Θ.ΒοήθειαςΘ.Βοήθειας   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Εγγεγραμμένα μέληΕγγεγραμμένα μέλη   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΠροφίλΠροφίλ 
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ..

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφικοί Προβληματισμοί
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 8:02 am    Θέμα δημοσίευσης: ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.. Απάντηση με Συμπερίληψη

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/340413/anaduei-i-dusosmia-tis-epohis-ton-nazi/
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
apostoloss
Πρύτανης


Εγγραφή: 21 Σεπ 2010
Δημοσιεύσεις: 200

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 2:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Μάξιμε δεδομένου της καταστάσεως. Τί κόμμα προτείνεις για τις εκλογές; είμαι πολύ προβληματισμένος. Αν θες απαντας.
_________________
Ω μεγάλο άστρο! Ποια θα 'ταν η ευτυχία σου, αν' δεν είχες αυτούς που φωτίζεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 5:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

apostoloss έγραψε:
Μάξιμε δεδομένου της καταστάσεως. Τί κόμμα προτείνεις για τις εκλογές; είμαι πολύ προβληματισμένος. Αν θες απαντας.


Αποστόλη
Εχω διαβασει καποιες τοποθετησεις σου και σε βρισκω αρκετα προβληματισμενο και σκεπτομενο προοδευτικα ατομο.
Δεν ειμαι εγω αυτος που θα σου προτεινα καποιο κομμα να ψηφισεις διοτι ετσι θα υποτιμουσα εκ των πραγματων την ωριμοτητα και προσωπικοτητα σου, πραγμα που δεν μου αρμοζει και δεν μου αρεσει να κανω, ουτε και με τον γιο μου....
Αν μου επιτρεπεις, συμβουλευτικα και μονο, θα σου ελεγα να ακους τους παντες, να απαιτεις ομως ταυτοχρονα, ΛΟΓΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ επιχειρηματα απ' τη μερια τους για τα λεγομενα τους, να ελεγχεις με αντικειμενικοτητα - χωρις ιδιοτελεια - καθε νεα για σενα πληροφορια, και τελος να δημιουργεις μονος σου την ΑΛΗΘΕΙΑ του πραγματος που εξεταζεις.

Ο καλυτερος τροπος ειναι δια της κατ' αρχην αφαιρεσεως.....της οφθαλμοφανεστατης ΣΑΒΟΥΡΑΣ των πολιτικων και των κομματων τους, που κοροιδευουν μισο αιωνα τωρα τους αφελεις συμπατριωτες μας.....
Στο τελος του ψαξιματος θα σου προκυψει ο πλεον ΛΟΓΙΚΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, πολιτικος και παραταξη, και θα επιλεξεις για ψηφο.
Αντε και καλο βολι....
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
apostoloss
Πρύτανης


Εγγραφή: 21 Σεπ 2010
Δημοσιεύσεις: 200

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 6:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Εγώ σε ρώτησα όντας προβληματισμένος στο εξής: Γιατί σε αυτήν την χώρα θα πρέπει να είμαι ή κομμουνιστής και άθεος ή δεξιός μαζί με τους παπάδες. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλά στην Ελλάδα τείνουν να μας τρελάνουν.

Τι εννοώ: συμφωνώ με τους οικολόγους πράσινους πχ όταν τους ακούω νσ λένε ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και να μην βλέπουμε μόνο στην ζωή μας το κέρδος ή ότι το να εκμεταλευτούμε τον ορυκτό πλούτο δεν οδηγεί πουθενά καθόσον οι πηγές ποτέ δεν είναι ανεξάντλητες και σε 50 χρόνια πχ πάλι θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα συν ότι θα έχουμε καταστρέψει και το περιβάλλον. Συμφωνώ όταν τους ακούω να λένε ότι το κράτος από την εκκλησία πρέπει να διαχωριστεί. Αλλά δεν μπορώ να ακούω ταυτόχρονα να πηγαίνουν ενάντι στην πατρίδα μου σε εθνικά θέματα. Είτε αυτό λέγεται μακεδονίκο είτε Τσάμηδες.

