν θα πιεις ούτε θα τρυγήσεις· επειδή, το σκουλήκι θα τους καταφάει.

Θα έχεις ελαιόδεντρα σε όλα τα όριά σου, και με λάδι δεν θα χριστείς· επειδή, τα ελαιόδεντρά σου θα αποβάλουν τον καρπό τους. Θα γεννήσεις γιους και θυγατέρες, και δεν θα είναι δικοί σου· επειδή, θα πάνε σε αιχμαλωσία. Όλα τα δέντρα σου, και τον καρπό τής γης σου, θα τα καταφθείρει ο βρούχος. Ο ξένος, που θα είναι ανάμεσά σου, θα ανεβαίνει πιο πάνω από σένα, επάνω-επάνω, εσύ όμως θα κατεβαίνεις κάτω-κάτω. Εκείνος θα σου δανείζει, κι εσύ δεν θα δανείζεις σ' αυτόν· αυτός θα είναι η κεφαλή, κι εσύ θα είσαι η ουρά. Και θάρθουν επάνω σου όλες αυτές οι κατάρες, και θα σε καταδιώξουν, και θα σε βρουν, μέχρις ότου εξολοθρευτείς· επειδή, δεν υπάκουσες στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να τηρείς τις εντολές του, και τα διατάγματά του, που σε πρόσταξε.

Κι αυτά θα είναι επάνω σου, κι επάνω στο σπέρμα σου, ως σημείο και υπερμεγέθες θαύμα, παντοτινά. Επειδή, δεν λάτρευσες τον Κύριο τον Θεό σου με ευφροσύνη, και με αγαθότητα καρδιάς, εξαιτίας τής αφθονίας όλων των αγαθών· γι' αυτό, θα γίνεις δούλος των εχθρών σου, που ο Κύριος θα στείλει εναντίον σου, με πείνα, και με δίψα, και με γύμνια, και με έλλειψη των πάντων· και θα βάλει επάνω στον τράχηλό σου σιδερένιον ζυγό, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσει. Ο Κύριος θα φέρει εναντίον σου ένα έθνος από μακριά, από την άκρη τής γης, σαν με ορμή αετού· έθνος, που δεν θα καταλαβαίνεις τη γλώσσα του· έθνος αγριοπρόσωπο, που δεν θα σεβαστεί το πρόσωπο του γέροντα ούτε θα ελεήσει τον νέο· και θα τρώει τον καρπό των κτηνών σου, και τα γεννήματα της γης σου, μέχρις ότου εξολοθρευτείς· το οποίο δεν θα αφήσει σε σένα σιτάρι, κρασί ή λάδι, τις αγέλες των βοδιών σου ή τα κοπάδια των προβάτων σου, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσει.

Και θα σε πολιορκήσει σε όλες τις πόλεις σου, μέχρις ότου πέσουν τα ψηλά και οχυρωμένα τείχη σου, στα οποία έλπιζες, σε ολόκληρη τη γη σου· και θα σε πολιορκήσει σε όλες τις πόλεις σου, σε ολόκληρη τη γη σου, που ο Κύριος ο Θεός σου έδωσε σε σένα. Και θα φας τον καρπό τής κοιλιάς σου, τις σάρκες των γιων σου και των θυγατέρων σου, που ο Κύριος ο Θεός σου έδωσε σε σένα, στην πολιορκία, και στη σύνθλιψη, με την οποία θα σε συνθλίψει ο εχθρός σου· ο απαλός άνδρας ανάμεσά σου, και ο υπερβολικά τρυφερός, θα κοιτάξει με πονηρό βλέμμα στον αδελφό του, και στη γυναίκα τού κόρφου του, και στα παιδιά του που εναπέμειναν, όσα θα εναπομείνουν· ώστε να μη δώσει σε κανέναν απ' αυτούς από τις σάρκες των παιδιών του, που θα έτρωγε· επειδή, δεν του έμεινε τίποτε στην πολιορκία, και στη σύνθλιψη, με την οποία ο εχθρός σου θα σε συνθλίψει σε όλες τις πόλεις σου.

