Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

“Μετρήθηκες, ζυγίστηκες, και βρέθηκες λειψός&#
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 22, 2013 10:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: “Μετρήθηκες, ζυγίστηκες, και βρέθηκες λειψός&# Απάντηση με Συμπερίληψη

Εκτός, εντός και επί τα… ποια, τελικά, η ΔΗΜΑΡ;
Εμμένει στον «ευρωπαϊκό προσανατολισμό» της (αρκεί οι προϋποθέσεις αυτού του προσανατολισμού να μην συγκρούονται με τα αριστερά στερεότυπά της…), την «ανάγκη για μεταρρυθμίσεις» (αρκεί αυτή η ανάγκη να μην θίγει την «ιερή αγελάδα» της δημοσιοϋπαλληλίας…), θα «εξακολουθήσει να στηρίζει την κυβέρνηση», «όταν το θέμα τεθεί…»-και ποιο θα είναι το θέμα; Υπαρκτό και επείγον, ή αυτό που θα επιλέγει ν’ αναδείξει ως θέμα η ΔΗΜΑΡ; Κι’ αν τελικά ισχύουν όλα αυτά, γιατί με… ελαφρά πηδηματάκια βγήκε εκτός και δεν παρέμεινε εντός;

Ψήφισε τα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, τα επικαιροποιημένα μνημόνια ο κ. Κουβέλης (με κόστος για το κόμμα του) αλλά στύλωσε τα πόδια και απείλησε με ναυάγιο (των πρόωρων εκλογών) την χώρα, γιατί ξαφνικά δεν δέχθηκε την υποχώρηση του Σαμαρά (που 24 ώρες πριν είχε δεχθεί!) να επαναπροσληφθούν μέχρι και 2.000 από τους 2.700 υπαλλήλους της ΕΡΤ προκειμένου να επαναλειτουργήσει προσωρινά η δημόσια ραδιοτηλεόραση, κι επέμεινε αμετακίνητος στην επαναπρόσληψη όλων των υπαλλήλων;
Κινδυνεύσαμε, δηλαδή, να πάμε σε πρόωρες εκλογές και να πέσει η χώρα στα βράχια για… 700 υπαλλήλους του δημόσιου τομέα; Μην τρελαθούμε…

«Απλώς», ο κ. Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ των… συνιστωσών (δεν έχει το αποκλειστικό προνόμιο ο ΣΥΡΙΖΑ…).διείδαν πως τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας. Και θα χρειάζονταν γενναίες υπερβάσεις για ν’ αντιμετωπισθούν- να συμφωνήσουμε: με αβέβαιη κατάληξη.
Και δεν το άντεξαν.
Υπερίσχυσε το …DNA της (ελληνικής, κυρίως) Αριστεράς, που της επιβάλλει να αισθάνεται οικεία και ασφάλεια στην αντιπολίτευση, στην άρνηση, την εκ του ασφαλούς κριτική και την μη ανάληψη ευθύνης, παρά στην εξουσία ( έστω με την φόρμα της συγκυβέρνησης) που προϋποθέτει ρεαλισμό και ανάληψη κόστους… Έβλεπε και τις δημοσκοπήσεις και καταθορυβήθηκε.
Και προτίμησε να επιστρέψει στην «ασφαλή φωλιά» της αριστεράς, την αντιπολίτευση… ( Σημείωση: η στάση αυτή της ΔΗΜΑΡ, εκ των πραγμάτων θα επηρεάσει και τις εξελίξεις αλλά και την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνει ο κόσμος «πόζες» και εμμονές, ας μην αυταπατώνται…).

Μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και βρέθηκαν λίγοι, ΔΗΜΑΡ και Κουβέλης. Δεν τόλμησαν, με το όποιο κόστος και εκλογικούς κινδύνους, να τραβήξουν μέχρι τέλους την θαρραλέα επιλογή τους, πριν από ένα χρόνο. Η τακτική του «μέσα – έξω», που τήρησαν εκόντες άκοντες όλο αυτό το διάστημα, τους εξάντλησε, τους έφθασε στα όριά τους. Και λύγισαν.
Βρήκαν μια αφορμή που πίστεψαν ότι τους βόλευε ( την ανόητη και ασχεδίαστη κίνηση Σαμαρά με την ΕΡΤ- σ’ ότι αφορά τους τακτικούς ελιγμούς) και υποχώρησαν ατάκτως. Τα «επιχειρήματά» τους, δεν έπεισαν κανέναν, ότι δημιούργησαν όλο αυτό το επικίνδυνο ανακάτεμα για την απασχόληση 700 ανθρώπων στην ΕΡΤ, για λίγους μήνες…

Αντί να μείνουν μαχόμενοι και να πιέζουν προς την κατεύθυνση δημιουργίας μιας ενωμένης, σύγχρονης και ρεαλιστικής κεντροαριστεράς (που την αποζητά εναγωνίως το εκλογικό σώμα) επέλεξαν την άτακτη υποχώρηση, την φυγή με διάφορα μη πειστικά «διότι…». Αποτέλεσμα: πέταξαν στα σκουπίδια τις όποιες προσπάθειες και θυσίες έκαναν ένα ολόκληρο χρόνο, νεκρανάστησαν το ΠΑΣΟΚ και τον ετοιμόρροπο Βενιζέλο, τον ανέδειξαν σε παράγοντα υπευθυνότητας και περιφρόνησης του πολιτικού κόστους (αν και ό ίδιος άλλες σκέψεις και υπολογισμούς κάνει…), εμφανίζουν πιθανή την (αδιανόητη, ένα χρόνο πριν… ) «κεντροδεξιά συσπείρωση», επανέφεραν στο προσκήνιο τα σενάρια και τους φόβους της «ελληνικής ιδιαιτερότητας», μ’ ότι αυτό συνεπάγεται για τις έτσι κι’ αλλιώς ευαίσθητες σχέσεις μας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας-και τις αγορές…

Οι πρόωρες εκλογές, δείχνουν να αποφεύγονται-πρώτα ο Θεός…
Ο περιορισμός σε δύο κόμματα της συγκυβέρνησης και η εκ των πραγμάτων ανάγκη νέας προγραμματικής συμφωνίας (που θα περιορίζει και την αλαζονεία Σαμαρά - καιρός να σκεφθεί ν’ απαλλαγεί και από τους εμμονικούς συμβούλους του που τον έσυραν στην ανοησία των χειρισμών για την ΕΡΤ…), ίσως αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία (από την οποία η ΔΗΜΑΡ θα μείνει έξω, φευ…) ως πολιτική τάξη αλλά και κοινωνία συνολικότερα ν΄ αφήσουμε πίσω τα επιμέρους και στην πραγματικότητα επουσιώδη.
Και να επικεντρωθούμε στα κρίσιμα και επιτακτικά: πως η χώρα από το έρεβος της αναποτελεσματικότητας και της υπανάπτυξης, της μη λειτουργικότητας και παραγωγικότητας, της σαθρής κρατικής υπόστασης θ’ αποκτήσει εθνικό όραμα και σχέδιο, πως με έργο (που ΔΕΝ έγινε τα τελευταία τρία χρόνια-ούτε το τελευταίο της συγκυβέρνησης, λόγω εμμονής σε πελατειακές νοοτροπίες…) και αποφασιστικότητα θα πάρουμε τις ευθύνες του μέλλοντος στα χέρια μας.
Όλα τα’ άλλα, είναι δυστυχώς πολυτέλειες που δεν επιτρέπουν οι συγκυρίες…



Του Θάνου Οικονομόπουλου από iefimerida.gr
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2013 9:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Προς Κ. Κουβέλη,

Εγώ προσωπικά δεν σας συμπάθησα, αλλά όντως υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει αλλαγές και δεν είναι συντηρητικό.
Στην Ευρώπη αυτά τα κόμματα τα λέμε Σοσιαλοδημοκρατικά.