Κάτι ανάλογο ακούω από ολα τα κόμματα. Δηλαδή το να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πρακτικά ότι θα πρέπει να δεχθώ ότι δεν θα ξαναμιλήσω για μετανάστες ότι για όλα φταίει η πλουτοκρατία και θα πρέπει να ανέχομαι να βλέπω έξω από την Εθνική βιβλιοθήκη να κοιμούνται Κούρδοι. Επίσης ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα του η Αστυνομία θα αποστρατικοποιηθει και θα μπορούμε όλοι να κάνουμε πορείες ελευθερα..τι ώραια... Ότι γουστάρει ο καθένας. Τέλεια.

Το να ψηφίσω Καραντζαφέρη σημαίνει ότι πρέπει να δεχθώ ότι ναι μεν η χώρα δεν πρέπει να γίνει ξέφραγο αμπέλι, ότι θέλουμε συγκεκριμένο αριθμό μεταναστών αλλά από την άλλη αυτό πρέπει να γίνει με Ρατσιστικό και απάνθρωπό τρόπο και παρέα με τους Παπάδες και την Εκκλησία που τους βλέπω και βγάζω σπυράκια.

Μην μιλήσω για Κομμουνιστές. Αυτή ζουν στον κόσμο τους.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ.

Και έχεις δύο μεγάλα κόμματα να παραπέουν ανάμεσα σε όλες τις απόψεις. Δηλαδή, τί παίζει απόψε; Ασφάλεια; Φτιάξε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αύριο; Σκοτώσαν τον Αλέξη; Κάψτε την Αθήνα να ευχαριστηθει ο κόσμος.

Κοινή λογική δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα;
_________________
Ω μεγάλο άστρο! Ποια θα 'ταν η ευτυχία σου, αν' δεν είχες αυτούς που φωτίζεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 30, 2012 8:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

apostoloss

Θα απαντήσω στα ερωτήματα σου, όσο τουλάχιστον μου επιτρέπει ο χώρος, με τις δικές μου απόψεις, που σε βεβαιώ δεν προέκυψαν τυχαία ούτε από κάποιου είδους ιδιοτέλειας ίδιων ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Τα όποια εκφραζόμενα με λόγια η έργα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ καθορίζουν από πάντα την ροή της ΙΣΤΟΡΙΑΣ στην ανθρωπότητα, καθώς επίσης, και των κοινωνικών σχέσεων γενικότερα. Δεν φταίει η Ελλάδα φίλε μου – γενικα και αοριστα - για το κατάντημα μας…

Πρωτα και πριν από όλα, φταιει η ΠΑΙΔΕΙΑ μας, που μας επιβαλλεται υποχρεωτικα από νηπιακη ηλικια, καθοδηγουμενο από το Εβραιοχριστιανικο Ιερατειο, που όχι μονο αποκρυπτει την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλα και διαστρεβλωνει τους παντες και τα πάντα προκειμένου να μας κανει μη σκεπτομενους….
Παπαγαλακια μας θελουν και μας κανουν, τυφλους πιστους φανατικους οπαδους των ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ , για να ψηφιζουμε σαν αγγελη προβατων τον κάθε καραγκιοζη πολιτικαντη. Γι’ αυτό και ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο που 50 χρονια τωρα κυβερναται από τρεις οικογενειες.
Φίλε μου έχω εντελώς διαφορετική άποψη, με όσα γράφεις σχετικά με τους Οικολόγους, με τον Σύριζα, με τον Καρατζαφέρη, με το ΚΚΕ, με ΠΑΣΟΚ, με ΝΔ κλπ.

Αυτό δεν πάει να πει ασφαλώς πως δεν μπορούμε – καλόπιστα πάντα – να εκθέτουμε τις θέσεις μας. Αρκεί να ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ γι’ αυτές.Αν δεν έχουμε επιχειρήματα τότε απλά λέμε ΑΝΟΥΣΙΑ πράγματα, και δεν μας τιμά το γεγονός αυτό.