Η απαλή και τρυφερή γυναίκα ανάμεσά σου, της οποίας το πόδι δεν δοκίμασε να πατήσει επάνω στη γη, λόγω της τρυφερότητας και απαλότητας, θα κοιτάξει με βλέμμα πονηρό στον άνδρα τού κόρφου της, και στον γιο της, και στη θυγατέρα της, και στο βρέφος της, που βγήκε από μέσα από τα πόδια της, και στα παιδιά που γέννησε· επειδή, θα τα φάει κρυφά, εξαιτίας της έλλειψης των πάντων, στην πολιορκία και στη σύνθλιψη, με την οποία ο εχθρός σου θα σε συνθλίψει στις πόλεις σου.

Αν δεν προσέχεις να κάνεις όλα τα λόγια αυτού τού νόμου, που είναι γραμμένα σ' αυτό το βιβλίο, ώστε να φοβάσαι το ένδοξο και φοβερό αυτό όνομα, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ, τότε ο Κύριος θα κάνει τις πληγές σου τρομερές, και τις πληγές τού σπέρματός σου, πληγές μεγάλες και ασταμάτητες, και νόσους κακές και ασταμάτητες. Και θα φέρει επάνω σου όλες τις οδύνες τής Αιγύπτου, για τις οποίες τρόμαξες· και θα προσκολληθούν σε σένα· και κάθε ασθένεια, και κάθε πληγή, που δεν είναι γραμμένη στο βιβλίο αυτού τού νόμου, αυτές θα τις φέρει ο Κύριος επάνω σου, μέχρις ότου εξολοθρευτείς. Και θα εναπομείνετε λιγοστοί στον αριθμό, ενώ ήσασταν όπως τα άστρα τού ουρανού σε πλήθος· επειδή, δεν υπάκουσες στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου.

Και όπως ο Κύριος ευφράνθηκε σε σας στο να σας αγαθοποιεί και να σας πολλαπλασιάζει, έτσι ο Κύριος θα ευφρανθεί σε σας, στο να σας εξαλείψει, και να σας καταστρέψει· και θα αρπαχθείτε από τη γη, όπου πηγαίνετε να την κληρονομήσετε. Και ο Κύριος θα σε διασπείρει σε όλα τα έθνη, από τη μια άκρη τής γης μέχρι την άλλη άκρη τής γης· και εκεί θα λατρεύσετε άλλους θεούς, που δεν γνώρισες, ούτε εσύ ούτε οι πατέρες σου, ξύλα και πέτρες. Αλλά, και ανάμεσα στα έθνη αυτά, δεν θα βρεις ανάπαυση ούτε θα έχει στάση το πέλμα τού ποδιού σου· αλλ' ο Κύριος θα σου δώσει εκεί καρδιά που τρέμει, και μάτια που μαραίνονται και ψυχή που λιώνει.

Και η ζωή σου θα είναι μπροστά σου σε αμφιβολία και θα φοβάσαι νύχτα και ημέρα, και δεν θα έχεις ασφάλεια της ζωής σου. Το πρωί θα πεις: Είθε να ήταν εσπέρα! Και την εσπέρα θα πεις: Είθε να ήταν πρωί! Εξαιτίας του φόβου της καρδιάς σου, τον οποίο θα φοβάσαι, και εξαιτίας των θεαμάτων των ματιών σου, τα οποία θα βλέπεις. Και ο Κύριος θα σε επαναφέρει στην Αίγυπτο με πλοία, από τον δρόμο για τον οποίο σού είπα: Δεν θα τον δεις πλέον άλλη φορά· και θα πουλιέστε εκεί στους εχθρούς σας ως δούλοι και δούλες, και δεν θα υπάρχει αγοραστής» (Δευτερονόμιον, 28: 15-6Cool.


