Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η ΨΥΧΉ ΣΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Ελεύθερες Απόψεις
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
notis1979
Νεοφώτιστος


Εγγραφή: 10 Ιούν 2003
Δημοσιεύσεις: 3
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 07, 2003 8:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΨΥΧΉ ΣΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Απάντηση με Συμπερίληψη

Δυο ερωτήματα.Πρώτον η ψυχή υπάρχει μετά τον θάνατο του σώματος;Δευτερον στο σύμπαν είναι όλα τυχαία η προκαθορισμένα;Στο πρώτο αν υποθέσουμε ότι η ψυχή είναι πεδίο ενέργειας και η ενέργεια δεν καταστρέφεται υπάρχει η ψυχή αιώνια.Δεν μας τρώνε τα σκουλήκια!Δεύτερον υπάρχει το τυχαίο η το προκαθορισμένο:Tipota den einai tyxaio.
_________________
Η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
afham
Διαχειριστής


Εγγραφή: 02 Φεβ 2003
Δημοσιεύσεις: 1894
Τόπος: Φωτονερόπετρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 07, 2003 10:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Φίλε Νότη. Το μόνο που υπάρχει αποδεδειγμένα μετά το θάνατο του σώματος είναι η υστεροφημία σου, η οποία στη φιλοσοφική γλώσσα λέγεται ενδοκοσμική αθανασία. Από τη στιγμή που έχεις κάτι τόσο χειροπιαστό γιατί δεν απασχολείσαι με αυτό ρωτώντας ίσως πώς θα μπορούσες να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη;

Αυτό το είδος της γνώσης που ζητάς σκόπιμα δε σου προσφέρεται. Η σκοπιμότητα βρίσκεται στο να επικεντρωθείς αποκλειστικά στις γήινες πράξεις σου και στην ανθρωπότητα εν γένει. Αν το καταλάβεις αυτό τότε έχουν λυθεί πάρα πολλά παραφυσικά σου προβλήματα.

Στο Δεύτερό σου ερώτημα η απάντηση είναι απλούστατη: Δεν υπάρχει ούτε το τυχαίο ούτε το προκαθορισμένο. Εκείνο που υπάρχει είναι το καθορισμένο από εσένα. Ακόμα και το Λόττο να κερδίσεις, πάει να πει ότι σκόπιμα έπαιξες (καθορισμένη ενέργεια) με τη γνώση και την πιθανότητα ενός μικρού έστω ποσοστού επιτυχίας. Ακόμα και κεραυνός να σε χτυπήσει πάει να πει ότι ο ίδιος αποφάσισες να τρέχεις στην ύπαιθρο μέσα στην καταιγίδα.

Απότι καταλαβαίνεις η φιλοσοφία και η μεταφυσική από την παραφυσική έχουν διαφορές τόσες όσες το κάστανο από τον οδηγό cd rom μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kori
Καθηγητής


Εγγραφή: 27 Σεπ 2003
Δημοσιεύσεις: 63
Τόπος: ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 07, 2003 11:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Τίποτε δεν είναι τυχαίο μα ούτε και αυτός ο πόνος που κατα καιρούς ήρθε και άγγιξε το σώμα μας (όταν βιώνεις αισθήματα σε τρομαχτικές εντάσεις το ανθρώπινο σώμα πονάει) ,για να φτάσει κανείς ακόμα και να ταπεινωθεί τότε είναι στιγμές που ανακαλύπτεις πού έχεις σφάλλει.Αν προσέξεις οι άνθρωποι που κατά καιρούς μας έχουν πλησιάσει κάτι μας δίνουν σαν να μην είναι τυχαία η συνάντησή αυτή ειδικά όσοι έχουν αποτελέσει σταθμό στη ζωή μας. Και είναι τυχαίο όταν ανοίξεις τα μάτια και δείς σαν να έχουν επιτελέσει το σκοπό τους('αγνωστο ακόμα και στούς ίδιους) κλείνει ο κύκλος και φεύγουν όπως ξαφνικά ήρθαν στη ζωή σου.
Η ψυχή έχω πιστέψει οτι είναι η αποθήκη όλης μας της ενέργειας όλης μας της ζωής όλων όσων αγγίξαμε και μας άγγιξαν.Αυτή είναι ο συνδετικός μας κρίκος με το σύμπαν και την συνολική ενέργεια που μας αγκαλιάζει και περιβαλλει.
_________________
να ζείς ,ν'αγαπάς και να μαθαίνεις


ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 07, 2003 5:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Νότη, πιάσε μια νότα
Ντιν
Τι πιάνεις; τίποτα απλά ακούς έναν ήχο. Μια δόνηση που έκανα σου γίνεται αισθητή. Είναι λοιπόν αισθητή η ψυχή; Αν είναι υλικό δονείται από κάπου;
και πως γίνεται κάποιος να ψυχορραγεί;
ψυχορράγημαSadτο) ουσ. ο επιθανάτιος ρόγχος, ψυχομαχητό
Όλα αυτά τα αναφέρω για να προσπαθήσεις να δεις τι είναι η ψυχή. Δες τι έχουμε γράψει εδώ στο φόρουμ.
Όσο για το προκαθοριμένο ή το τυχαίο των γεγονότων του σύμπαντος! Το σύμπαν τα έχει όλα γιαυτό και το λέμε σύμπαν = άθροισμα των πάντων. Άρα λογικά όλα υπάρχουν στο σύμνπαν παρελθόν και παρόν και μέλον. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε ανάμνηση! Θυμόμαστε παρελθούσες καταστάσεις, για να αντιληφθούμε τις επόμενες, άρα πάντα συνδέουμε παρελθόν με μέλλον! Όσο μεγαλύτερη αντίληψη έχουμε τόσο περισσότερο μέρος του σύμπαντος μας γίνεται ορατό, τόσο λιγότερο βαφτίζουμε τις καταστάσεις τυχαίες!
Άρα το σύμπαν είναι καθορισμένο, εμείς είμαστε μέρος του αλλά όσο έχουμε κοντόφθαλμη όραση τόσο πιστεύουμε στο μη φανερό, το απροσδιόριστο δηλαδή για μας!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
notasentence
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 03 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 29
Τόπος: ΟΥΤΟΠΙΑ?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 03, 2003 12:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ (ΨΥΧΗΣ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ.
_________________
Προτιμώ να με λένε φίλο της σοφίας παρά σοφό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
notasentence
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 03 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 29
Τόπος: ΟΥΤΟΠΙΑ?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 03, 2003 12:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ¨:ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ:
ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ¨Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ.
_________________
Προτιμώ να με λένε φίλο της σοφίας παρά σοφό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 03, 2003 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Από τις δυο σου απαντήσεις:
Η λέξη ενέργεια είναι πολλή απλή: Μας λέει για το έργο που κάνει το κάτι (ένα πράγμα δηλαδή).
Δέν υπάρχει ενέργεια χωρίς έργο. Όταν λέμε όμως αποθηκευμένη ενέργεια τότε δεν υπάρχει ενέργεια αλλά οι προυποθέσεις να αποδοθεί έργο, να γίνει ενέργεια. Θα μπορούσαμε να πούμε ως συνολική ενέργεια του σύμπαντος όλες της ενεργές καταστάσεις καθώς και την αποθηκευμένη ενέργεια (προϋπόθεση για να δώσει ενέργεια).
Η φυσική ορίζει ότι η ύλη είναι ενέργεια. Η διαφορά με τα παραπάνω είναι ότι ενέργεια υπάρχει -είναι ορατή-αντιληπτή- όσο υπάρχει έργο. Τι είναι αυτό όμως που κάνει το ξεκίνημα ενός έργου; Τα ανθρώπινα έργα τα κάνει ο άνθρωπος, τα του σύμπαντος έργα το σύμπαν. Αν ενώσουμε την θεωρία των τομών που ανέπτυξα στο "εν αρχή ην ο λόγος" το σύμπαν περιλαμβάνει σε κάθε τομή νόηση (αυτό που βλέπουμε με μια ματιά είναι μια άποψη -ένα μικρό μέρος- από μια τομή- και για κάθε τομή έχουμε πραγματικότητα προς νόηση, κάθε νέα νόηση φέρνει πραγματικότητα και κάθε πραγματιοκότητα φέρνει νέα νόηση). Έργο λοιπόν θα λέγαμε την επίδραση της νόησης στην πραγματικότητα. Έτσι η διαφορά δυο τομών, του σήμερα και μια παρελθούσας μέρας, περιλαμβάνει τα έργα που άλλαξαν την τότε πραγματικότητα με την σημερινή.
ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Για το τυχαίο: Τυχαίο λέμε αυτό που δεν μπορεί να προβλεφθεί ονομαστικά. Πιθανό ονομάζουμε κάτι που μπορεί να προβλεφθεί και η πρόβλεψη στηρίζεται σε αυτό. Παράδειγμα: κρύβουμε δυο μπαλάκια, ένα άσπρο και ένα κόκκινο. Ζητάμε από κάποιον να βρεί σε ποια τσέπη έχουμε το κόκκινο και του δείχνουμε τρεις τσέπες. Εδώ η πιθανότητα να το βρεί είναι συγκεκριμένη -αφού έχουμε ονομάσει τι ψάχνουμε και που. Αν όμως κάποιος ψάχνει για μπαλάκια σε δέκα τυχαία μπουφάν, τότε αν βρεί ένα είναι από καθαρή τύχη- η πιθανότητα δεν μπορεί να προσδιοριστεί.
Το ζουμί τώρα: Και για το τυχαίο και για το πιθανό ξέρουμε γιατί ψάχνουμε. Ο ορισμός του Μακιαβέλλι δεν μας λέει αν ξέρουμε ή όχι τι ψάχνουμε. Αν δεν ξέρουμε τι ψάχνουμε και βρούμε κάτι τότε αυτό είναι ανακάλυψη. Πράγματι δεν πάρχει τρόπος να πιθανολογήσουμε για μια ανακάλυψη. (Ο Κολόμβος έψαχνε τις Ινδίες και από λάθος ανακάλυψε την Αμερική, η πιθανότητα να έβρισκε την Αμερική εκ τον υστέρων ήταν μεγάλη, εκ των προτέρων αδύνατο να υπολογιστεί).
Άρα ο Μακιαβέλλι δεν μιλάει για αναζητήσεις αλλά για ανακαλύψεις.
Οι τυχαίες καταστάσεις που έγραψα σε προηγούμενη απάντηση, είναι καταστάσεις που βλέπουμε αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την αιτία που τις προκάλεσε (ούτε κάν να πιθανολογήσουμε), όμως δεν μιλάμε για ανακαλύψεις, αλλά για επαναλαμβανόμενες μη εξηγημένες καταστάσεις.