1. Οι οικολόγοι δεν είναι ούτε προδότες της πατρίδας μας, ούτε γραφικοί ανεγκέφαλοι όπως θέλουν να τους χαρακτηρίζουν οι καιροσκόποι πολιτικάντηδες του Δεξιού κυρίως κατεστημένου. Λίγο ρομανιστές μπορείς να τους πεις, αλλά η δράση τους γενικά είναι σε σωστό δρόμο….
2. Έχεις «αγρία μεσάνυχτα» για το τι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πρεσβεύει και εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ επηρεασμένος από την ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ εις βάρος του, που αρχίζει και τελειώνει από ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, από όλους όσους ΤΡΕΜΟΥΝ την δυναμική παρουσία του ως τη ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ αντιπολίτευση, αλλά και ως μελλοντική προοπτική ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του status της χώρας μας, στις ερχόμενες εκλογές. Τους τραμπούκους και τους κουκουλοφόρους δεν θα τους βρεις στα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ φίλε μου. Θα τους βρεις στα σώματα ασφαλείας, στη χρυσή αυγή, στους αναρχικούς κλπ. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, σε βεβαιώ γι’ αυτό.

Για την λαθρομετανάστευση φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ η οι κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν την συνθήκη του Δουβλίνου, που υποχρεώνει την χώρα μας να μην επιτρέπει χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων στους μετανάστες να φύγουν για άλλες χώρες ; Η ανθρωπιστική και μόνο θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με κριτήρια ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, είναι κατακριτέα και γιατί; Θα σου άρεσε να τους βάζαμε όλους σε πλοία και να τα βουλιάζαμε στη συνέχεια ως λύση του προβλήματος, όπως οι φασίστες και οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ – ΑΝΩΡΙΜΟΙ συνηθίζουν να λένε;

Τελος σχετικα με τις κινητοποιησεις που δεν αφορα ασφαλως μονο τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ διοτι στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ η λαικη αγανακτηση ετσι εκφραζεται – στην καλυτερη περιπτωση – με επανασταση στην χειροτερη, όταν καταλαβαινει την κοροιδια και την προδοσια εις βάρος του. Δεν επαναπαύεται στο σαλωνι του σπιτιου του, πολύ δε περισσοτερο αν είναι ανεργος, χωρις προοπτικες επαγγελματικης αποκαταστασης. Πριν φτασει στην αυτοκτονία, τουλάχιστον πολεμάει με τον τρόπο του. Δεν φοράει κουκούλα αυτός, Άλλοι φοράνε….

Εν παση περιπτωση, οι ιδεες σου σχετικα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Φρόντισε να δέχεσαι την όποια πληροφόρηση με την πρέπουσα κάθε φορά επιφύλαξη και ΕΛΕΓΧΟ, από το δυνατόν περισσότερες πηγές, πριν την θεωρήσεις αντικειμενική.
Για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν το συζηταω διοτι οι πολιτικες τους και η διαχειρηση των οικονομικων κατεστρεψαν κυριολεκτικά τη χώρα μας .

3. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΜΑΓΚΕΣ» ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Ο Καρατζαφέρης με τις κολοτουμπες του, δείχνει να χάνει το παιχνίδι, Το ΚΚΕ στην ουτοπική «κοσμαρα» του.
Ο Καμμενος τα λεει χυμα και σταρατα, και ισως κανει την εκπληξη να πρωτευσει…..πραγμα που ο Σαμαρας όταν το υποψιαζεται αυτό ,,,,,βγαζει «καντιλες»….
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
apostoloss
Πρύτανης


Εγγραφή: 21 Σεπ 2010
Δημοσιεύσεις: 200

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2012 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Μια ερώτηση Μάξιμε και δηλώνω προκαταβολικά ότι δεν είμαι ούτε εθνικόφρονας ούτε Δεξιός. ( Τοποθετώ τον εαυτό μου κεντροαριστερά)

Έχω δει με τα μάτια μου να είναι στα Δικαστήρια Πακιστανοί μαζί με Έλληνες. Να δικάζονται λόγω επεισοδίου με μαχαίρια μεταξύ τους.