Αυτοί οι άνθρωποι σας εμπιστεύτηκαν πριν ένα χρόνο για να μπείτε στην βουλή και στην κυβέρνηση για να φροντίσετε να γίνουν αλλαγές (κυρίως απογοητευμένοι από το ΠΑΣΟΚ).
Αυτοί οι άνθρωποι πίστεψαν σε εσάς, και σε κάποια ικανά στελέχη σας που δεν ντρεπόντουσαν να πουν κάποιες αλήθειες.

Αυτήν την εβδομάδα όλους αυτούς τους προδόσατε. Τους απογοητεύσατε. Σε ένα χρόνο διακυβέρνησης αποδείξατε ότι είσαστε βαρίδι στην κυβέρνηση.
Με ψεύτικους λυγμούς αποφασίσατε να τορπιλίσετε την κατάσταση αποσύροντας την στήριξη σας.

Ποία ήταν η αφορμή?
οι Κηφήνες της ΕΡΤ! 2.500 κηφήνες που αντιπροσωπεύουν πραγματικά 100% το τι είναι λάθος με αυτήν την χώρα.
Αδιαφορήσατε για τις χιλιάδες επιχειρήσεις που κλείνουν καθημερινώς ή έστω προσπαθούν με νύχια να επιζήσουν.
Δεν ρίξατε την κυβέρνηση για τα σκληρά μέτρα που παίρνει, αλλά για να δείξετε την αντίδραση σας σε οποιαδήποτε αλλαγή στο Δημόσιο.

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της σκέψη σας και του κόμματος σας. Η ιστορία σίγουρα θα σας κρίνει (πιστεύω αρνητικά).
Είναι κρίμα πάντως για τους υποστηρικτές σας. Αυτοί σας έδωσαν μια ευκαιρία και εσείς την πετάξατε μακριά.

Εάν για εσάς οι αρχές σας και οι κόκκινες γραμμές είναι οι κηφήνες του δημοσίου τότε πραγματικά το κόμμα σας δεν έχει λόγο ύπαρξης και μάλλον δεν θα δείτε ξανά την βουλή από μέσα (εκτός εάν σας πετάξει κάνα κόκκαλο ο Τσίπρας).

Κρίμα πάντως γιατί υπάρχει ανάγκη για ένα Σοσιαδημοκρατικό κόμμα.
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SARUMAN
Πρύτανης


Εγγραφή: 14 Απρ 2013
Δημοσιεύσεις: 1729
Τόπος: THE WHITE CITY OF THE KINGS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2013 1:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΛΕΙΨΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΛΑΚΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ.
Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
_________________
Κάθε αρχαία θρησκευτική ή μάλλον φιλοσοφική λατρεία αποτελούνταν από μία εσωτερική ή μυστική διδασκαλία και ένα εξωτερικό ή δημόσιο τυπικό λατρείας
http://www.youtube.com/watch?v=ZIMoQHpvFQQ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2013 2:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

SARUMAN,



και κάτι ενδιαφέρον από την

www.kathimerini.gr

Η Αριστερά του Ντόλτσε

"Η αριστερά του Ντόλτσε είναι ένα ιδιαίτερο είδος που αναπτύχθηκε στην εποχή της αστακομακαρονάδας.
Πρόκειται για μία κατηγορία παράσιτων του αστικού συστήματος, όπως αυτό παραμορφώθηκε στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Είναι μια μορφή αριστοκρατίας της Αριστεράς, συνήθως με πατέντα αποκτηθείσα στο Πολυτεχνείο.


Τύποι οι οποίοι μπορούν να ξυπνούν αργά, κάνουν περίεργες δουλειές (όταν κάνουν...) που τους επιτρέπουν να έχουν άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους και συνήθως τους συναντά κάποιος στα καφενεία αραχτούς να αγορεύουν.
Είτε εργάζονται στο Δημόσιο ως καλοπληρωμένοι υπάλληλοι είτε ως ιδιώτες κάνουν καλές δουλειές με το Δημόσιο, η δουλειά τους είναι, βασικά, να συζητούν.
Να συζητούν χωρίς ποτέ να καταλήγουν πουθενά.
Οχι δηλαδή ότι τους ενδιαφέρει να καταλήξουν κάπου, διότι γι’ αυτούς η συζήτηση είναι αυτοσκοπός."