Είναι βέβαιον ότι ο Θεός κατοικοεδρεύει κάπου...«εκεί ψηλά»; Γιατί από τα λεγόμενά του δεν προκύπτει κάτι τέτοιο...
- «Μη μολύνετε, λοιπόν, τη γη, που θα κατοικήσετε, στο μέσον τής οποίας κατοικώ εγώ· επειδή, εγώ ο Κύριος είμαι που κατοικώ στο μέσον των γιων Ισραήλ» (Αριθμοί, 35: 34).
- «Εγώ υψώνω το χέρι μου στον ουρανό, και λέω: “Εγώ ζω στον αιώνα”» (Δευτερονόμιον, 32: 40).

Μοναδική συνομιλία ανθρώπου με...γαϊδούρι!
«Και ο Κύριος άνοιξε το στόμα τού γαϊδουριού· και είπε στον Βαλαάμ: “Τι σου έκανα και με χτύπησες για τρίτη φορά τώρα;”. Και ο Βαλαάμ είπε στο γαϊδούρι: “Επειδή, με ενέπαιξες· είθε να είχα μάχαιρα στο χέρι μου, επειδή, τώρα θα σε θανάτωνα”. Και το γαϊδούρι είπε στον Βαλαάμ: “Δεν είμαι εγώ το γαϊδούρι σου, επάνω στο οποίο καθόσουν από την εποχή που με έχεις, μέχρι την ημέρα αυτή; Ήμουν ποτέ συνηθισμένο να κάνω έτσι σε σένα;”. Κι εκείνος είπε: “Όχι”» (Αριθμοί, 22: 28-30).


Διαβάστε περισσότερα: «Αγία Γραφή»: Το μεγαλύτερο παραμύθι τού κόσμου - Η Βίβλος τού μίσους, τής κτηνωδίας και τής πλαστογραφίας | Πάρε-Δώσε http://www.pare-dose.net/3129#ixzz3s6tEuUCR


Παράτα τα copy paste maxim...

Smile
_________________
Φιλοσοφία Επιστήμης και Θρησκείας: http://harmonia-philosophica.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
The Limits of Science: http://harmoniaphilosophica.wordpress.com/2011/04/18/the-limits-of-science-2jszrulazj6wq-5/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2015 10:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Ο ΣΚΑΚΟΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ"....

Παράτα τα copy paste maxim...

--------------------------------------------------------------------------

Αντε και το παρατησα το copy paste ΣΚΑΚΟ.....

ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ Η ΑΘΕΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ;;;;
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
skakos
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 3594
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2015 11:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

maxim_97 έγραψε:
Ο ΣΚΑΚΟΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ"....

Παράτα τα copy paste maxim...

--------------------------------------------------------------------------

Αντε και το παρατησα το copy paste ΣΚΑΚΟ.....

ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ Η ΑΘΕΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ;;;;


Ναι θα αλλάξει. Γιατί είναι στο μυαλό σου.
_________________
Φιλοσοφία Επιστήμης και Θρησκείας: http://harmonia-philosophica.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
The Limits of Science: http://harmoniaphilosophica.wordpress.com/2011/04/18/the-limits-of-science-2jszrulazj6wq-5/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
iason
Πρύτανης


Εγγραφή: 01 Ιούν 2003
Δημοσιεύσεις: 4108
Τόπος: (Γ)Ελλάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2015 12:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Παράθεση:
Εἰ θέλεις τέλειος εἶναι, ὕπαγε πώλησόν σου τὰ ὑπάρχοντα καὶ δὸς πτωχοῖς, καὶ ἕξεις θησαυρὸν ἐν οὐρανῷ, καὶ δεῦρο ἀκολούθει μοι.