Οι δικηγόροι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τρέχουν να υπερασπιστούν τους Πακιστανούς;
Γιατί απέξω από τα δικαστήρια οργανώνουν αντιρατσιστική διαδήλωση με 200 Πακιστανούς;

Γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί που δικάζονται είναι καλά παιδία; Η' είναι μια στιγνή ψηφοθηρική εκμετάλευση του γεγονότος; Δηλαδή ότι να είμαι είμαστε αντιρατσιστές, ανθρωπιστές κλπ.

Γιατί όταν σκότωσε ο Αλβανικός Εθνικισμός τον Αριστοτέλη Γκούμα στην Χειρμάρα, δεν οργανώθηκε μια αντιρατσιστική διαδήλωση;

Μπορεί φίλε Μάξιμε τα σώματα ασφαλέιας να έχουν κουκουλοφόρους - δεν το γνωρίζω, το υποθέτω - αλλά γνωρίζω άτομα προσωπικά που ανήκουν σε αναρχοαυτόνομες ομάδες που πάνε και σπάνε μαγαζία και κάνουν επιθέσεις σε Αστυνομικά τμήματα. Δέν άκουσα μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει μια ξεκάθαρη θέση για αυτά.

Και μια εντελώς προσωπική εμπειρία. Ανέφερα τον Γρηγορόπουλο. Στον δήμο στον οποίο μένω, τότε με τα επεισόδια, Ένας καθηγητής είχε πάρει τα παιδία εν ώρα μαθήματος και τα πήγε στην Αστυνομία να πετάξουν αυγά.
Αυτός ο άνθρωπος τώρα είναι Αντιδήμαρχος υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ.
_________________
Ω μεγάλο άστρο! Ποια θα 'ταν η ευτυχία σου, αν' δεν είχες αυτούς που φωτίζεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2012 1:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Αποστόλη
Η πολιτική δεν είναι και δεν πρέπει να είναι όπως μια επιλογή οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας…..Για να δηλώνεις ιδεολογική κατεύθυνση, χρειάζεσαι ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ που να εκφράζουν τα συμφέροντα σου, ανάλογα της κοινωνικής, οικονομικής, εργασιακής κατάστασης σου. Δεν λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ ο χαρακτηρισμός «κεντροαριστερός», «δεξιός» η «αριστερός», αν δεν έχεις αντίστοιχες γνώσεις για το ιδεολογικό υπόβαθρο ενός έκαστου εξ αυτών και ποιο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θα πρέπει να σε εκφράζει.

Τα παραδείγματα που αναφέρεις περί Πακιστανών η άλλων αλλοδαπών που μπορεί να φτάνουν σε δικαστήρια για αδικήματα, δεν αποδεικνύει ταυτόχρονα πως όλοι τους είναι εγκληματίες. Αλλά ακόμα και τέτοιοι να είναι, έχουν το νόμιμο ανθρώπινο δικαίωμα, από τον χάρτη του ΟΗΕ, να τύχουν δίκης πριν την καταδίκη τους.
Η πολιτική ταυτότητα των συνηγόρων τους, δεν είναι κατ΄ αποκλειστικότητα οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί ο κάθε δικηγόρος να τους υπερασπιστεί, ανεξάρτητα της πολιτικής ταυτότητας του, όπως με την ιδια λογική, ο κάθε δικηγόρος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπερασπίζεται ακόμα και τους χειρότερους εγκληματίας.
Σχετικά με όσα γράφεις περί κουκουλοφορων και «μη καταγγελίας τους…» από τον ΣΥΡΙΖΑ…Αυτό κι’ αν δεν αποτελεί ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ φίλε Αποστόλη…
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Όλ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
Εσύ «κράτησες» την παραπληροφόρηση και αγνόησες την αντικειμενική πραγματικοτητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των συλλαλητηρίων των ελεύθερων πολιτών, να εκφράζουν τις θέσεις τους, πράγμα που το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας μας όχι απλά το επιτρέπει, αλλά το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ μέσω του πατριωτισμού των Ελλήνων.
Αυτοί που δεν θέλουν, τα συλλαλητήρια, είναι οι εκάστοτε κυβερνώντες μπλε και πράσινοι γιατί ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ – ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και το τι τους περιμένει για την προδοσία για το ξεπούλημα της χώρας και του Λαού μας.
Δεν καταλαβαίνω το «αρνητικό» της στάσης του καθηγητού που όπως λες υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ….