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing



Επίσης, στη ΔΗΜΑΡ δηλώνουν ανοιχτοί σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι δηλώνει ανοιχτός σε συνεργασία με Καμμένο.
Ο Καμμένος καλεί σε συμπαραταξη όλο το αντιμνημονιακό μέτωπο περιλαμβανομένου του ΚΚΕ, κάτι στο οποίο συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κατόπιν όλων αυτών περιμένω να δω συμπαράταξη Παφίλη, Λαφαζάνη με Χατζησωκράτη και Καπερνάρο.
Θα είναι το απόλυτο πολιτικό κάλτ της χιλιετίας. Laughing Laughing Laughing

....και....δεν μου προκαλεί εντύπωση και η δήλωση του φέρελπι στελέχους της ΔΗΜΑΡ Μαργαριτη, Μεγαρίτη ή κάπως έτσι....
Μου προκαλεί εντύπωση η παντελής αδιαφορία τήρησης προσχημάτων, δύο μόλις μέρες μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Θυμάσε μια ταινία του Κωνσταντάρα (από τις τελευταίες του και όχι καλές) με τίτλο "Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ";
Την ζούμε σε επανάληψη υπό τον τίτλο "Ο κυρ-Φώτης μπαλαντέρ".

Μεγαλοφυές το πολιτικό σχέδιο παιδιά Idea . Μπράβο..


.....Να δω μετά τι θα λένε όλοι αυτοί που δεν τους αρεσε το σχήμα Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη για το σχήμα Τσίπρα-Καμμένου-Κουβέλη.

Κι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ όμως ε; Πολιτικοί με αρχές πάντα.
Μέχρι χτες ο Κουβέλης ήταν ο Καρατζαφέρης της Αριστεράς σήμερα στο μικροσκόπιο συνεργασία.

Η φρεσκαδούρα στην πολιτική ζωή συνεχίζεται Wink .
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
skapaneas
Πρύτανης


Εγγραφή: 13 Μάϊ 2007
Δημοσιεύσεις: 12421
Τόπος: Εδώ ........ Χρόνος: Τώρα ....... Τρόπος: Απλά + Λαϊκά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2013 2:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Idea

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνηθηκε να κυβερνησει ...

Το ΚΚΕ επιλεγει τον κλεφτοπολεμο ...

Η ΔΗΜΑΡ αποδεικνυεται ριψασπις ....


Ποιος αλλος μενει εξ αριστερων για να δοκιμαστει ;



Αποτελει μεγιστη τιμη να τελειωνεις με όποιο τιμημα το εργο που οικειοθελως αναλαμβανεις
_________________
Ο ανθρωπος ειναι ο λογος του συμπαντος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bonnot
Πρύτανης


Εγγραφή: 19 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 980

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2013 4:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

SARUMAN έγραψε:
ΛΕΙΨΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΛΑΚΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ.
Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
Α, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΣΚΑΡΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, Γ@ΜΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ!!!!
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SARUMAN
Πρύτανης


Εγγραφή: 14 Απρ 2013
Δημοσιεύσεις: 1729
Τόπος: THE WHITE CITY OF THE KINGS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2013 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

skapaneas έγραψε:
Idea

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνηθηκε να κυβερνησει ...

Το ΚΚΕ επιλεγει τον κλεφτοπολεμο ...

Η ΔΗΜΑΡ αποδεικνυεται ριψασπις ....


Ποιος αλλος μενει εξ αριστερων για να δοκιμαστει ;



Αποτελει μεγιστη τιμη να τελειωνεις με όποιο τιμημα το εργο που οικειοθελως αναλαμβανεις


SARUMAN έγραψε:
Bugman έγραψε:
Ακριβώς αυτή είναι η σωστή ενέργεια. Αν πέσω στην παγίδα να αναλύσω τις συνισταμένες δυνάμεις που οδήγησαν τα πράγματα εδώ, και να εξηγήσω το πως ο καθένας έπαιξε ρόλο, από τον πορτιέρη μέχρι τον υπουργό, είναι σαν να προσπαθώ να δω αν κάθε τρίχα έχει και από μια ψείρα, ενώ αφού με έτρωγε το κεφάλι θα έριχνα ένα φάρμακο και θα καθάριζα!