Πρόσεξε την πουστιά εδώ: Για να μην κατηγορηθούν λένε δώσε τα στους φτωχούς, όμως στην πραγματικότητα οι τραπεζίτες είναι στην κορφή της οικονομικής πυραμίδας, οπότε τελικά όλα καταλήγουν σε αυτούς, με το κλέψιμο που πέφτει εναντίον των φτωχών, διότι σου λέει εμείς οι πλούσιοι είμαστε αρκετά πονηροί για να μη μας κλέβουν οι φτωχοί, εμείς όμως κλέβουμε τους φτωχούς, οπότε πουλήστε τα κορόιδα κοψοχρονιά να τα πάρουμε εμείς όλα, και σεις... στα ψοφίδια. Wink
_________________
-Κάθε λόγος μπορεί να έχει αντίλογο. Κάθε αντίλογος πρέπει να έχει λόγο.
-Εγέμισεν ο ουρανός πετούμενους γαϊδάρους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 24, 2015 12:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

skakos έγραψε:
maxim_97 έγραψε:
Ο ΣΚΑΚΟΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ"....

Παράτα τα copy paste maxim...

--------------------------------------------------------------------------

Αντε και το παρατησα το copy paste ΣΚΑΚΟ.....

ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ Η ΑΘΕΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ;;;;


Ναι θα αλλάξει. Γιατί είναι στο μυαλό σου.




Ποιο μυαλο μου βρε ασχετε ; Η "θεοπνευστη" Βιβλος που παρουσιαζω παραπανω δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΛΑΣΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ .....ΩΣ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ κλπ μαλακιες που συνοδευουν το "μεγαλειο" του. ΞΥΠΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ !!!!!
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
skakos
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 3594
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2015 10:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Δεν έχεις κατανοήσει το νόημα αυτών των κειμένων. Ωστόσο κάθε συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει με ηρεμία και εσύ μόνο ήρεμος δεν είσαι. Χαλάρωσε και μιλάμε.
_________________
Φιλοσοφία Επιστήμης και Θρησκείας: http://harmonia-philosophica.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
The Limits of Science: http://harmoniaphilosophica.wordpress.com/2011/04/18/the-limits-of-science-2jszrulazj6wq-5/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2015 8:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

skakos έγραψε:
Δεν έχεις κατανοήσει το νόημα αυτών των κειμένων. Ωστόσο κάθε συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει με ηρεμία και εσύ μόνο ήρεμος δεν είσαι. Χαλάρωσε και μιλάμε.



Ειμαι παρα πολύ ηρεμος στις συζητήσεις μου αρκει ο συνομιλητης μου να απανταει στις ερωτήσεις που τίθενται και όχι να πεταει την μπαλα στην εξεδρα όπως κανεις εσυ. Δεν απαντας σχεδόν σε τιποτα απ' οσα αναφερω και αναμασας απλα ανουσια στοιχακια απ' αυτά που σε διδαξαν στο δημοτικο. Εκει θεωρω πως εχεις μεινει γνωσιολογικα - πνευματικα. Λυπάμαι ...
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
skakos
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 3594
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2015 10:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

maxim_97 έγραψε:
skakos έγραψε:
Δεν έχεις κατανοήσει το νόημα αυτών των κειμένων. Ωστόσο κάθε συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει με ηρεμία και εσύ μόνο ήρεμος δεν είσαι. Χαλάρωσε και μιλάμε.



Ειμαι παρα πολύ ηρεμος στις συζητήσεις μου αρκει ο συνομιλητης μου να απανταει στις ερωτήσεις που τίθενται και όχι να πεταει την μπαλα στην εξεδρα όπως κανεις εσυ. Δεν απαντας σχεδόν σε τιποτα απ' οσα αναφερω και αναμασας απλα ανουσια στοιχακια απ' αυτά που σε διδαξαν στο δημοτικο. Εκει θεωρω πως εχεις μεινει γνωσιολογικα - πνευματικα. Λυπάμαι ...