Περί ψυχής: το κινητό έχει ταχύτητα αλλά ταχύτητα δεν νοείται χωρίς κινητό. Η ταχύτητα όπως και η ψυχή είναι παράμετρος - πράγμα άυλο αλλά νοητό! Ακόμα όμως και μια σκεψη μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα (βάσει της θεωρίας των τομών -ή λόγων-). 'Ετσι στέκει να πούμε ότι η ψυχή μπορεί να επιδράσει στο περιβάλλον. Η ψυχή είναι νοητός παράγοντας, η νόηση επιδρά στο περιβάλλον, άρα η ψυχή επιδρά στο περιβάλλον διαμέσου ενός ανθρώπου!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
notasentence
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 03 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 29
Τόπος: ΟΥΤΟΠΙΑ?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2003 10:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πριν σου δωσω μια μακροσκελη απαντηση σχετικως με τη ρηση του Μακιαβελλι θα ηθελα να μαθω τι λες για τις παρακατω ερωτησεις.

Α)Ο Κιουρι πεθανε απο τη ραδιενεργεια.Δεν ηξερε οτι ηταν θανατηφορα.
Σημαινει αυτό οτι επρεπε να θεωρει οτι ειναι απιθανο να πεθανει απο αυτη?

Β)Το AIDS ως γνωστο θεωρειται θανατηφορο.Ομως εχει αποδειχθει οτι
το 1% του πληθυσμου της Καυκασιας φυλης που ζει στις ΗΠΑ εχει διαφορους απο των υπολοιπων ανθρωπων υποδοχεις στα Τ-λεμφοκυτταρα
(αυτα που προσβαλλει ο ιος) και δεν μολυνεται!
Εστω λοιπον οτι ενας με αυτο το μεταλλαγμενο Τ-λεμφοκυτταρο παει στο νοσοκομειο και βρισκει οτι εχει στο αιμα του σε ορισμενη συγκεντρωση τον ρετροιο του HIV που προκαλει το AIDS.Οι γιατροι του λενε οτι θα πεθανει.Ειναι αυτο πιθανο?Τι θα ελεγε καποιος που γνωριζε την ιδιομορφια του ανθρωπου αυτου?Ηταν τυχαιο το γεγονος οτι κολλησε?

Ρωταω αυτα χωρις οποιαδηποτε ροπη προς τσακωμο.Ενδιαφερομαι ομως να μαθω την απαντηση σου επι των παραπανω θεματων.
_________________
Προτιμώ να με λένε φίλο της σοφίας παρά σοφό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2003 12:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Πρώτα να σε πληροφορήσω ότι συνήθως παλεύω με ζίου ζίτσου ή καράτε αλλά ευτυχώς -και αυτό δεν είναι τυχαίο- τα λέμε από το διαδίκτυο. (δν έχουν εφευρεθεί η ψηφιακές σφαλιάρες. Laughing