Δεν αντιλέγω στο ότι κάποιος φταίει. Η πολιτική αν μείνει στο να αποδίδει ευθύνες..τότε δεν θα έχουμε κανένα έργο, δεν θα έχουμε πολιτική δράση!


Οχι φίλε "καποιοι φταίνε" ,συγκεκριμένοι άνθρωποι φταίνε.
Αυτοί που φταίνε δεν είναι μια αφηρημένη ομιχλωδης έννοια για να λέμε κάποιοι φταίνε.
Αυτοί που φταίνε έχουν ονοματεπώνυμα.
Πραγματικά πολύ παράξενο το σκεπτικό σου.
Αν η πολιτική δεν αποδώσει ευθύνες τότε ποιός θα το κάνει;;
Eχουμε φτάσει στο σημείο κάθε μερα να αυτοκτονεί κι ένας άνθρωπος ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ;;;
Αν δεν αποδοθούν ευθύνες πως θα ξέρουμε ποιός πραγματικά φταίει για τη καταστροφή της χώρας μας;;;
Aλλα δεν αποδίδινται ευθύνες για τον απλουστατο λόγο ότι δε φταίει μόνο ένας η δύο η τρείς.
ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
Εκτός αν περιμένεις έργο απο τους ίδιους που κατέστρεψαν τη χώρα.
Λοιπον νομίζω τα ψέμματα και η κοροιδια τελείωσαν.
ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

_________________
Κάθε αρχαία θρησκευτική ή μάλλον φιλοσοφική λατρεία αποτελούνταν από μία εσωτερική ή μυστική διδασκαλία και ένα εξωτερικό ή δημόσιο τυπικό λατρείας
http://www.youtube.com/watch?v=ZIMoQHpvFQQ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SARUMAN
Πρύτανης


Εγγραφή: 14 Απρ 2013
Δημοσιεύσεις: 1729
Τόπος: THE WHITE CITY OF THE KINGS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2013 5:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Bonnot έγραψε:
SARUMAN έγραψε:
ΛΕΙΨΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΛΑΚΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ.
Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
Α, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΣΚΑΡΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, Γ@ΜΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ!!!!
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!!!!


ΝΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ
_________________
Κάθε αρχαία θρησκευτική ή μάλλον φιλοσοφική λατρεία αποτελούνταν από μία εσωτερική ή μυστική διδασκαλία και ένα εξωτερικό ή δημόσιο τυπικό λατρείας
http://www.youtube.com/watch?v=ZIMoQHpvFQQ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bonnot
Πρύτανης


Εγγραφή: 19 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 980

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 24, 2013 9:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 24, 2013 1:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνικές_βουλευτικές_εκλογές_1961

Στις εκλογές της βίας και της νοθείας του 1961 ( φυσικά δεν διδάσκεται η συγκεκριμένη περίοδος της ιστορίας ) για τους λόγους και αιτίες που επιφανειακά αναφέρονται στο άρθρο της Wikipedia , o γέρο- Παπανδρέου είπε " ψήφισαν και τα δένδρα " για να καταδείξει το μέγεθος της νοθείας .

Φτάσαμε στο 2013 και πλέον αναφορικα με τις δημοσκοπήσεις σχετικά με το αν θελουμε η δεν θελουμε να κλείσει η ΕΡΤ , μπορω να πω ότι υπέρ του να μην κλείσει η ΕΡΤ ψήφισαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μόνο τα δένδρα ( και πάλι αυτο ελέγχεται ) !