Τα ιερά κείμενα περιέχουν πολλά πράγματα συμβολικά. Είσαι έτοιμος μέσα στην αντι-χριστιανική σου μανία να το δεχθείς αυτό;
_________________
Φιλοσοφία Επιστήμης και Θρησκείας: http://harmonia-philosophica.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
The Limits of Science: http://harmoniaphilosophica.wordpress.com/2011/04/18/the-limits-of-science-2jszrulazj6wq-5/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
troian
Πρύτανης


Εγγραφή: 05 Ιαν 2011
Δημοσιεύσεις: 2267
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2015 6:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

skakos έγραψε:
maxim_97 έγραψε:
skakos έγραψε:
Δεν έχεις κατανοήσει το νόημα αυτών των κειμένων. Ωστόσο κάθε συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει με ηρεμία και εσύ μόνο ήρεμος δεν είσαι. Χαλάρωσε και μιλάμε.



Ειμαι παρα πολύ ηρεμος στις συζητήσεις μου αρκει ο συνομιλητης μου να απανταει στις ερωτήσεις που τίθενται και όχι να πεταει την μπαλα στην εξεδρα όπως κανεις εσυ. Δεν απαντας σχεδόν σε τιποτα απ' οσα αναφερω και αναμασας απλα ανουσια στοιχακια απ' αυτά που σε διδαξαν στο δημοτικο. Εκει θεωρω πως εχεις μεινει γνωσιολογικα - πνευματικα. Λυπάμαι ...


Τα ιερά κείμενα περιέχουν πολλά πράγματα συμβολικά. Είσαι έτοιμος μέσα στην αντι-χριστιανική σου μανία να το δεχθείς αυτό;


Το ερώτημα είναι εσύ ή ο καθένας θα δεχτεί ότι ο Χριστός η ζωή, τα θαυματα, τα κηρύγματα (τις παραβολές θα τις δεχτείς και είναι το μόνο), τα πάθη και η ανάσταση του Χριστού ήταν συμβολικά; Δηλαδή ο Χριστός δεν ήταν πραγματικότητα αλλά συμβολισμός κάτι άλλου ή ας πούμε όταν μιλά για την αγάπη στον πλησίον εννοεί να τρως ψάρια;

Εκτος του 1ου παραδείγματος υπάρχει κάποιο άλλο;
_________________
μακεδονίτικα πουλιὰ λαλοῦν μακεδονίτικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2015 12:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

skakos έγραψε:
maxim_97 έγραψε:
skakos έγραψε:
Δεν έχεις κατανοήσει το νόημα αυτών των κειμένων. Ωστόσο κάθε συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει με ηρεμία και εσύ μόνο ήρεμος δεν είσαι. Χαλάρωσε και μιλάμε.



Ειμαι παρα πολύ ηρεμος στις συζητήσεις μου αρκει ο συνομιλητης μου να απανταει στις ερωτήσεις που τίθενται και όχι να πεταει την μπαλα στην εξεδρα όπως κανεις εσυ. Δεν απαντας σχεδόν σε τιποτα απ' οσα αναφερω και αναμασας απλα ανουσια στοιχακια απ' αυτά που σε διδαξαν στο δημοτικο. Εκει θεωρω πως εχεις μεινει γνωσιολογικα - πνευματικα. Λυπάμαι ...


Τα ιερά κείμενα περιέχουν πολλά πράγματα συμβολικά. Είσαι έτοιμος μέσα στην αντι-χριστιανική σου μανία να το δεχθείς αυτό;



ΤΑ "ΙΕΡΑ" ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ' ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ "ΑΓΙΑΖΟΥΝ" ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ΚΑΛΙΕΡΓΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, ΩΦΕΛΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΘΕΟΚΡΑΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΑΣΤΟΙΧΕΙΟΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
ΤΑ ΠΕΡΙ "ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΓΡΑΦΩΝ" Η ΛΟΓΩΝ ΑΓΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
skakos
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 3594
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2015 3:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Άρα δεν είσαι έτοιμος φίλε μου.
_________________
Φιλοσοφία Επιστήμης και Θρησκείας: http://harmonia-philosophica.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
The Limits of Science: http://harmoniaphilosophica.wordpress.com/2011/04/18/the-limits-of-science-2jszrulazj6wq-5/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2015 10:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

skakos έγραψε:
Άρα δεν είσαι έτοιμος φίλε μου.



