Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Η απάτη του κεντροδεξιού μετώπου

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα Επικαιρότητας
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
koan.4
Αντιπρύτανης


Εγγραφή: 29 Οκτ 2010
Δημοσιεύσεις: 89

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 24, 2012 10:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Η απάτη του κεντροδεξιού μετώπου Απάντηση με Συμπερίληψη

Γιατί η "Διαπλοκή" διέταξε τον Σαμαρά να κάνει το δήθεν κεντροδεξιό "προσκλητήριο";

Τι ακριβώς είναι αυτή η Dream Team των αποτυχημένων ...γόνων;

Θα "ξυπνήσουν" επιτέλους οι δεξιοί να τιμωρήσουν αυτούς, που τους ξεφτιλίζουν εδώ και τριάντα χρόνια;



Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Οι Αμερικανοί λένε το εξής σοφό: ...Αν με ξεγελάσεις μία φορά, ντροπή σου ...Αν με ξεγελάσεις δύο φορές, ντροπή μου. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, δηλαδή, ένας άνθρωπος, αν κατορθώσει και σε ξεγελάσει δύο φορές, σε ντροπιάζει εσένα τον ίδιο. Σε καθιστά ντροπιασμένο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εμείς οι αριθμομανείς: Τι ακριβώς είσαι, αν σε ξεγελάσει κάποιος πέντε φορές σε λιγότερο από μισό χρόνο; Μόνον οπαδός του Αντώνη Σαμαρά μπορείς να είσαι ...Αφελής νεοδημοκράτης, που προφανώς δεν χόρτασες τη μέχρι τώρα κοροϊδία και είσαι έτοιμος να στηρίξεις το κεντροδεξιό μέτωπο των αποτυχημένων όλων των ειδών. Μιλάμε πραγματικά για το απόλυτο ρεκόρ της αφέλειας των ψηφοφόρων, αλλά και της υποκρισίας της ηγεσίας τους.

Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Στόχος ήταν η αυτοδυναμία και η υπόσχεση ήταν ότι δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές έγιναν και ο "ντράμερ" της Βοστόνης απέτυχε πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε στον στόχο του, παίρνοντας το εξόχως ταπεινωτικό 18% —που είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη ΝΔ— και ταυτόχρονα αθέτησε την υπόσχεσή του απέναντι στους νεοδημοκράτες, εφόσον μέχρι τέλους αγωνίστηκε να δημιουργήσει Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.

...Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Όχι μόνον έγραψε στα παλιά του τα "παπούτσια" τους οπαδούς της ΝΔ, που τους υποσχόταν ότι δεν θα κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με τη "σιγουριά" ενός ασθενούς με προχωρημένο Αλσχάιμερ βγήκε και είπε ότι: έκανε τα ΠΑΝΤΑ, για να στήσει αυτήν την Κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά απέτυχε. Αυτός, ο οποίος υποσχόταν μη-συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και απειλούσε με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις —μέχρι να επιτύχει υποτίθεται την αυτοδυναμία—, έκανε την "κωλοτούμπα" τού πρωταθλητή, που του χάρισε το παρατσούκλι "Κομανέτσι". Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι: σέρνει τον λαό σε εκλογές, ενώ θα μπορούσε να συμμετάσχει και αυτός σε μια κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα ...Αυτά δεν γίνονται ούτε σε κωμωδίες ...Μιλάμε για "καρτούν" της πολιτικής. Απέτυχε όχι μόνον στον στόχο του, αλλά στην πραγματικότητα απέτυχε και στο να αθετήσει την υπόσχεσή του. Δεν κατάφερε ούτε καν να "προδώσει" τους αφελείς που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν. Ήθελε να τους προδώσει, κάνοντας κυβέρνηση από κοινού με το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το κατάφερε. Έκανε τα πάντα —όπως μας διαβεβαίωσε— για να τους προδώσει, αλλά δεν το κατάφερε, γιατί δεν του το επέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Φορτώθηκε μάλιστα το κόστος αυτής της προδοσίας, χωρίς να μπορέσει να προδώσει.

Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ, ακόμα και για έναν Αντωνάκη. Όχι απλά απέτυχε να κατακτήσει τους στόχους του, όπως μας έχει πλέον συνηθίσει, αλλά έκανε αυτό, το οποίο μόνον αυτός μπορεί να κάνει ...Αυτό, το οποίο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος τόσο καλά ..."Φορτώθηκε" μόνος του όχι μόνον τα "φορτία" του, αλλά και τα "φορτία" των άλλων. Όπως, για παράδειγμα, "φορτώθηκε" ο ίδιος και το κόμμα του το κυβερνητικό κόστος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχει κυβερνήσει ούτε μία ημέρα, έτσι "φορτώνεται" σήμερα και το κόστος μιας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, χωρίς αυτή να έχει συμβεί ποτέ. Ο Σαμαράς σήμερα μπορεί να κατηγορηθεί για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, γιατί απλά ήταν αφελής στις δηλώσεις του.