Εκατοντάδες δημοσκοπήσεις, ιδιαίτερα οι διαδικτυακές σε πραγματικό χρόνο, που ειναι και οι πλέον διαφανείς, ήταν καταπέλτης : απο 55 μέχρι και 75 τοις εκατό υπέρ του να κλείσει η ΕΡΤ!

Είδαμε όμως ότι τις πρώτες μέρες " δήθεν " υπήρξαν και δημοσκοπήσεις απο τις γνωστές άγνωστες εταιρείες δημοσκοπήσεων που πλέον λόγω κοινωνικής δικτύωσης έχουν χάσει τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τις απόψεις μας, βάσει των οποίων " την θέλαμε την Μπήλιω μας "!

Σύντομα όμως μαζεύτηκαν και πλέον όλος ο κόσμος - και τα τομάρια της ΕΡΤ- ότι ο κόσμος τους απεχθάνεται !

Σήμερα μας είπαν και "Μολων Λαβέ " !

Να έρθουμε δηλαδή ρε κοπρίτες της μονταζιερας και της τρικεζας" να πάρουμε τι; Την περιουσία μας απο τα χέρια σας;



Επισης, στο θέμα της ΕΡΤ, τα ευρήματα της έρευνας είναι δυσανάλογα της πολιτικής θύελλας που προκλήθηκε, καθώς είναι καθολικό το αίτημα των πολιτών να μειωθεί το προσωπικό της ΕΡΤ, αλλά και να εξορθολογιστεί η λειτουργία της.

Μια εβδομάδα μετά το «λουκέτο», η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, 72,7% παίρνει το μέρος του Αντώνη Σαμαρά. Το ίδιο και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο 1 στους 3 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τη θέση Τσίπρα ν΄ανοίξει η ΕΡΤ και να συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν.

Το 59,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ν΄ανοίξει η ΕΡΤ μόνο αφού το προσωπικό μειωθεί και η λειτουργία της εξορθολογιστεί.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/dhmoskophsh_mprosta_h_nd_oriaka_entos_voylhs_pasok_-_dhmar.2303768.html
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bonnot
Πρύτανης


Εγγραφή: 19 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 980

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 24, 2013 6:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

MARIA έγραψε:
Φτάσαμε στο 2013 και πλέον αναφορικα με τις δημοσκοπήσεις σχετικά με το αν θελουμε η δεν θελουμε να κλείσει η ΕΡΤ , μπορω να πω ότι υπέρ του να μην κλείσει η ΕΡΤ ψήφισαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μόνο τα δένδρα ( και πάλι αυτο ελέγχεται ) !

Εκατοντάδες δημοσκοπήσεις, ιδιαίτερα οι διαδικτυακές σε πραγματικό χρόνο, που ειναι και οι πλέον διαφανείς, ήταν καταπέλτης : απο 55 μέχρι και 75 τοις εκατό υπέρ του να κλείσει η ΕΡΤ!

Είδαμε όμως ότι τις πρώτες μέρες " δήθεν " υπήρξαν και δημοσκοπήσεις απο τις γνωστές άγνωστες εταιρείες δημοσκοπήσεων που πλέον λόγω κοινωνικής δικτύωσης έχουν χάσει τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τις απόψεις μας, βάσει των οποίων " την θέλαμε την Μπήλιω μας "!


Α, όταν μας συμφέρουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων (βλ. Κλασιδιάρη που επικαλούνταν στη βουλή αυτές τις ίδιες δημοσκοπικές εταιρείες όταν έβγαζαν τη ΧΑ στο 20%) δεν υπάρχει πρόβλημα...
όταν δεν μας συμφέρουν είναι οι..."γνωστές άγνωστες εταιρείες"!
(όπως και με τα "τσοντοκάναλα" όπως και με τη νομιμότητα...)
Αλλά αυτή είστε πραγματικά... δύο μέτρα και δύο σταθμά!
ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