Επειδή συμβαίνει να είμαι κι’ εγώ καθηγητής, γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα πως δεν γίνεται εν ώρα μαθήματος να την «κοπανήσει» ο καθηγητής παίρνοντας μαζί του μάλιστα και τους μαθητές του….Το αν πήγαν και πέταξαν αυγά….στο αστυνομικό τμήμα, πάλι δεν μου λέει τίποτα, κάτω από το συναισθηματικό βάρος των ημερών που ειχε ξεσηκώσει όλη την ΑΘΗΝΑ.

Μολότοφ πάντως δεν πέταξαν…Έτσι δεν είναι ;
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
apostoloss
Πρύτανης


Εγγραφή: 21 Σεπ 2010
Δημοσιεύσεις: 200

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2012 7:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Εγώ που το είδα από κοντά σου λέω ότι έγινε. Και δεν είναι δουλεία ενός καθηγητή να διαμορφώνει την σκέψη ενός μαθητή γύρω από τα πολιτικά ζητήματα. Πόσο μάλλον να τον μάθει να λειτουργεί με το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ! Και πόσο μάλλον άν δεν έχει πάρει άδεια από τον γονιό του να κάνει κάτι τέτοιο.

Όσο για τους Αλλοδαπούς δεν είπα ότι είναι εγκληματιές. Δεν είμαι ξενοφοβικός. Απλά πρέπει να επικρατήσει η λογική. Ούτε η Αθήνα να γινει αβιώτη ούτε αυτούς τους ανθρώπους να τους μεταχειριζόμαστε σαν ζώα.
_________________
Ω μεγάλο άστρο! Ποια θα 'ταν η ευτυχία σου, αν' δεν είχες αυτούς που φωτίζεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
apostoloss
Πρύτανης


Εγγραφή: 21 Σεπ 2010
Δημοσιεύσεις: 200

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2012 7:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

Επίσης θέλω να μου απαντήσεις σε ενα ερώτημα. Γίνεται αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και προχωρά σε μια μεταρύθμιση η οποία προκαλεί αντιδράσεις πχ στους ταξιτζίδες. Αποφασίζουν λοιπόν αυτοί να κλείσουν το σύνταγμα.

Τί θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα αφήσει μια μερίδα ανθρώπων να ταλαιπωρούν όλους τους υπόλοιπους στο όνομα της ελέυθερης διαδήλωσης?

Θα χρησιμοποιήσει τα ΜΑΤ; Έχω ακούσει με τα αυτία μου τον κ. ΤΣΙΠΡΑ να δηλώνει ότι η Αστυνομία πρέπει να ασχολείτε με το έγκλημα και όχι με τα συλλάλητήρια.
_________________
Ω μεγάλο άστρο! Ποια θα 'ταν η ευτυχία σου, αν' δεν είχες αυτούς που φωτίζεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
maxim_97
Πρύτανης


Εγγραφή: 08 Ιαν 2005
Δημοσιεύσεις: 2769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 01, 2012 8:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με Συμπερίληψη

apostoloss έγραψε:
Εγώ που το είδα από κοντά σου λέω ότι έγινε. Και δεν είναι δουλεία ενός καθηγητή να διαμορφώνει την σκέψη ενός μαθητή γύρω από τα πολιτικά ζητήματα. Πόσο μάλλον να τον μάθει να λειτουργεί με το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ! Και πόσο μάλλον άν δεν έχει πάρει άδεια από τον γονιό του να κάνει κάτι τέτοιο.