Μιλάμε για πρωτοφανή περίπτωση στην πολιτική μας ιστορία. Ό,τι κάνει ο Σαμαράς είναι λάθος ...Γραβάτα διαλέγει μόνος του κι αυτή είναι ...κίτρινη. Ο άνθρωπος αποδεικνύει καθημερινά και με όλους τους τρόπους πως δικαίως ήταν συγκάτοικος με τον Γιωργάκη. Πρέπει αυτοί οι δύο πραγματικά να άφησαν "ιστορία" στη Μασαχουσέτη ...Σε ειδική "πτέρυγα" πρέπει να τους είχαν στο Κολέγιο ...Απίστευτοι τύποι ήταν καί οι δύο ...Δεν μιλάμε για απλά ασήμαντα "σπίρτα" βρεγμένα ...Μιλάμε για συλλεκτικά "τζάκια" πραγματικά "σβησμένα" ...Μιλάμε για ζωντανά εγχειρίδια της πολιτικής ανθρωποβιολογίας ...Η απόδειξη ότι ακόμα και το πιο ισχυρό οικογενειακό DNA εκφυλίζεται μέσα στον χρόνο.

Οι άνθρωποι, οι οποίοι κατέστρεψαν τον δικομματισμό στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να βυθίσουν τον Τιτανικό μέσα στο λιμάνι του Σαουθάμπτον ...Ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης ...Οι εξηντάχρονοι ανήλικοι. Ειδικά ο Σαμαράς μάς εκπλήσσει με το εκπληκτικό του "ντεμαράζ". Μέσα σε ελάχιστους μήνες "προσπέρασε" τον Γιωργάκη και μας έκανε να τον ξεχάσουμε. Παρ' όλη τη μικρή παρουσία του σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ήδη "καπαρώσει" θέση στην ελληνική ιστορία ...Πιο χαζός κι απ' τον ΓΑΠ ...Μιλάμε για τον "αντιαλχημιστή" της Μεταπολίτευσης ...Μιλάμε για τη ζωντανή προσωποποίηση της αποτυχίας. ...Ένας "Αντιμήδας" της πολιτικής. Παρέλαβε έναν γίγαντα του δικομματισμού, ο οποίος ήταν έτοιμος να δώσει την πρωθυπουργία ακόμα και σε ένα κουνέλι και ταπεινώθηκε όσο κανένας άλλος αρχηγός στη Μεταπολίτευση. Στην κυριολεξία ...ό,τι αγγίζει, το καταστρέφει ..."Χρυσάφι" πιάνει, "κάρβουνο" το κάνει.

Μιλώντας για "κάρβουνο", θυμηθήκαμε τη Ντόρα...

συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/05/i-apati-tou-kentrodexiou-metopou.html

Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολίτες σε ένα ελεύθερο και δημοκρατικό κράτος. Η Δημοκρατία πάντα δίνει ευκαιρίες ...στους ανθρώπους. Μυαλό ανθρώπινο θέλει και όχι προβατίσιο ένστικτο. Κατανοητό; Γιατί να μασάμε τα λόγια μας; Γιατί να χαϊδεύουμε "αυτιά"; Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όσο σκληρή κι αν είναι. Ανθρώπους, που να τους δουλεύει η Ντόρα και ο Αντωνάκης, δεν τους αξίζει ούτε η Δημοκρατία ούτε η ελευθερία ...Για τέτοιους ανθρώπους μια χαρά είναι τα Μνημόνια και οι προσβολές του Σόιμπλε. Όποιοι πάνε και τους ψηφίσουν, θα είναι άξιοι της τύχης τους. Όποιος αντέχει το "δούλεμα" της Ντόρας, δικαιούται και το μαστίγιο της Μέρκελ ...Σετ πάνε αυτά ...Ψηφίζεις το ένα και παίρνεις τα δύο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Chaos
Πρύτανης


Εγγραφή: 09 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 2132
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 24, 2012 1:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη


Καλά, ας πάει ο Τραϊανός στον Μιχαλολιάκο να τον κάνει βουλευτή με τα Χρυσά Αυγά και ας αφήσει τους άλλους να βουρλίζονται.
Δεν τρέφω καμμιά ιδιαίτερη εκτίμηση στην Πριγκίπισσα των Καρπαθίων ή τον Μπούλη της Αλλατίνης, αλλά ακόμη και αυτοί είναι προτιμότεροι από τον Κεκαυμένο Αμαξά, τον Ροζ Λαδοπόντικα ή τους κακέκτυπους Νεοναζί που φαίνεται τόσο να αγαπά ο Σκουπιδοτενεκές της Πολιτικής με το ένδοξο αυτοκρατορικό όνομα...


_________________
Ψάχτης, Ξερόλας, Ανακατωσούρας, Καλότροπος, Κακόψυχος...
http://chaos-excavations.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
koan.4
Αντιπρύτανης


Εγγραφή: 29 Οκτ 2010
Δημοσιεύσεις: 89

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 25, 2012 6:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Παράθεση:
Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολίτες σε ένα ελεύθερο και δημοκρατικό κράτος. Η Δημοκρατία πάντα δίνει ευκαιρίες ...στους ανθρώπους. Μυαλό ανθρώπινο θέλει και όχι προβατίσιο ένστικτο. Κατανοητό; Γιατί να μασάμε τα λόγια μας; Γιατί να χαϊδεύουμε "αυτιά"; Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όσο σκληρή κι αν είναι. Ανθρώπους, που να τους δουλεύει η Ντόρα και ο Αντωνάκης, δεν τους αξίζει ούτε η Δημοκρατία ούτε η ελευθερία ...Για τέτοιους ανθρώπους μια χαρά είναι τα Μνημόνια και οι προσβολές του Σόιμπλε. Όποιοι πάνε και τους ψηφίσουν, θα είναι άξιοι της τύχης τους. Όποιος αντέχει το "δούλεμα" της Ντόρας, δικαιούται και το μαστίγιο της Μέρκελ ...Σετ πάνε αυτά ...Ψηφίζεις το ένα και παίρνεις τα δύο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα Επικαιρότητας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center