Αλλά το ήσουν και είσαι με τη μεριά της κυβέρνησης και όχι με τον κόσμο της εργασίας, και ας βγαίνεις να το παίζεις αντισυστημική, δεν το καταλάβαμε τώρα.
Και για να σου αποδείξω πόσο συστημική και πόσο αντικοινωνική και αντιανθρώπινη είσαι... όταν πέφτει κοριτσάκι μου ένα αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας πρώτα μιλάς για τη ζωή του πιλότου που χάνεται και μετά για την αξία του αεροπλάνου!
Αν καταλαβαίνεις τι σου λεω....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 24, 2013 9:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

στις δηλώσεις κασιδιάρη έχεις μείνει κακομοίρη??...εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ ακόμα παίζεις με το.....πληκτρολογιάκι σου.... Laughing Laughing
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 25, 2013 8:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

πως γίνεται δέ, όλοι αυτοί οι αλληλεγγυοι, κρετίνοι, θολοκολτουριάρηδες, λιγουρηδες του σουβλακίου να έχουν τα λεφτά, το παραδάκι, τα μούλα ρε παιδί μου ώστε να εξακολουθούν να βρωμίζουν την Αθήνα με απίστευτες ποσότητες αφισών τρικολόρε, δεν έχω καταλάβει... Wink
και πιο σύστημα τους αφήνει να εργάζονται και να παράγουν οχετούς ανενόχλητοι???? Laughing Laughing

α ρε ξυλάκι που θέλετε επαγγελματίες επαναστάτες Τ.Κ.... Laughing Laughing
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bonnot
Πρύτανης


Εγγραφή: 19 Μάϊ 2013
Δημοσιεύσεις: 980

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 25, 2013 10:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

MARIA έγραψε:
στις δηλώσεις κασιδιάρη έχεις μείνει κακομοίρη??...εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ ακόμα παίζεις με το.....πληκτρολογιάκι σου.... Laughing Laughing
οχι. Σε πολύ περισσότερες, ΗΛΙΘΙΑ...
Και πράγματι ο κόσμος το χει τούμπανο ό,τι είστε δύο μέτρα και δύο σταθμά όπου σας συμφέρει.

Και ολοι εσεις οι συστημικοί μια ΦΑΡΑ είστε ...
γι' αυτό όλοι αναπαραγετε την ίδια συστημική, εξουσιαστική λογική...γιατί δεν μπορεί να βγει το μυαλό σας έξω απ' αυτήν, ότι κάποιος άλλος πάντα πρέπει να σε πληρώνει για να κάνεις κάτι (το αφεντικό, ο μπαμπάκας...) και απ' την ιδέα του ότι μπορεί κάποιος να μην χρησιμοποιεί τα χρήματα που κερδίζει με τον ιδρώτα του για ίδιον όφελος...Αλλά για όλους εσάς τα χρήματα πρέπει να πηγαίνουν στην καινούργια LOUIS VUITTON και στα μπαρ του Κολωνακίου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MARIA
Πρύτανης


Εγγραφή: 27 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 6835
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 27, 2013 10:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

κακόμοιρο, πληρωμένο, κόκκινο φασιστάκι....
δεν περνανε αυτα σε μένα.....μπορεις να γαυγίζεις όσο θέλεις, αποτέλεσμα δεν θα βγάλεις, όπως ακριβως συμβαίνει με τις αλληλέγγυες (δήθεν) αφίσες που έχετε γεμισει ολη την Αθήνα...
Τα λεφτά που τα βρίσκετε ρε μπαγάσες??? δεν έχεις απαντήσει....

πολλά λεφτα έχετε και για αφίσες τρικολόρε, και για ηρωικά καφεδάκια, και για παρτυ αλληλεγγύης με μαλλί της γριάς και για αλληλέγγυα μαγαζάκια που ανοιγετε στην προσπάθειά σας να συγκεντρώσετε αγαθό κόσμο....που τα βρίσκετε τα λεφτά ρεεεεεε?


ρε ουστ λέμε κυρά μου! Laughing Laughing Laughing
_________________
Ο σκοπός της φύσης δεν είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους αλλά η διασφάλιση της βιοποικιλότητας των ειδών
Θεόφραστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Συζητήσεις για Θέματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
Σελίδα 1 από 5

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center