Εσυ φιλε Σκακο που δεν εισαι και δεν αισθάνεσαι Ελληνας , δικαιολογημένα να υπερασπίζεσαι την Εβραιοθεοκρατια μεσω της θρησκειας σου. Εγω που είμαι και αισθανομαι Ελληνας, βλέποντας τα εργα και ημερες του εβραιοχριστιανισμου κατά του αρχαιου - ελληνικου πολιτισμου , πνευματος και παιδειας με την παρακατω εικονα που αποτελει τεκμηριο της βαρβαρότητας και της μισαλλοδοξίας σας κατά των Ελλήνων....τι να προσθεσω περισσοτερα ....Ανοιξε το παρακατω LINK .....

https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12289613_1130416733650284_5536522283441251058_n.jpg?oh=f0b2f24790fc900d1305ca2e2a785c7b&oe=56DD6496

Σημειωση....Η εικονα βρισκεται στο "αγιο" ορος και ο πρωταγωνιστης της καταστροφης είναι ο "αγιος" Νικολάκης.....
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
Vasana
Πρύτανης


Εγγραφή: 07 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 354
Τόπος: Dachau

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2015 4:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Maxim διαβάζω καιρό τώρα τις αναρτήσεις σου τις γεμάτες πάθος αναρτήσεις και αναρωτιέμαι:
Σε τι ελπίζεις;
Τι νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις;
Ο χριστιανισμός ήταν ένας πολύ καλός ιδεολογικός μηχανισμός που κράτησε την ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στη ζωή μέχρι τον 15ο αιώνα.
Ήταν ο ίδιος μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για την σταδιακή εξέλιξη της Δύσης μέχρι σήμερα.
Κατά μία εκδοχή υπήρξε το εφαλτήριο του Καπιταλισμού, που μας αρέσει δεν μας αρέσει σηματοδότησε ολόκληρο τον κόσμο είτε με την αποδοχή του είτε με την άρνησή του.
Ανάγκες εξυπηρέτησε ο χριστιανισμός και τις εξυπηρέτησε και πολύ καλά.
Μπορεί να στηρίχθηκε σε διάφορες αρλούμπες όπως π.χ. η άμωμος σύλληψη αλλά η πλέμπα έλκεται από την μπούρδα, όπως η βρομόμυγα έλκεται από την καβαλίνα.
Και χωρίς την δράση των μαζών, άντε να το διορθώσω το πλέμπα σε λαϊκιά μάζα, τίποτα δεν μπορεί να περπατήσει.
Να είσαι σίγουρος ότι αν κάποτε εξυπηρετεί καλύτερα το δωδεκάθεο, ή η αθεΐα, τότε το δωδεκάθεο ή η αθεΐα θα αποτελέσουν την κυρίαρχη ιδεολογία.
Για την ώρα αρκούμαστε στον χριστιανισμό.
_________________
Μετανοείτε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2015 8:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Vasana έγραψε:
Maxim διαβάζω καιρό τώρα τις αναρτήσεις σου τις γεμάτες πάθος αναρτήσεις και αναρωτιέμαι:
Σε τι ελπίζεις;
Τι νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις;
Ο χριστιανισμός ήταν ένας πολύ καλός ιδεολογικός μηχανισμός που κράτησε την ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στη ζωή μέχρι τον 15ο αιώνα.
Ήταν ο ίδιος μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για την σταδιακή εξέλιξη της Δύσης μέχρι σήμερα.
Κατά μία εκδοχή υπήρξε το εφαλτήριο του Καπιταλισμού, που μας αρέσει δεν μας αρέσει σηματοδότησε ολόκληρο τον κόσμο είτε με την αποδοχή του είτε με την άρνησή του.
Ανάγκες εξυπηρέτησε ο χριστιανισμός και τις εξυπηρέτησε και πολύ καλά.
Μπορεί να στηρίχθηκε σε διάφορες αρλούμπες όπως π.χ. η άμωμος σύλληψη αλλά η πλέμπα έλκεται από την μπούρδα, όπως η βρομόμυγα έλκεται από την καβαλίνα.
Και χωρίς την δράση των μαζών, άντε να το διορθώσω το πλέμπα σε λαϊκιά μάζα, τίποτα δεν μπορεί να περπατήσει.
Να είσαι σίγουρος ότι αν κάποτε εξυπηρετεί καλύτερα το δωδεκάθεο, ή η αθεΐα, τότε το δωδεκάθεο ή η αθεΐα θα αποτελέσουν την κυρίαρχη ιδεολογία.
Για την ώρα αρκούμαστε στον χριστιανισμό.