Όσο για τους Αλλοδαπούς δεν είπα ότι είναι εγκληματιές. Δεν είμαι ξενοφοβικός. Απλά πρέπει να επικρατήσει η λογική. Ούτε η Αθήνα να γινει αβιώτη ούτε αυτούς τους ανθρώπους να τους μεταχειριζόμαστε σαν ζώα.


Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, ο καθε δασκαλος διαμορφωνει ετσι κι' αλλοιως συνειδησεις απο νηπιακη ηλικια, και σε (μας) κανει εβραιοχριστιανους η εβραιο-μουσουλμανους η βουδιστες κλπ,χωρις την θεληση μας.....
Γι' αυτον τον δασκαλο, που με την υπαρχουσα διδακτεα υλη, σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ που εξυπηρετουν το κοινωνικο-πολιτικο κατεστημενο και το ιερατειο, που τελικα σε καθιστα κυριολεκτικα και αντικειμενικα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ χωρις να το παρεις χαμπαρι λογω του νεαρου της ηλικιας σου, δεν λες κουβεντα. Η δουλεια του δασκαλου φιλε μου ειναι αυτη, καλως η κακως.
Η όποια διαφορα στο κατα ποσον η οχι, ο δασκαλος αυτος προσφερει θετικο επιστημονικο εργο μεσω ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ με τις γνωσεις που μεταφερει σττους μαθητες του η αντιθετα "γνωσεις" στειρου αντιεπιστημονικου περιεχομενου, μεσω της θρησκευτικης - πολιτικης η αλλης κοσμοαντιληψης του, υποχρεωνει τον μαθητη να "παπαγαλιζει" χωρις να χρησιμοποιει την ΛΟΓΙΚΗ στη σκεψη του. Ο φτιαγμενος μεσω παιδειας συναισθηματικος παραγοντας αποφασιζει και αυτο ειναι καταστροφικο για το ιδιο το ατομο αλλα και για το ευρυτερο κοινωνικο του περιβαλλον απο τις κατα κανονα λαθεμενες θεσεις και αποψεις του.

Αποστολη
Σου ειπα πως η διαδηλωση ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩΧΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Καμια κυβερνηση δεν εχει - η δεν πρεπει να εχει - το δικαιωμα να απαγορευει τετοιες λαικες εκδηλωσεις. Τι θα πει αν κυβερνηση ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΛΑΟΣ κλπ. Οποιο κομμα δημοκρατικα εκλεγμενο απο τον λαο ειναι κυβερνηση ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να λειτουργει με κανονες Δημοκρατιας, Αν στην εξουσια βρισκεται κυβερνηση απο προξικοπημα τοτε κανει ο,τι της γουσταρει και λογαριασμο δεν δινει σε κανενα.....μεχρι να ανατραπει καποια στιγμη απ' τον λαο.
Ευτυχως η δυστυχως Αποστολη, η Δημοκρατια για να υπαρχει και να λειτουργει ομαλα, συνεπαγεται ΑΝΟΧΗ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
Αν δεν υπαρχουν αυτα τα στοιχεια ως ΠΑΙΔΕΙΑ στον λαο, η δημοκρατια χανει και ευτελιζεται απο τους καθε λογης καραγκιοζηδες της πολιτικης σκηνης η του "αγιου" εβραιοχριστιανικου ιερατειου της αφορολογητης οικονομας εις βαρος ΟΛΩΝ μας.....
_________________
Επίκουρος:
Ο θάνατος δεν υπάρχει ούτε για τους ζωντανούς ούτε για τους πεθαμένους – εφόσον για τους πρώτους δεν υπάρχει, ενώ οι άλλοι δεν υπάρχουν πια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    www.filosofia.gr Αρχική σελίδα -> Φιλοσοφικοί Προβληματισμοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης





Μηχανισμός forum: PHPBB

© filosofia.gr - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center