Για τον Κιουρί: Η ενασχόλησή του με την ραδιενεργεια άρχισε μετά την ανακάλυψη του ραδίου. Η θανατηφόρα ιδιότητα της ακτινοβολίας αυτής ήταν επίσης μια ανακάλυψη. Μετά την ανακάλυψη έχουμε την γνώση και προσδιορίζουμε την πιθανότητα να πεθάνει κανείς από ραδιενέργεια και μάλιστα βαθμονομημένα με βάση την ένταση αυτής. Η πιθανότητα σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνει από την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Εξετάζοντας γενικά το θέμα των ατυχημάτων μπορούν να εξαχθούν στατιστικές που να δείχνουν ότι το τάδε συμβάν θα συμβεί σε τόσες από τόσες περιπτώσεις, κάποιο άλλο με άλλη πιθανότητα, αλλά πάντα θα ονομάζουμε τι είναι αυτό που έχει πιθανότητα. Η θα ονομάζουμε τι είναι αυτό που ψάχνουμε ή μπορούμε να πάθουμε και δεν γνωρίζουμε την πιθανότητα διότι δεν έχουμε στοιχεία.

Το Β θέμα: Οι γιατροί απαντούν βάσει ιστορικού και εξετάσεων που προκύπτουν από το ιστορικό. Αν αποκρύψουμε το ιστορικό θα μας δώσουν πιθανόν λάθος απάντηση. Η πιθανότητα αν δεν μπορεί να υπολογιστεί τότε λέμε ότι ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ == ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ έχει aids ο καυκάσιος! Laughing

Και στα δυο σου ερωτήματα έχεις από ένα παράδοξο:
Για ερώτημα Α: Ο κιουρί δεν συσχέτισε αρχικά τον θάνατο με την ραδιενέργεια, το βίωσε όμως και απεβίωσε, άρα την τελευταία στιγμή το κατάλαβε, και έτσι το θεώρησε! Το παράδοξο είναι να ζητάς από κάποιον να θεωρήσει κάτι πριν αυτό φανερωθεί!
Στο δεύτερο ερώτημα ζητάς να σου απαντήσω αν κόλλησε τυχαία ο καυκάσιος- πρέπει να ρωτήσουμε τον ή την παρτενέρ του αν του το είχε αναφέρει ή όχι και αν δεν φυλάγονταν γιατί ήξερε ή όχι ότι είχε λεμφοκύταρα κανόνι! Το παράδοξο είναι ότι ο λόγος που κόλησε ο καυκάσιος aids και η ιδιαιτερότητα των λεμφοκυττάρων του δεν κολλάνε με καμμιά λογική.
Σου απάντησα όμως από αυτό που νόμιζα ότι θα ταίριαζε στην ιστορία που είπες (παίζω και σκάκι, Laughing )
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
notasentence
Επιστημονικός Συνεργάτης


Εγγραφή: 03 Νοέ 2003
Δημοσιεύσεις: 29
Τόπος: ΟΥΤΟΠΙΑ?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 04, 2003 1:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Α)Τη δευτερη ερωτηση αστη.Νομιζα οτι θα ηξερες κατι σχετικως με τις ιδιοτητες των ιων αλλα μαλλον δεν ξερεις.Βαριεμαι να σου εξηγω οποτε αστη εγω φταιω που την εβαλα εξαρχης.
Ας εξετασουμε τη πρωτη και μονο.

Επειδη ομως ειναι αργα το βραδυ (12 περιπου!) και δε μπορω να συγκεντρωθω θα σου απαντησω αυριο.
Επισης η απαντηση μου στο Ζιου Σιτσου Βρισκεται στη φωτογραφια διπλα στις απαντησεις μου.Ναι ναι ναι εσενα σημαδευει.
Μηπως επρεπε να λεγεσαι Buggyman εξαιτιας του ΚΑΡΑΤΕ! Twisted Evil Twisted Evil

Τα λεμε αυριο...ελπιζω απο μακρια για την ακριβεια απο πολυ μακρια. Very Happy Mr. Green
_________________
Προτιμώ να με λένε φίλο της σοφίας παρά σοφό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bugman
Πρύτανης


Εγγραφή: 03 Ιούλ 2003
Δημοσιεύσεις: 13585
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 05, 2003 12:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Όποιος νομίζει ότι ο συζητητής ξέρει και έτσι ρωτάει για να μάθει και κατόπιν αναγνωρίζει ότι αυτός δεν ξέρει, ένα είναι σίγουρο: Η ερώτηση ήταν εκτός θέματος!
_________________
Σκορπίστε γνώση, μαζέψτε χαρά!

Η γνώση δεν μπορεί να πουληθεί: Γιατί ενώ κάθε εμπόρευμα μπορεί να επιστραφεί, η γνώση δεν μπορεί να επιστραφεί!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Ελεύθερες Απόψεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center