Συμφωνω απολυτα σε όλα οσα γραφεις περι πολιτικο-οικονομικης -κοινωνικης Ρωμαικης εμπνευσης δημιουργιας μιας κοινης για την αυτοκρατορια κοσμοαντίληψης, μεσω μιας θρησκειας που θα μπορουσε να διατηρησει το καθεστως της. Τωρα κατά ποσον απεδειχθει "καλος" ο εβραιοχριστιανισμος για την ανθρωποτητα....θα ελεγα απλα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ σε ολους τους τομεις των ανθρωπινων ενεργειων και ενδιαφερόντων για τον πολιτισμο, τις επιστημες, την ελευθερια σκεψης και εκφρασης, την δημοκρατια κλπ.


Δεν νομιζω πως οι αντιπαραθέσεις μου στο φορουμ με τους φιλους εβραιοθεοκρατες - εβραιοχριστιανους θα αποδωσουν το ελαχιστο σ' αυτους, αλλα νομιζω πως εχει ερθει ο καιρος να ακουγονται ΑΛΗΘΕΙΕΣ που μας εκρυψαν στο σχολειο μας, που μας παραπληροφορησαν ιστορικα, που προσπαθησαν να μας κανουν απολωλα ανεγκεφαλα σκυφτα ανθρωπάκια γεματα "ενοχες" αμαρτημάτων που ποτε δεν καναμε, τρομολαγνους και δουλους - Θεου θελοντος βεβαίως - στους εκάστοτε αρχοντες μας. (καπιταλισμος) χωρις αντισταση !!!!!!

Όπως βλέπεις οι φιλοι μας εβραιοθεοκρατες - εβραιοχριστιανοι εξακολουθουν με όλα τα μεσα να διαιωνιζουν τον σκοταδισμο τους , οπου και όπως μπορουν να εκμεταλλεύονται και τις συγχρονες τεχνολογικες εφαρμογες επικοινωνιας .....που σε λιγο καιρο θα μας πουνε πως κι' αυτές αποτελουν δωρον εκ Θεου θελοντος κλπ ως συνηθως μαλακιες....
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
skakos
Πρύτανης


Εγγραφή: 23 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 3594
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 13, 2015 11:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Θρησκεία είχαν και οι αρχαίοι Έλληνες.
Σε μπερδεύει αυτό; Smile
Η χριστιανική Ευρώπη δημιούργησε την επιστήμη που τόσο λατρεύεις τώρα.
Σε μπερδεύει αυτό; Smile

Laughing
_________________
Φιλοσοφία Επιστήμης και Θρησκείας: http://harmonia-philosophica.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
The Limits of Science: http://harmoniaphilosophica.wordpress.com/2011/04/18/the-limits-of-science-2jszrulazj6wq-5/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφικοί Προβληματισμοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενο  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center